Mukavaa lauantaita vaan kaikille, ja lähdetään tänään jälleen Espanjan Liigan matsiin La Rosaleda Stadionille, missä Malaga saa vieraakseen Gironan kello 19.30 Suomen aikaa. Kotijoukkue on kierinyt taulukon pohjamudissa tällä kaudella, ja sen tulee nyt tehdä kovasti töitä kolmen pisteen eteen. Kertoimet ovat ihan mukavia jälleen eri operaattoreilla, joten käydään kurkistamassa tätä ottelua vähän eri kanteilta.

La Liga Vetovihje

Malagalla on ollut siis hienoisesti sanottuna raskas kausi, ja sehän seisoo jumbo hattu päässä sarjataulukossa vaivaisella 12 pisteellään. Sarjataulukossa toiseksi viimeisenä olevaan Levanteen on matkaa kuusi kokonaista pistettä, joten olisi erittäin tärkeää seuralla saada nuo kolme tästä matsista irtoavaa pistettä.

Malaga on kuitenkin aloittanut vihdoinkin hyökkäävämpää pelaamista, ja sehän nähtiin viimeksi pelatussa ottelussa Eibarin kanssa, joka päättyi lukemiin 1-1. Emme iloinneet pelkästään tasapelistä, vaan siitä että Malaga onnistui itseasiassa tekemään maalin, joten toivotaan että seura olisi saanut tästä hieman puhtia tämän illan otteluun! Maali muuten onnistuttiin rakentamaan aika hienosti, minkä kanssa seuralla onkin ollut paljon probleemia. Kuzmanovic näyttäisi olevan poissa tällä kertaa, mutta muuten joukkueen pitäisi olla suht koht samalla mallilla.

Girona on ollut puolestaan ollut todella positiivinen yllätys tänä sesonkina, ja tämä uusi tulokas on sijoittunutkin aika mukavasti pistetaulukon keskivaiheille. Sevillan kuudennelle sijalle taulukossa on matkaa vai viiden pisteen verran, joten mahdollisuuden ovat vielä olemassa Eurooppa Liigan paikkaan.

Eli tasapeli tai häviö ei ole siis Gironalle mikään vaihtoehto, ja se on pelannutkin tällä kaudella paljon vierasvoittoja runsaasti, mainittakoon vaikka nimeltä Espanyol sekä Atletico Madrid nimeltä. Christian Stuani näyttäisi olevan myös takaisin pelaamassa, joten hyökkäyspeli tulee paranemaan huomattavasti.

Malaga tavoittelee siis myös tuota kolmea pistettä, jotka Girona tarvitsisi myös matkalleen Eurooppa Liigaan. Gironan puolustus on vähän kuitenkin kysymysmerkkinä, sillä Aday ja Juanpe ovat poissa, ja maalivahti Bonokin on vähän kiikunkaakun.

Malaga puolestaan ei ole tehnyt yhtäkään maalia viimeisimmässä kolmessa kotiottelussa, ja hyökkäyspelin takaiskuksi koituvat myös Penarandan ja Rolanin puuttuminen.

Tässä vielä kertoimet eri operaattoreilta illan otteluun, ne ovat tässä taulukossa vain suuntaa antavia, joten tarkastathan ne oikeat ja voimassaolevat itse palveluntarjoajan luota, ja tsekkkaa myös voimassa olevat tarjoukset ja kampanjat!

Onnea jälleen illan peleihin!
Vedonlyöntisivustot 1 X 2
2.10 3.10 3.15
2.45 3.20 3.25
2.40 3.10 3.15
2.43 3.05 3.20
2.45 3.10 3.25
2.45 3.20 3.25