Nyt olisi operaattori poistettulla käynnissä loistava kampanja Baseballin parissa, niille jotka haluavat suurentaa voittojaan vielä entisestään. Tällä kampanjalla saat kukkaron nyörit repeämään, sillä tämän kampanjan avulla saat kasvatettua nettovoittojasi viikoittain jopa 10%.

Miksi baseball kun jääkiekkoakin tulee?

Kuten tiedämme, mm-jääkiekko on käynnissä ja vedonlyönti kuhisee kuumana silläkin puolella, mutta nyt kannattaa ehdottomasti lähteä myös Baseballin pariin veikkaamaan! Major League Baseball on monella mittarilla maailman kovatasoisin baseball -sarja, ja se on perustettu yhdistämään kahta suurta pohjoisamerikkalaista liigaa, National Leagueta ja American Leagueta. Joukkueita liigassa on peräti 30, joten tämä on myös vedonlyönnin kannalta erittäin mielenkiintoinen kohde.

Pesäpallosta baseball eroaa joiltain osin, sillä pesäpallon kentän suuren roolin sijaan painopiste on enemmänkin vain lyöjässä ja syöttäjässä, ikään kuin 1 vastaan 1 -astelmana. Pidemmittä puheitta, lajin ammatilaisetkin toivottavasti malttoivat lukea tähän asti, sillä nyt tulee ohjeet kuinka osallistut tähän kampanjaan!

Sinun tulee siis lyödä vähintään 6 erillistä vetoa  Major League Baseballin osalta viikon aikana. Nämä vedot tulevat olla sellaisia, jotka ratkeavat maanantaihin, 09.00 CET mennessä. Kun jäät viikosta voitolle, operaattori poistettu lisää vielä huimat 10% lisävoittoa viikon voittojen päälle, jopa 50€ asti. Lisävoittoa ei tarvitse turhan pitkään odotella, sillä se lisätään käteisenä tilillesi jo tiistaihin klo: 23.59 CET mennessä. Helppo nakki siis, viikossa minimi kuusi vetoahan on vähemmän kuin päiviä viikossa! Tietenkin useampia kunnareita saat lyötyä käteiskassaasi, kun lyöt useampia vetoja!

Lisänä operaattori poistettun vedonlyöntitalletusetu

Ihan tyhjin käsin ei tarvitse uusienkaan pelaajien lähteä kohti koti- ja vieraskenttiä, sillä operaattori poistettu tarjoaa uusille vedonlyöjille jopa 100€ ylimääräistä. Tee siis aluksi vähintään 10€ talletus operaattori poistettuen vedonlyöntiin, ja operaattori poistettu palkitsee sinut 100€ lisärahalla ensiveikkauksia varten. Et jää myöskään jatkossa oman onnen nojaan, sillä operaattori poistettulla on aika ajoin räiskyviä kampanjoita sponsoroimassa vedonlyöntiharrastustasi, loistavana esimerkkina tämä MLB-kampanja tuomassa extrapätäkkää pelitilillesi! Mitäpä tässä vielä aikailemaan, vaan nyt on korkea aika siirtyä tosi toimiin operaattori poistettun puolelle!

Tästä linkistä suoraan baseballin kunnarien kimppuun!