Uuden vuoden ensimmäinen uusi vetovihje

Tervetuloa takaisin Urheiluveikkauksen uudelle vuodelle, lomat on meidänkin puolella lusittu, joten eikun vaan hommiin! Tämän vuoden ensimmäinen vetovihje on Englannin Valioliigaan, kun lauantaina 13. tammikuuta kello 17.00 Leicester City lähtee vierailulle Chelsean luokse Stamford Bridgeen.

Leicester Cityn peli on lähtenyt toimimaan kuin junan vessa uuden valmentajan, Claude Puelin alaisuudessa. Heikkoja hetkiä on ollut tietenkin tässä nyt matkan varrella, mutta seuralla on loistavat mahdollisuudet voittoon puhki kulutettua Chelseaa vastaan. Jamie Vardyn odotetaan olevan takaisin vieraiden riveissä, joka on erittäin tärkeä lisä vierasjoukkueen kokoonpanoon. Mietiskelimme muutamia asioita tätä ottelua varten, joten kun menet omalle pelitilillesi tai kioskille, ota huomioon muun muassa seuraavia seikkoja.

Viikonlopun Valioliiga vetovihjeessä kakkonen on ykkönen

Me täällä urheiluveikkauksessa ajateltiin ruksia yksi risti kakkosessa ihan piruttain numeron kaksi, sillä kertoimet ovat nyt aika makeita jos voitto osuu kohdalleen. Ajatellaan nyt kerrankin laatikon ulkopuolelta, ja nyt jos koskaan olisi tilaisuus. Leicester City nimittäin on ollut aina hyvä matseissa, joissa se voi mennä lentää voittoon tutkan alta huomaamattomasti.

Tulemme varmasti näkemään, että ottelussa Chelseaa vastaan Leicester yrittää pitää palloa suurimman osan ajasta omalla puolellaan, joka sopii tavallaan Vardyn ja Mahrezin kaltaisille pelaajille.

Leicesterin ketut ovat olleet nyt joululomalla 6. tammikuuta asti, kun FA-cupin eli Englannin cupin otteluita taas pelattiin, jossa saatoimme nähdä myös aloituskokoonpanon viikonlopun matsia varten ja seuran pojat ovat siis hyvin levänneitä.

Chelsealla puolestaan on ollut kovien otteluiden peliputki päällä, kuten vaikkapa otteluita Carabao Cupissa, ja otteluita on vain kolme päivää ennen kohtaamista Leicesterin kanssa. Vaikka viime liigaottelussa Arsenalia vastaan puolustus oli aivan täyttä roskaa, alkaa silti joukkue tulemaan vihdoinkin kasaan samaan vanhaan formiinsa. Mutta joka tapauksessa väsymys painaa pojilla päälle.

Leicester Cityllä olisi siis nyt oikea paikka iskeä, joten toivottavasti seura käyttäisi tilaisuuden hyväksi ja siten takoisi meille kunnon voittorahat, kun tuo joulu kummittelee tuolla pankkitilin saldossa.

Keräsimme jälleen kertoimet muutamalta suosituimmalta netissä toimivalta vedonvälittäjältä kertoimia alla olevaan taulukkoon, josta voit nähdä hieman suuntaa viikonlopun ottelua varten. Muista että ne ovat vain suuntaa antavia, ja katsothan siis voimassa olevat, oikeat kertoimet itse pelitalon sivustoilta. Käy tsekkaamassa myös mahdolliset tarjoukset, jos siellä olisi tarjolla vaikka ilmaista bonusrahaa tai free bettejä.

Onnea peleihin ja sormet ristiin viikonloppua varten!
Vedonlyöntisivustot 1 X 2
1.25 6.50 10.50
1.24 5.95 11.00
1.25 6.00 1.75
1.29 6.40 11.00
1.25 6.45 13.75