Keskiviikon kunniaksi kun arki alkaa olemaan jo puolivälissä, on hyvä kääntää katse kohti viikonloppua, ja Englannin Valioliigan lauantaina 20. tammikuuta pelattavaan otteluun.

Vaikka viikonloppuun on siis vielä muutama päivä aikaa, on betsikohteita hyvä käydä välillä miettimään jo ajoissa ja me kelasimme täällä urheiluveikkauksessa seuraavaa tästä lauantain Valioliigan ottelusta, kun Leicester City saa vieraakseen Watfordin kotikentälleen King Power Stadiumille. Loukkaantumiset sen kuin vain jatkuvat Marco Silvalle ja Watfordille, ja kertoimetkinuumoilevat taas jälleen pelkiä mustia pilviä vierasjoukkueen kohtaloksi. Lue nyt siis lisää mitä kannattaisi miettiä jos meinaat pistää kupongit tähän viikonlopun otteluun. Ottelu alkaa kello tuttuun tapaan kello 17.00 Suomen aikaa, joten muista tehdä vedot sitä ennen, tai osallistu vedonlyöntiin vedonvälittäjillä live-vedon puolella.

Lauantai-illan Valioliiga Vetovihje

Loukkaantuneiden lista sen kuin kasvaa vain kasvamistaan ja nyt voisi lähteä puhumaan jo Watfordin puolella suoranaisesta kriisistä. Viimeisimpänä sairaskirjoituksen sai Tom Cleverly, ja listallahan ovat jo Isaac Success, Nathaniel Chalobah, Younes Kaboul, Kiko Femenia, Miguel Britos, Will Hughes sekä Craig Cathcart. Tuo lista siis vetää hiljaiseksi jo vaikka kenet vain, ja lisää vettä myllyyn tuo huhut sisäisistä erimielisyyksistä, kun Silva ei valmentajana ole vastannut johtoportaan kunniakkaita tavoitteita tai päämääriä.

Watfordilla on muutenkin ollut neljä vierasottelun häviöputki meneillään, ja vaikka sesonki alkoikin Marco Silvan alaisuudessa loisteliaasti ovat polvet nyt ruvenneet tutisemaan koko joukkueella.

Leicester City puolestaan ei ole ollut mikään tasapainoinen joukkue tällä kaudella ja voittoja sekä tappioita on kertynyt seuralla molempiin suuntiin, mutta kotijoukkueena se tuppaa pelata vahvasti. Paitsi silloin kun ottelu päättyi Crystal Palacea vastaan kotona luvuin 0-3. Nyt kuitenkin kotijoukkueella on kaikki avaimet kädessä Watfordin selättämiseen, joten nyt jos koskaan pitäisi viedä voitto kotiin.

Watfordin pojat pelityyliin kuuluu pitää palloa itsellään, ja pitää ohjia käsissä aina ottelun suhteen. Leicesterillä on kuitenkin nyt tilaisuus käyttää hyväksi Vardyn ja Mahrezin johdolla ja hyökätä Watfordin heikentyneeseen puolustukseen.

Katsoimme jälleen kertoimia näiltä tutuilta ja turvallisilta vedonvälittäjiltä, ja listasimme ne siihen alas mitä sitä yksi-risti-kakkosella saakaan. Kertoimet puhuvat siis Leicester Cityn puolesta, mutta saa jälleen nähdä miten sittenkin jätkien käy. Kertoimethan ovat tuossa taulukossa suuntaa antavia, joten tarkastathan oikeat ja voimassa olevat kertoimet oman vedonlyöntitoimistosi luota, tai käytä yhtä näistä alla olevista ja luo uusi pelitili itsellesi. Uutena asiakkaana sinulla on varmasti mahdollisuus saada jotain bonaria kaupan päälle.

Mukavaa keskiviikon jatkoa kaikille, ja viikonloppua odotellessa..
Vedonlyöntisivustot 1 X 2
1.85 3,90 4,45
1.86 3,85 4,45
1.83 3,75 4,30
1.80 3,75 4,35
1.80 3.75 4.40
1.86 3,85 4,45