Perjantain ja lauantain välisenä yönä on luvassa tulikuuma nyrkkeilymatsi, kun Las Vegasissa sijaitsevassa MGM Grand Conference Centerissä kohtaavat ukrainalainen Vasyl Lomachenko sekä amerikkalainen Teófimo López. OlyBet haluaa tuoda otteluun lisäjännitystä tarjoamalla vedonlyöjille mahdollisuuden saada panokset takaisin vedoista ilmaisvedon muodossa, mikäli ottelussa nähdään täydet 12 erää ja ensimmäinen asettamasi Round Betting -veto ei osu!

Ensi yönä Suomen aikaa Las Vegasissa kolisee toden teolla, kun useamman eri liiton kevytsarjan vyöt on jaossa. Ukrainalaisella Vasyl Lomachenkolla on tällä hetkellä hallussaan WBA- ja WBO-liiton kevyensarjan vyöt hallussaan. Lopezilla on sen sijaan tällä hetkellä hallussaan IBF-liiton kevyensarjan tämänhetkinen tittelivyö. Ensi yönä toinen ottelijoista nappaa todennäköisesti kaikki vyöt haltuunsa, kun nämä 61,2 kiloiset taistelijat selvittävät paremmuuden 12 eräisessä ottelussa.

Ukrainalaisen Lomachenkon rekordi ammattilaisuralta on vakuuttava 14-1, ja voitoista peräti 11 on tyllyt tyrmäyksellä. The Matrix ja Hi-Tech lempinimiä kantava, 32-vuotias ukrainalainen lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta vastus on tällä kertaa kovin mahdollinen, kun vastaan asettuu nuori haastaja amerikasta.

Teófimo López on ”vasta” 23-vuotias New Yorkilainen, jonka ottelukortti on nuoresta iästä huolimatta ehtinyt karttua kiitettäviin lukemiin. El Brooklyn lempinimeä kantava amerikkalainen on nimittäin kerännyt ammattilaisuraltaan hurjan, 15-0 saldon. Voitoista peräti 12 on nähty tyrmäyksillä, joten luvassa on kahden todella hurjalyöntisen kaverin kohtaaminen.

OlyBetin tuore kampanja takaa sinulle hävitystä Round Betting -vedostasi rahat takaisin ilmaisvedon muodossa, jos ottelussa nähdään täydet erät. Ottelu alkaa varhain lauantaiaamuna 04:00 Suomen aikaa. Katso alta tarkemmat osallistumisohjeet kampanjaan ja toimi heti!

Hyödynnä tämä kampanja OlyBetillä!

Näin hyödynnät Round Betting -ilmaisvetokampanjan OlyBetillä!

Vedonlyöntiyhtiö OlyBet on halunnut, että kaikilla innokkailla rautakourilla, nyrkkeilyn ystävillä sekä kamppailu-urheilubetsareilla on mahdollisuus osallistua tähän upeaan tarjoukseen ja siksi tämä tarjous on avoin niin kaikille uusille kuin vanhoillekin OlyBet-asiakkaille, jotka haluavat napata ottelun jännittämiseen pientä lisäjännitystä vedonlyönnin muodossa.

Osallistumiseen tarvitset kuitenkin oman OlyBet-pelitilin ja jos sinulla ei sellaista vielä syystä tai toisesta ole tehtynä, niin pääset tekemään sen helposti ja nopeasti vieressä näkyvää OlyBet-logoa klikkaamalla. Samalla pääset hyödyntämään Olybetin tarjoaman vedonlyöntibonuksen, jolla saat tuplattua ensimmäisen 100 euron suuruisen talletuksesi, kun käytät bonuskoodia TUPLA100.

Tämän jälkeen sinun tulee ainoastaan lyödä 1-25€ arvoinen Round Betting -ennakkoveto nyrkkeilyotteluun Lomachenko VS. Lopez, ja jos vetosi ei ole voittava ja ottelussa otellaan kaikki 12 erää, niin OlyBet hyvittää sinulle vetosi kokonaisuudessaan takaisin ilmaisvetona. Suurin mahdollinen palautettava ilmaisveto on suuruudeltaan 25 euroa, pinin mahdollinen palautettava ilmaisveto on yksi (1) euro.

OlyBet maksaa ilmaisvedot pelaajien pelitileille seuraavan maanantain aikana. OlyBetin yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa tässä kampanjassa. Ilmaisvetojen tarkat säännöt ja ehdot pääset lukemaan OlyBetin kampanjasivuilta. Kampanja on voimassa otteluun alkuun asti, 17. lokakuuta kello 04:00 asti.

Osallistu OlyBetin nyrkkeily-kampanjaan tästä!