Conor McGregor palaa viikonloppuna isojen odotuksien kera UFC-häkkiin ja kohtaa odotetussa paluuottelussa vaarallisen Donald Cerronen. Ota kamppailuhuumasta kaikki irti ja katsasta parhaimmat tarjoukset kuukauden isoimpaan otteluun!

Urheilukansa on päässyt herkuttelemaan Conor McGregorilla pitkin viikkoa. Ahkerasti median edessä esiintynyt irlantilainen on listannu roppakaupalla tulevia otteluita ja mahdollisia haasteita, joiden kimppuun tarkoitus on käydä, mikäli vain entinen mestari selvittää tiensä Donald Cerronen läpi.

Muutamien haastatteluiden perusteella McGregorin tähtäimessä ovat UFC:n kärkinimet. Hän mainitsi luonnollisesti uusintaottelun Habib Nurmagomedovia vastaan ja osoitti suurta mielenkiintoa Jorge Masvidalia kohtaan. Irlantilaisen listalle pääsivät myös esimerkiksi välisarjan mestari Kamaru Usman sekä kevyen sarjan suurnimi Tony Ferguson

Kamppailu-urheilun supertähti muistutti ohessa, että aikoo palata myös nyrkkeilyn pariin. McGregor haaveilee maailmanmestaruuden voittamisesta neljän kulman sisässä ja potentiaalisia vastustajia ovat toistaiseksi Floyd Mayweather sekä Manny Pacquiao

Erikoisin seikka tässä kaikessa on se, että McGregorin statuksella kaikki edellä mainitut kohtaamiset ovat mahdollisia. Irlantilaisella on kenties enemmän valinnanvaraa, kuin koskaan aikaisemmin uran aikana. Mutta ensimmäiseksi on kuitenkin kohdattava amerikkalainen lehmipoika Cerrone. 

Tuleva mittelö on syystäkin kerännyt erittäin paljon huomiota ja tämän vuoksi listaamme muutamat erikoistarjoukset viikonlopun pääottelua varten. Vaihtoehtoina ovat tutut suurnimet 888Sport ja operaattori poistettu. Molempia tarjouksia kannattaa hyödyntää, sillä jaossa on ilmaisia vetoja sekä korotettuja kertoimia. Tarjoukset ovat voimassa vain uusille rekisteröityville asiakkaille. 

Lunasta kolme 3x10€ ilmaisvetoa operaattori poistettuiltä

  • Tee tili operaattori poistettuille ja suorita ensimmäinen talletus
  • Betsaa Conor McGregorin voittoa vähintään eurolla
  • Asetetun vedon jälkeen saat automaattisesti 3x10€ ilmaisvetoa
  • Ilmaisvedot jaetaan siis ottelun lopputuloksesta huolimatta
  • Tarjous on voimassa 19.1. kello 07:30 asti. 

BETSAA McGREGORIA JA LUNASTA 3X10€ ILMAISVETOA

operaattori poistettuin Ilmaisvetojan ohessa jaossa on toki tuttuja korotettuja kertoimia 888Sportilla. McGregorin voittoa havitteleville on tarjolla peräti 7.00 kerrointa. Mikäli uskoo Cerronen mahdollisuuksiin ja haluaa asettaa betsiä amerikkalaiselle, niin lukema on muhkea 21.0. Seuraavassa tarkat ohjeet sihen, miten pääsee lunastamaan 888Sportin tarjouksen kuukauden isoimpaan vaparimatsiin. 

Näin saat käyttöösi korotetut kertoimet McGregor vs. Cerrone -otteluun

  • Tee tili 888Sportille ja suorita ensimmäinen talletus 
  • Uuden asiakkaan on tehtävä vähintään 10 euron talletus
  • Suorita talletus käyttämällä kampanjakoodia 888ODDS
  • Betsaa joko McGregoria tai Cerronea enintään 5 euron panoksella

McGREGOR 7.0 - CERRONE 21.0 – LUNASTA KERTOIMET TÄSTÄ

 
Viikonlopun pääottelu kiinnostaa luonnollisesti monia, sillä se pitää sisällään monia mahdollisia lopputuloksia. Urheiluveikkauksen toimitus on totta kai paneutunut ottelun yksityiskohtiin tukevan ennakkopaketin kera, jossa me myös jaamme veikkauksen ottelun mahdollisesta voittajasta. Katsasta kaiken kattava McGregor vs. Cerrone -ennakko alta!