Huippufinaali tiedossa

Launtaina 3. päivä kesäkuuta Cardiffin Millenim Stadiumilla on Mestarien Liigan kauden ehdottomasti jännittävimmät hetket käsillä. Katsomoon mahtuu jopa 74 500 ihmistä, joten tunnelma on varmasti erittäin tiivis ja hurmioitunut. Finaaliottelussa pelaavat tänä vuonna espanjalainen Real Madrid ja italialainen Juventus. Molemmat joukkueet taistelevat vimmatusti Mestarien Liigan voitosta, ja mahdollisuudesta pidellä himoittua Mestarien Liigan pokaalia käsissään.

Real Madrid puolustaa mestaruuttaan. Samalla sen on mahdollista vahvistaa asemaansa Mestarien Liigan kautta aikain menestyksekkäimpänä seurana 11 voitollaan. Viime päivien ajan käynnissä on ollut paljon arvuutteluja etenkin aloituskokoonpanosta: moni suorastaan vaatii Gareth Balea aloitukseen, sillä hän pääsisi kotiyleisönsä eteen. Pitää kuitenkin muistaa, että walesilaisella on ollut ongelmia kauden aikana vammojen kanssa, jolloin erityisesti Isco on vakuuttanut pelaamisellaan. Zinedine Zinaden soisi nyt tarkkaan miettivän aloituskokoonpanonsa prioriteetit ja näin hän takuulla tekeekin.

Myös Juventuksella on paljon pelissä, onhan se voittanut viimeksi liigan vuonna 1996. Seuran kehitys viime vuosina on kuitenkin ollut kiehtovaa katseltavaa, ja mennyt kausi on kiistatta ollut parasta antia pitkiin aikoihin. Juventus suorastaan uhkuu intoa viedä koko turnauksen voitto. Gigi Buffon, jota on pidetty joukkueen selkärankana, ei ole vielä kertaakaan voittanut Mestarien Liigaa, vaikka hänen uransa onkin täynnä onnistumisia. Loppuotteluihin hän on päässyt kahdesti, mutta kummassakaan ei voittoa ole herunut. Mahtaako onni kääntyä lauantaina – sitä janoavat varmasti Buffonin lisäksi koko seura.

operaattori poistettu tekee lauantaista vieläkin jännittävämmän

Pitkän linjan nettikasino operaattori poistettu on laatinut pelaajille loistavan paketin, Mestarien liigan erikoiset -nimisen systeemin, jossa on tiedossa tehostettuja kertoimia, jotka ovat parhaimpien joukossa, mitä verkossa tarjolla oleviin kertoimiin tulee. Sivustolla muistutetaan, että kertoimet eivät ole saatavilla pitkään, joten nyt kannattaa toimia nopeasti. Finaaottelusta on tulossa takuulla herkullinen, ja jos historiaan on uskominen, maaleja on tiedossa paljon.

Tehostus 1: Tolppalaukaus, molemmat tekevät maalin ja punainen kortti – kerroin tähän on tällä hetkellä 16.0.

Tehostus 2: Vihelletty rangaistuspotku, josta tulee maali ja pelaaja riisuu paitansa – kerroin tähän on nyt 12.0.

Tehostus 3: Oma maali, molemmat joukkueet tekevät maalin ja yli 4,5 korttia – tähän kerroin on tällä hetkellä 26.0.

Jos et ole vielä operaattori poistettuin asiakas, tiedossa on loistouutinen: uudet pelaajat saavat Starttipaketin Vedonlyöntiin. Tämä tarkoittaa sitä, että rekisteröitymällä operaattori poistettuin Vedonlyönnin asiakkaaksi ja tekemällä talletuksen pelitilille, pelaaja saa 100 bonuksen aina 100 euroon asti, plus lisäksi vielä 10 euron arvoisen mobiilivedon.

operaattori poistettuille pääset tästä!