Vauhdikas pesisviikonloppu tiedossa

Jännittävä ja yllätyksiä tarjoillut Superpesis-kausi se vaan jatkuu. Tänään lauantaina 10. kesäkuuta tiedossa on kaksi todella kovaa ottelua. Kempeleen Kiri kohtaa Alajärven Ankkurit kello 17:00 alkavassa ottelussa, ja Koskenkorven Urheilijat taasen ottelevat Seinäjoen Jymy-Jusseja vastaan Seinäjoella. Tuo ottelu alkaa kello 18:00.

Sarjataulukossa Kempeleen Kiri on neljästoista. Heitä vastassa oleva Alajärven Ankkurit pitää kymmenettä sijaa. Toisen lauantaisen ottelun joukkueet ovat sarjataulukossa ylempänä; Seinäjoki sijalla 5 ja Koskenkorvan Urheilijat tiiviisti sen takana sijalla 6. Tiedossa onkin armotonta vääntöä voitoista.

Sunnuntaille tiedossa on vielä kolme muutakin ottelua. Vimpelin Veto kohtaa Joensuun Mailan, Kiteen Pallo -90 taas ottelee Pattijoen Urheilijoita vastaan ja Oulun Lippo Pesis kohtaa vielä Sotkamon Jymyn.

Superpesistä on tähän mennessä pelattu todella vaihtelevissa sääolosuhteissa, paikoin jopa hyytävissä sellaisissa. Nyt tähän on kuitenkin tiedossa ilahduttava muutos ja ainakin viimeisimpien sääennusteiden mukaan tämän viikonlopun otteluita päästään pelaamaan hyvin kesäisessä säässä. Asteita on tiedossa jopa 20 aivan koko maahan ja sääkartat lupailevat aurinkoista keliä. Saa nähdä, mihin sää vaihtuu illan mittaan, mutta ainakin nyt näyttäisi vahvasti siltä, että molemmat lauantain huippuottelut päästään pelaamaan ja seuraamaan mitä parhaimmassa säässä. Tämä vaikuttanee ainakin pelitunnelmaan paikan päällä, jos ei muuhun. Jotta otteluihin saisi vielä tavallista enemmän jännitystä, kannattaa asettaa vedot otteluihin!

Superpesistä operaattori poistettuillä

operaattori poistettuin nettikasino tarjoaa paljon eri lajeja, joihin asettaa vetoja. Yksi näistä lajeista on siis pesäpallo. Superpesikseen ei ole ainakaan toistaiseksi vielä tarjolla erillistä kampanjaa, mutta esittelemme tässä operaattori poistettuin uusien pelaajien edut.

Ensimmäiselle talletukselle operaattori poistettu tarjoaa 100% bonuksen aina 100 euroon asti. Kun pelaaja on tehnyt talletuksensa, hän voi lunastaa bonuksen käyttäjätilinsä kohdasta ”Minun bonukseni”. Kun ensimmäinen bonus on käytetty, uusi pelaaja on oikeutettu toiseen bonukseensa, joka on 50% talletusbonus toiselle talletukselle aina 50 euroon asti. Tämänkin saa lunastettua itselleen ”Minu bonukseni” -kohdasta. Vielä kolmannellekin talletukselle on tiedossa bonus. Tämä on 20 euron arvoinen mobiili-ilmaisveto, jonka saa tallettamalla vähintään 10 euroa. Tämän kolmannen etuuden saa aktivoitua käyttöönsä rastittamalla vetokupongissa olevan sinisen ruudun ennen kuin vahvistaa vedon.

Vetoja Superpesikseen täältä!