Lontoon MM-kisat yleisurheilun parissa pärähtävät käyntiin 4. elokuuta ja kestävät aina 13. elokuuta saakka. Itse avajaiset ovat kuitenkin 5. elokuuta, joita on syytä olla seuraamassa ja katsomassa. Täällä nähdään varmasti upeita spektaakkeleita ja esityksiä, mutta ehkäpä vielä oleellisempi kysymys on, että millaisen joukon lähetämme Suomesta kisoihin edustamaan?

Suomen yleisurheilijoilla ei ole ollut helppo kausi kokonaisvaltaisesti

Viime aikoina moni suomalainen yleisurheilija on kärsinyt erinäisistä vaivoista, kuten polviongelmista, tai hermostollisista ongelmista. Muun muassa Nooralotta Nezirin hermosto on ollut viime aikoina liian kovilla, ja jopa virittynyt ylivireään tilaan harjoituskauden aikana. Hänen valmentajansa mukaan hänen tulisikin nyt elää rauhaisasti ja omaa kehoaan kuunnellen, sen sijaan että lähtisi repimään liikaa.

Millaisin nimin Suomesta lähdetään Lontooseen?

Nimekkäimpänä mitalitoivonamme kisaan lähtee Seinäjoen keihäsmies Tero Pitkämäki. Pitkämäen tekniikka on reistaillut vuosien varrella aina silloin tällöin, kun taas toisinaan tekniikan ollessa kunnossa, tiedämme miten uskomattomia heittoja voi tulla. Viime aikoina terveyden tila on ollut kuitenkin huomattavasti parempi kuin edellisinä kausina, ja valmentajan johdolla Pitkämäki onkin varsin varteenotettava mitalikandidaatti Lontoon MM-kisoissa elokuun alussa.

Suomesta edustamaan lähtee myöskin kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä, kenen polviongelmat eivät meinaa ottaa laantuakseen. Hän on nippa nappa siinä 13,9 metrin karsintarajan paikkeilla, että saamme nähdä, pääseekö hän karsinnasta eteenpäin. Erittäin positiivista Mäkelän suorittamisessa on kuitenkin se, että kilpailutilanteessa hän pystyy huippusuorituksiinsa.

Tämän mahtavan kilpailupään lisäksi tarvittaisiin kuitenkin vammatonta harjoittelua useamman kauden ajan, sillä ongelmia on ollut niin selän kuin polvienkin kanssa. Näistä harmittavista vammoista huolimatta Pitkänen lähtee Lontoon MM-kisoihin, ja hänen ennätysloikkansa onkin ollut 14,24 metriä, jonka hän saavutti Rion Olympialaisissa viime kesänä.

David Söderberg, tämä kokenut moukarin heittäjä on myöskin mukana Lontoon kisoissa. Karsintaraja on 75 metrin paikkeilla, ja Söderbergin tämän kauden paras heitto on ollut 75,53 metriä. Voimmekin vain toivoa, että mitkään selkäongelmat eivät vaivaa häntä, ja treenit sujuvat ongelmitta ennen kisaa. Peruskunto Davidilla on kuitenkin eittämättä kohdillaan.

Vielä yksi mainitsemisen arvoinen urheilija, joka lähtee mukaan kisoihin, on maratonurheilija Anne-Mari Hyryläinen. Hänen ennätystuloksensa hän nappasi Dublinissa viime tammikuussa, kun hän juoksi aikaan 2.32,19. Maraton on siitä toki erikoinen laji, että sen suhteen kisakuntoa ei voi tietää täysin ennen itse kisapäivää. Luonnollisesti joka treeneissä ei juosta maratonia. Maailmanluokan kärkitulos maratonilla on Mary Jepkosgei Keitanyn tulos 2.17,01.

Näiden urheilijoiden lisäksi kaartiin mahtuu myöskin kahdeksan muuta urheilijaa, joiden esittely on tulossa Urheiluveikkauksen sivuille.

Vedonlyönti yleisurheilun parissa

Vedonlyönnin osalta kannattaa lähteä lyömään vedot sisään myöskin Lontoon MM-kisojen suhteen vedonlyöntisivusto Scandibetillä. Tämä tasokas sivusto tarjoaa loistokertoimet myöskin yleisurheilun pariin, monien muiden lajien joukosta. Millaisin bonuksin sitten pääset mukaan vedonlyönnin maailmaan? Scandibet tarjoaa uusille vedonlyöjille 100 prosentin bonuksen aina 100 euroon asti vedonlyönnin puolelle. Saatkin siis käytännössä tuplattua talletuksesi. Tämän saat hyödynnettyä käyttöösi, kun käytät rekisteröitymisesi yhteydessä koodia ”VEDONLYÖNTIBONUS”. Kannattaa huomioida kuitenkin, että tämän bonuksen hyödyntämistä varten sinun tulee tehdä talletuksesi jollain muulla talletusmenetelmällä kuin Netellerillä tai Skrillillä. Talletustapoja Scandibetiltä löytyy kuitenkin runsaasti, joten siitä ei jää homma kiinni. Voittojen kolahtaessa kohdalle, voit  olla myös varma, että tämän viikinkiteemaisen kasinon kautta saat myöskin voittojen kotiutukset nopeasti tilillesi. Tällä sivustolla on usein tarjolla myöskin muita tarjouksia vedonlyönnin puolelle, joten kannattaa pitää silmät auki Scandibetin Tarjoukset -osiossa. Tiedotamme myöskin Urheiluveikkausen sivuilla heidän parhaimmista kampanjoista.

Lähde tästä suoraan Scandibetille tarkistamaan kertoimet!