Naiset erittäin kovassa seurassa

Suomen naisten lentopallojoukkue ei vielä koskaan historiansa aikana ole päässyt naisten arvoturnaukseen. Tälläkin kertaa joudumme seurata karsintoja suurella jännityksellä, sillä Suomen naiset pelaavat äärimmäisen tiukassa lohkossa, jossa lähes suurin osa vastustajista on rankattu korkeammalle kuin Suomen joukkue.

Portugalissa pelattavat karsinnat alkoivat siis eilen, jolloin Suomi kohtasi Viron. Ottelu meni tällä kertaa Virolle 3-1. Lohkossa ennakkosuosikkina on Saksa, joka on Euroopan rankingissa tällä hetkellä kolmantena. Samassa rankingissa Suomen joukkue on sijalla 24. Tämä tarkoittaa, että lohkosta löytyy myös muita edellä olevia joukkueita. Ranska on sijalla 14 ja Slovenia sijalla 21. Portugali ja avausvastustaja Viro ovat siis ainoat Suomen taakse jäävät joukkueet.

Kokonaisuutena tämä kiinnostava turnaus on täynnä hienoja mahdollisuuksia koko joukkueelle. Joukkueen fokus on kuitenkin nyt täydellisesti ensimmäisessä ottelussa. Valmistautuminen siihen onkin ollut niin hyvä kuin mahdollista. Ensin käydään läpi MM-karsinnat ottelu ottelulta, ja sen jälkeen vuorossa on Europpa-liiga.

Karsintalohkon voittaja pääsee suoraan ensi vuoden MM-lopputurnaukseen. Lohkossa toiseksi sijoittuva pääsee jatkokarsintaan. Se pelataan 22.-27. elokuuta. Lopputurnaus, joka käsittää yhteensä 24 maata, pelataan ensi vuonna 30.9.-21.10 Japanissa. Sinne kisapaikkansa ovat varmistaneet isäntämaana toimiva Japani sekä Yhdysvallat, joka on hallitseva mestari.

Suomen naisten otteluohjelma MM-karsinnoissa on seuraavanlainen: eilen joukkue kohtasi siis Viron. Seuraava ottelu on heti tänään 1.6. Portugalia vastaan. Huomenna vuorossa on Suomi – Ranska, perjantaina naiset kohtaavat Saksan ja lauantaina vielä Slovenian. Jos kaipaa lisää jännitystä karsintoihin, kannattaa lyödä vetoa, mikä tapahtuu esimerkiksi SuperLennyn nettikasinolla.

Vedonlyöntiä SuperLennyllä

SuperLennyn parissa on mahdollista lyödä vetoa useissa eri lajeissa. Ajankohtaisena kohteena on tällä hetkellä tietenkin juuri alkaneet lentopallon MM-karsinnat. Kukin peli löytyy kertoimineen osiosta Lentopallo.

Ensimmäistä kertaa SuperLennyn asiakkaksi rekisteröityvät pelaajat saavat vielä lisämaustetta vedonlyöntiin, sillä SuperLennyllä on heille erityinen tervetuliaisbonus. Ensimmäisen talletuksen yhteydessä pelaaja saa jopa 50 euroa ekstraa, sillä talletusbonus on 100% aina 50 euroon saakka. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että tallettaessaan vähintään 10 euroa, pelaaja voi lunastaa itselleen 10 euroa bonusta.

Lyömään vetoa Lennylle Lentopallosta!