Sori kaikille siitä, että tämä uutinen tulee nyt viime tingassa, mutta jos NBA koripallo on sinun juttusi, nyt kannattaa ehdottomasti avata silmät!

operaattori poistettu nimittäin tarjoaa vielä tänään mahdollisuuden osallistua arvontaan, jossa pääpalkintona voit voittaa matkan kahdelle katsomaan NBA koripalloa Lontooseen hotelleineen, lentoineen päivineen!

Lue nyt lisää miten sinun tulee toimia vielä tämän päivän aikana, niin saat mahdollisuuden osallistua tähän ainutlaatuisen matkaan, joka on jokaisen koripalloa seuraavan märkä uni!

Laita 10€ Betsi sisään

Osallistuminen ei jälleen voisi olla helpompaa. Kirjaudu operaattori poistettuin tilillesi, osallistu kampanjaan ja pistä vähintään 10€ arvoinen oikean rahan veto sisään mihin tahansa NBA-kohteeseen minimikertoimella 1,40 niin arpalippu on sinun!

Arpalippujen määrää ei ole rajoitettu mitenkään pelaajakohtaisesti, joten saat lyödä näitä vähintään 10 euron vetoja niin monta sisään kuin vain sielu sietää, mutta aikaa on vain siis tämä ilta, kello 23.59 Keski Euroopan aikaa asti.

Ja luonnollisesti, mitä enemmän siis teet vetoja sisään, sitä enemmän sinulla on mahdollisuus voittaa tämä upea kahden hengen matka!

NBA tulee vierailulle Lontooseen tammikuussa O2-Areenalle, ja pääpalkinnon matka-aika on keskiviikko 10. tammikuuta -  perjantai 12. tammikuuta.

Arvonnan voittanut betsaaja saa lentoliput itselleen ja kaverille Lontooseen ja takaisin, lentokenttäkuljetukset Lontoon päässä, sekä majoitukset matkan ajaksi Intercontinental O2 -hotellissa, joka on aivan itse O2 Areenan vieressä. Pakettiin sisältyy liput 11. tammikuuta pelattavaan Philadelphia 76ers – Boston Celtics otteluun, ja matkaisäntänä toimii Basso Radiosta sekä Loost Koossista tuttu Miika Särmäkari, eli MC Särre. Miikahan on itsekin pelannut junnuvuosina ToPossa, ja kutsuu myös itseään käveleväksi NBA-sanakirjaksi.

Voit myös kuunnella MC Särren ja Jussi Heikkilän juontamaa NBA kiinnostaa -podcastia suoraan operaattori poistettuin sivuilla, jos olet aiheesta kiinnostunut enemmänkin – ehdottomasti kuuntelemisen arvoinen juttu muuten!

Lontoossahan sitten maailma on sinun osteri, ja voit tehdä mitä itse haluat: tarjolla on koko maailma!

Kertaushan on opintojen äiti, eli saat siis jokaista tekemääsi 10€ arvoista oikean rahan NBA-vetokuponkia vastaan yhden arpalipun tähän huikeaan arvontaan. Minimikerroin osallistuvalle kupongille on 1,40 ja sinulla on siis tämä ilta aikaa laittaa betsit sisään.

Arvonta tullaan suorittamaan mahdollisimman pian kisan päätyttyä, ja voittajille ilmoitetaan jo huomenna 22. joulukuuta, joten jos osallistut arvontaan, muista olla puhelimen äärellä, ja tarkasta että pelitilillä tietosi ovat oikein, niin sinut saadaan kiinni heti jos onni potkii kunnolla!

Matkapaketteja arvotaan kaksi kappaletta, eli mahdollisuuksia voittoon siis on siis hienosti. Ja jos tuo matka-arvonta ei osu kohdalle, niin ei hätää. Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan Legendaarisen Larry Birdin nimikirjoituksella varustettu Boston Celticsien pelipaita. Larryhän itsekin niitti mainetta Celticsien paidassa, joten tämäkään palkinto ei ole yhtään pöllömpi.

Eli osallistu ja pistä NBA kupongit sisään nyt operaattori poistettuin luona, aikaa sinulla on siis vielä kello 23.59 Keski-Euroopan aikaan asti!

100% vedonlyöntibonus ja 10€ ilmainen mobiiliveto

Jos olet uusi pelaaja operaattori poistettuillä, saat vielä hienon lisän ensimmäiselle talletuksellesi. Voit lunastaa ensimmäisen talletuksesi yhteydessä 100% talletusbonuksen aina 100€ asti Voit siis tuplata talletuksesi, jopa 200 euron yhteispottiin asti, ja lisäksi saat vielä extralahjana 10€ arvoisen ilmaisvedon mobiililaitteelle, ja voit siis käyttää sen joko tablettisi tai älypuhelimesi kautta haluamaasi kohteeseen.

Klikkaa alla olevaa linkkiä, ja siirry operaattori poistettuin luokse betsaamaan ja osallistumaan tähän ainutlaatuiseen arvontaan, mutta aikaa sinulla on enää  vain tämä ilta!

operaattori poistettuin arvontaan tästä!