Yleensä perjantait ovat pienimuotoisia lepopäiviä Pohjois-Amerikassa ja Änärissä ennen viikonlopun matseja, ja tämän perjantain ja lauantain väliselle yölle onkin aikataulutettu vain neljä ottelua, ja yksi niistä on Columbus Blue Jacketsin ja Philadelphia Flyersin välinen Nationwide areenalla. Ottelu pelataan aamuyöllä kello 02.00 Suomen aikaa, joten vielä on runsaasti aikaa heittää betsit sisään.

NHL Vetovihje illan otteluun, olkaa hyvä!

Viimeksi Cloumbus pelasi muutama päivä sitten, kun he kävivät kääntymässä Toronton luona vieraina. Turpiinhan tällä matkalla otettiin ja ottelun loppulukemat kirjoitettiin Maple Leafsien hyväksi luvuin 6-3. Torontolaiset olivat kovassa vedossa, ja Columbuksen tehottomuudesta kielii myös se että 57 :stä laukaisusta vain kolme meni maaliin.

Näistä missatuista mahdollisuuksista huolimatta Columbuksen sinitakkien hyökkäyspeli on parantumaan päin, ja tämä joukkue kyllä pystyy pelaamaan loistavaa hyökkäyspeliä kotiareenallaan.

Tästä aamuyön matsista kuitenkin tulee kova, sillä Philadelphia Flyers on myös kovassa kuosissa ja aavistelemmekin että verkot saattavat heilua molemmissa päissä useaan otteeseen.

Columbuksella on ollut muutama raskas viikko, kun Dubinsky, Atkinson ja Wennberg olivat loukkaantuneina, ja se näkyi myös tuloksissa -Puolustusta pidettiin kovasti yllä.

Tämä tuokin mieleen sen faktan, että Philadelphian Akilleen kantapää tulee löytymään sen puolustuksessa, joten toivottavasti siihen on kiinnitetty nyt huomiota, sillä sinitakit kyllä tulevat pitämään kiekkoa omistuksessaan.

Molemmat joukkueet ovat siis kovia pelaamaan hyökkäyspeliä, ja tästä syystä kovat paukut on tietenkin laitettu eturiviin. Molemmat seurat muuten saivat selkään viimeksi pelatuissa otteluissa, joten tästä syystä häviö ei siis ole vaihtoehto.

Tästä alapuolelta löydät jälleen kertoimet illan otteluun, ja ne jälleen puhuvat puolestaan. Me ajattelimme täällä urheiluveikkauksessa laittaa muutamat erikoisvedot sisään, todennäköisesti maalien lukumäärästä.

Nämä kertoimet taulukossa on tuttuun tapaan vain suuntaa antavia, joten katso oikeat kertoimet jälleen itse vedonlyöntitoimistosi luona.

Muista myös katsoa jälleen kampanja sivut erikoistarjouksia varten sillä niitä on nyt runsaasti liikkeellä.

Mukavaa viikonlopun alkua sinne kaikille ja kuullaan jälleen huomenissa lisää, kun olemme saaneet viisaat päämme taas jälleen yhteen!

niin ja onnea peleihin!

 
Vedonlyöntisivustot 1 X 2
2.26 3.80 2.95
2.15 3.95 2.95
2.15 3.95 2.95
2.15 4.05 3.00
2.15 4.00 2.95
2.15 3.95 2.95