Oletko seurannut pyöräilyä? Jos olet, Bethard on räätälöinyt kampanjan juuri sinulle. Jos pyöräily ei ole ollut lajisi aikaisemmin, nyt olisi aivan mahtava tilaisuus syventyä pyöräilyn jännittävään maailmaan. Bethardilla on nimittäin kampanja Giro D’Italian ympäriajoja seuraaville pelaajille. Eli jos kuulut tähän mahtavaan joukkoon ei, kun laittamaan vetoa kehiin Bethardin mahtavalla sivustolla!

Ketä nämä huippu jännittävät kilpailut eivät kiinnostaisi! Bethard* toivottaa aivan kaikki tervetulleiksi osallistumaan tähän huikeaan kampanjaan ja samalla nauttimaan Giro N’Italian tunnelmasta. Tiesitkö muuten, että se on yksi maailman tärkeimmistä pyöräkilpailuista? Eikö siinä olisi jo riittävän hyvä syy osallistumiseen.

Näin kampanja etenee

Tiesitkö, että tänä vuonna Giro D’Italia valmistautuu huikeisiin 100-vuotisjuhliin. Tämä huikea kilpailu järjestetään siis jo 100. kerran! Arvostettava suoritus, eikö?

Kilpailu alkoi 5. toukokuuta ja 3615.4 kilometriä myöhemmin 28. toukokuuta, voittaja saa ansaitun kruununsa. Kilpailun 21 etapin aikana sinulla on mahdollisuus veikata kunkin matkan voittajaa. Jos jostakin syystä onni ei olekaan sinun puolellasi, saat vedon palautuksena takaisin, jopa huikeaan 50 euroon asti. Tämä palautus maksetaan pelitilillesi viimeistään, kunkin matkan päättymisen jälkeisenä päivänä kello 17:00 mennessä. Kuka haluaisi jättää tällaisen edun käyttämättä?

Kampanjaan osallistuminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain klikata ”osallistu-painiketta” Bethardin kampanjasivustolla, asettaa veto Stage Winner kohteeseen ihan minkä tahansa etapin voittajasta. Tämä tulee tehdä ennen kunkin matkan aloitusta. Ja mikä parasta, voit lunastaa tarjouksen kaikkiin Gire D’Italian ympäriajojen etappeihin.

Tällaisesta tervetuliaisedusta et osannut edes haaveilla

Bethardin motto on ”verta, hikeä ja vetoja”. Tällä asenteella he haluavat myös potkaista jokaisen uuden pelitilin avaavan pelaajan uran käyntiin. Kuulostaa lupaavalle, eikö?

Bethard tarjoaa uusille pelaajillensa aivan huikean bonuksen: Avatessasi uuden pelitilin, saat huikean 125% ensitalletusbonuksen aina 125 euroon asti. Tämä tarkoittaa, että jos talletat 100 euroa, saat pelitilillesi maksimibonuksen eli 125 euroa. Tämä bonus on käytettävissä Bethardin timanttisessa vedonlyöntiosiossa. Sinun tarvitsee vain:
  • Avata pelitili
  • Valita VEDONLYÖNTIBONUS tehdessäsi ensitalletuksen
  • Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä! Nauttia aikaisemmin ansaitsemistasi bonuksista samalla, kun tutustut Bethardin sivuihin
Nyt jos koskaan kannattaa liittyä osaksi Bethardin huikeaa tiimiä!

Klikkaamalla tästä pääset Bethardille!