Koska NBA kausi käy nyt kaikista kuumimmillaan ja huippu jännittävät pelit ovat käynnissä, on Betrally halunnut räätälöidä tämän kampanjan juuri teille koripallon uskolliset ystävät! Jos koripallon kannatus on syystä tai toisesta jäänyt tällä kaudella vähemmälle, Betrally suosittelee sinua tarttumaan härkää sarvista ja osallistumaan tähän huikeaan kampanjaan ennen kuin se on myöhäistä!

Koska Betrally haluaa yllättää koripalloilun ystävät iloisesti, ovat he siksi räätälöineet tämän huippukampanjan heidän uskollisille vedonlyöjillensä. Mikä olisikaan mukavampaa, kuin viettää aikaa yhdessä kavereiden ja perheen kanssa lyöden vetoa oman suosikki joukkueen puolesta. Vedä siis lempi joukkueesi kannatuspaita päälle, talleta vähintään 5 euroa ja ole mukana tässä huikeassa vedonlyöntikampanjassa!

Betrally toivottaa kaikki niin uudet kuin vanhatkin pelaajat tervetulleiksi heidän huikeille kasinosivuillensa.

Näin se toimii

Päästäksesi mukaan tähän huikeaan Betrallyn kampanjaan, sinun tarvitsee vain kirjautua heidän huikeille pelisivuillensa ja lyödä vetoa vähintään 5 eurolla ollaksesi mukana tässä huikeassa kampanjassa. Eihän kuulosta pahalta?

Tämä kampanja on yksinkertainen, lyö vain vetoa lempi joukkueesi puolesta, ota rento asento ja kannata suosikki joukkueesi voittoon. Mikäli pahin tapahtuu ja kannatuksesi ei riitä saattamaan suosikki joukkuettasi voittoon, vetoa vastaava summa palautuu pelitilillesi 24 tunnin aikana. Huomioithan, että kampanjassa hyväksytty suurin summa on 20 euroa. Älä skippaa tätä huimaa tarjousta!

Mikä huikeinta, voit osallistua tähän huippu kampanjaa kerran kuussa, joten tämän kampanjan ei tarvitse päättyä ensimmäisen kerran jälkeen, vaan voit hyödyntää edun myös ensikuussa.

Ja mikä parasta ilmaisvedosta saadut voitot, ovat nostettavissa pelitililtäsi mikäli niin haluat!

Tätä huikeaa tervetuliaisetua ei voi ohittaa

Koska Betrally ei halua jättää ketään kylmäksi, he ovat räätälöineet kaikille urheiluhulluille huikean tervetuliaisbonuksen. Tämän edun saat käyttöösi avatessasi uuden pelitilin Betrallylle. Tervetuliaisetuna Betrally tuplaa bonuksesi aina 100 euroon asti. Eikö olekin mahtavaa!
Tässä helpot kolme askelta edun aktivoimiseksi:
  1. Rekisteröidy Betrallyn käyttäjäksi
  2. Valitse talletus- sekä nostotapa sekä lisää koodi 100RALLY, tee sitten ensitalletuksesi
  3. Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, aloita vedonlyönti Betrallyllä.

Klikkaamalla tästä pääset siirtymään Betrallyn sivustolle!