Keskustelu ja vedonlyönti kuhisee MM-jääkiekon ympärillä, mutta suunnataanpa mielenkiinto hetkeksi muihinkin lajeihin. Voidaankin listata 10 suosituinta lajia. Tietenkin tapa listata lajeja suosituimmasta epäsuotuisimpaan vaihtelee varmasti sen mukaan, millää mittareilla näitä listataan, tai kenen subjektiivisesta perspektiivistä listaus on tehty. Tässä lisauksessa on lähinnä otettu huomioon, kuinka paljon faneja lajilla on, ja kuinka paljon sitä seurataan.

10 kuningaslajia

Kymmenennellä sijalla on maailman vaikeimmaksikin lajiksi tituleerattu golf. Peliä on erittäin jännittävää seurata, mutta pelkästään vedonlyöntimäärillä mitattuna golf ei olisi listauskessa kovin korkealla. Kuitenkin monet vedonlyöntitoimistot tarjoavat golfillekin kertoimia.
  1. sija on Rugbylla ja Amerikkalaisella jalkapallolla. Näistä kumpikin on melko rajujen otteiden lajeja, sekä livekatsomossa saa olla silmä tarkkana, jotta jokainen pyrähdys ja siirto tulee homattua. Molemmilla lajeilla on yli 400 miljoonaa fania, Rugbyn suosion painottuen lähionnä Uuteen-Seelantiin, Ranskaan, Englantiin ja Etelä-Afrikkaan.
  2. sija on rakkaan pesäpallomme sukulaisella, baseballilla. Faneja löytyy yli 500 miljoonaa, painottuen jenkkilään. Suosituin seurattava lajin parissa on Canadan ja USAn MLB, Major League Baseball.
Onnennumerolla 7 löytyy ehkä hieman yllättäenkin pöytätennis eli pingis. Vaikkakaan lajia ei oteta vielä suomessa niin tosissaan, on sillä Aasiassa, Afrikassa, Amerikassa ja osassa Eurooppaa yhteensä 900 miljoonaa fania!
  1. sija on 1920-luvulla Suomeen tulleella lentopallolla, omaten jopa n. 900 miljoonaa fania.
Top 5 lajeihin mahtuu maailman tehokkaimmaksi lajiksi mainittu tennis. Sitä fanitetaan ympäri maailmaa, sillä on uskomattomat miljardi fania. operaattori poistettuilla pääset lyömään betsit sisään myös tenniksenparissa!
  1. sija on maahockeyn hallussa. Paljon faneja löytyy muun muassa ympäri Aasiaa.

Kolmen kärki

Sitten onkin enää jännittävin osuus, nimittäin kolmen kärki. Pronssisijalle suosikkilajeissa yltää koripallo. Tässä vaiheessa moni uskoisikin tietävän, että jääkiekon on oltava mitalisijoilla. Mutta varmasti yllätyksenä tulee, että toista sijaa pitää kriketti! Faneja löytyy kokonaiset 2-3 miljardia! Mitä tästä opimme – se mikä on suosittua meillä, ei välttämättä ole se ykkösjuttu maailmalla. Samaten, maialman ykköslajit eivät välttämättä ole kärkilistoilla pohjolassamme.

Voittajapallilla on kuitenkin jalkapallo, tätä lajia ei sentään voida tästäkään listauksesta jättää pois. Tämä lähestulkoon uskonnon aseman saavuttanut laji omaa 3,5 miljardia fania! Vedonlyönnin pariin pääset operaattori poistettuillä, jossa tallettaessasi 100€, saat huimat 200€ käyttöösi, ja lisäksi 10€ lisärahaa!

Tästä lajin kuin lajin pariin operaattori poistettuillle!