Tämän päivän ensimmäinen vetovihje lähtee hieman randomina liikkeelle, sillä tuli tuossa aamulla puhuttua puhelimessa Ruotsin serkun kanssa. Valitsimme tästä johtuen nyt kohteeksi Champions Hockey Leaguen ruotsalaisen Växjön ja tsekkiläisen Liberecin välisen uudelleenkohtaamisen.

Ottelu vihelletään käyntiin Växjön Vida areenalla tänään tiistai-iltana kello 19.30 Suomen aikaa, ja nyt uumoillaan koti joukkueelle voittoa. Viime kohtaaminenhan päätyi luvuin 1-1, joten revanssia olisi siis luvassa, ja nyt otetaan selvää, kumpi olikaan se parempi joukkue.

Jos siis CHL -jääkiekko kiinnostaa, katsasta nyt, mitä kannattaa ottaa jälleen huomioon kuponkeja rustaillessa.

Tiistai illan CHL – Vetovihje

Tänä iltana CHL-matsissa pelaavat siis ruotsalainen Växjö ja tsekkiläinen Liberec, ja nyt siis pistetään tässä matsissa se seikka kuntoon, kumpi olikaan se parempi joukkue näistä kahdesta. Vaikka Växjö periaatteessa onkin ruotsin serkun mukaan tietenkin se parempi joukkue, oli viime kohtaamisen pelaaminen Växjöllä täysin huolimatonta ja siihen lähdettiin hiukan ylimielisin asentein. Tämähän tietenkin kostautui pelaajille ja selvähkön voiton sijasta se päätyi tasapeliin ja lukuihin 1-1.

Växjöllä on kuitenkin nyt vuorostaan tällä kertaa kotikenttäetu, ja joukkueessa pelaa muun muassa maailmallakin pärjänneitä pelaajia kuten t. kiiskinen, D. Rahimi, V. Fasth, E. Pettersson ja N. Welch vain nimetäksemme muutamia.

Mutta Liberecin puolustukseksi sanottakoon, että seura on voittanut useita koviakin nimiä tässä liigassa kuten vaikkapa Frölundan ja Zürichin, ja se selkeästi on panostanut pelaamiseensa tällä kansainvälisellä tasolla, oman kotimaisen liigansa sijasta.

Liberecin mahdollisuudet taas piilevät siinä, jos smoolantilaiset alkavat taas himmaamaan ja hidastelemaan, vähän niin kuin viime kerralla. Liberecin pitäisi saada vain oma hyökkäyspeli nyt vain terävään kuntoon niin voittoon voisi illan ottelussa olla jotain mahkuja. Ruotsin serkku kuitenkin sanoi, että Växjö vetää nyt tällä kertaa pidemmän korren, mutta ei tiedä onko miehen sanaan luottamista. Joka tapauksessa tuttuun tapaan alapuolelta löydät listan eri vedonvälittäjien kertoimista otteluun, joista voit saada käsitystä mitkä mahdollisuudet kenelläkin on, ja minkä suhteen. Ne ovat jälleen tietenkin vain suuntaa antavia, joten tarkista oikeat ja voimassaolevat kertoimet jälleen vedonvälittäjäsi sivuilta, sekä myös kaikki mahdolliset tarjoukset, joilla voisi saada jotain pientä ylimääräistä pelattavaa pelikassaan.

Muista että Växjö on tosissaan jahtaamassa Champions Hockey Leaguen voittoa ja sen palkintorahoja. Ei muuta kuin onnea matkaan!

 
Vedonlyöntisivustot 1 X 2
1.41 6.25 5.35
1.37 6.05 5.95
1.37 5.95 6.05
1.37 5.25 6.25
1.36 5.25 6.25
1.37 6.05 5.95