Vielä yksi vinkki puristettiin tälle illalle, ja se on Espanjan La Ligaan Real Betisin sekä Leganesin väliseen matsiin legendaarisella Benito Villamarinin Stadionilla. Ottelu alkaa tänään 15. tammikuuta kello 22.00 Suomen aikaa, joten vielä on heti kaikaa laittaa kupongit sisään jos et vielä ole päättänyt illan vedoista, mitä laittaa sisään. Real Betis saa siis vieraakseen Leganesin , ja vaikka vierasjoukkue onkin erittäin taitava puolustuksessaan, uskomme kuitenkin maalien osuvan verkkoon enemmän kotijoukkueen toimesta.

Maanantai-illan La Liga Vetovihje

Real Betisillä on ollut tällä kaudella hyvin epätasapainoinen sekä ailahteleva kausi, ja seura o0n onnistunut päätymään 13. sijalle sarjataulukossa 24 pisteensä kanssa. Viimeisin vierasvoitto Sevillaa vastaan luvuin 3-5 oli kyllä kovan matsin jälkeen ansaittu, ja Eurooppa -liigan paikasta puuttuu siis vain enää viisi pistettä.

Betis pelaa yleensä aika kovatempoista peliä, ja voi vaihtaa yhtä-äkkiä puolustuksesta hyökkäykseen, ja hyökkäyksestä puolustukseen. Voimme kiittää siis uutta koutsia Quique Setiniä, joka pelauttia Las Palmasia samalla tavalla viime kaudella. Huonoja uutisia kotijoukkueelle kuitenkin tuo se, että Feddal ja Mandi ovat pelikiellossa, ja Barrangan on loukkaantuneiden listalla, joten pelikoneistoa on vakavasti haavoitettu.

Leganes puolestaan on parantanut huikeasti toimintaansa tällä kaudella, ja on sarjataulukossa tälllä hetkellä sijalla 12. samalla pistemäärällä, kuin tämän illan isäntäjoukkue.

Avain Leganesin pelaamiseen on ehdottomasti ollut sen puolustustaktiikka, ja että joukkue on pysynyt kompaktina ja vastustajia vastaan ollaan lähdetty täysin vastakohdilla. Joka tapauksessa, muutamia kysymysmerkkejä nousee kuitenkin ilmaan kun katsotaan viime liigamatsia Sociedadia vastaan, vaikka onnistuivat pitämään nollan. Lisäksi Pereziä ja Gumbauta on peluutettu liikaa, vaikka tämä on saattanutkin vielä toistaiseksi olla sen arvoista.

Betis on karkealla keskiarvolla tehnyt noin kaksi maalia per pelattu ottelu, ja vaikka vihreävalkoiset ovatkin parantaneet hyökkäystään, ei 34 tehtyä maalia tällä kaudella ole mikään hirvittävän iso luku. Ja kun Feddal, Mandi ja Barragan ovat poissa, on kotijoukkueella huolenaiheita. Paljon on siis kiinni siitä miten Real Betisin peli lähtee käyntiin Villamarinin Stadionilla, vieraat ovat olleet aina siihen mukautuvaa sorttia. Leganesilla on vain tapana johtoon siirryttyään niin sanotusti tapana laittaa Scania parkkin, ja ryhtyä puolustuksen kannalle.

Tässä alapuolella jälleen nuo suuntaa antavat kertoimet illan La Liga matsiin eri vedonvälittäjiltä, käythän katsomassa oikeat, voimassa olevat kertoimet itse pelintarjoajasi luota. Muisthan myös, että avaamalla uuden pelitilin pääset lunastamaan uusille pelaajille suunnattuja tarjouksia, ja saat niiden avulla täytettä pelikassaasi. Katso siis illan kertoimet, ja suorinta tietä näille vedonvälittäjille pääset siirtymään klikkaamalla vedonvälittäjän logoa.

Hasta pronto, toivoopi UuVee
Vedonlyöntisivustot 1 X 2
2.03 3.35 3.90
2.00 3.45 4.15
1.90 3.40 4.10
2.00 3.40 3.95
2.00 3.45 3.95
2.00 3.45 4.15