Viikonloppuhan siellä jo kolkutteleekin ovella perinteisten afterwörkkien merkeissä, ja nythän onkin viimeinen viikonloppu ennen joulua! Tänä iltana saattaa rytistä vähän joka puolella, ja ennen kuin vihjeiden kirjoittajamme kerkesivät karkaamaan viikonlopun rientoihin, saimme kuristettua heistä yhden vetovihjeen viikonloppua varten.

Samanlaista rytinää odotetaan sunnuntaina käytävään Italian Serie A:n otteluun kun Rossobluut saavat vieraakseen sunnuntaina kotikentällään Juventuksen. Ottelu pelataan Bolognassa Renato Dall'Aran Stadionilla, ja oddsit ovat selkeästi tällä kertaa kaikilla vedonvälittäjillä Juventuksen voiton puolella, ja tätähän kyllä osasivat kaikki Serie A:ta seuraavat myöskin odotella. Kaikesta huolimatta ottelu ei olekkaan niin yksinkertainen mitä voisi kuvitella.

Juventus ei saa menettää pistettäkään

Niin fanit kuin Juventuksen omatkin pojat tietävät, että nyt sarjataulkossa ei saa menettää pistettäkään, joten voittoon on tähdättävä. Bolognalla ei tällä hetkellä ole mitään menetettävää, mutta Juventuksella on tässä matsissa kaikki pelissä. Normaalisti tähän aikaan Italian Seria A:ssa tähän aikaan sarjataulukossa on selvät suunnat, mutta nyt kaikki on mahdollista sillä Napoli ja Inter aiheuttavat epätavallista painetta Juventukselle. Nämä kaksi joukkuetta ovat pelanneet erinomaisen syksyn, joten Juventus ei voi löysätä tahtia, jotta kärkipaikat eivät pääse karkaamaan käsistä.

Inter nimittäin kohtaa lauantaina Udinesen, joten kolme pojoa tuosta ottelusta on varmasti plakkarissa, joten tähän Bolognaa vastaan pelattavaan otteluun Juventus ei voi lähteä muuna kuin voittajana - silloin piste-ero on kasvanut aivan liian kovaksi.

Bolognalla muuten on ollut aika hyvä kausi, ja se on sijoittunut tällä hetkellä kauden keskivaiheille. Seuralla on tietenkin ollut kovaa pelata kärkijoukkueita vastaan, mutta muistutettakoon vielä kerran että Bolognan onnistui pelata tasan 1-1 Interiä vastaan kaikkien yllätykseksi.

Joten lyhyestä virsi jälleen kaunis, yksi-risti-kakkosessa varma valinta olisi tietenkin kaksi, jolla ei kovin korkeita voittokertoimia ole luvassa. Ykkönen lupailisi jokaisella vedonvälittäjällä kertoimia seitsemästä ylöspäin, joten rohkeita betsaajia varten laitetaan sormet ristiin että ihmeiden aika ei olisi ohi.

X:lläkin alkaisi saamaan siis jo mukavia summia viikonlopun viettoa varten -tämä vaihtoehto ehkä olisi kaikista rohkeista vedosta todennäköisin, jos Juventus alkaisi toden teolla herpaantumaan.

Ei muuta kuin mukavaa viikonloppua kaikille, ja eikun kuponkeja rustailemaan kioskille tai nettiin - katso ottelun suuntaa antavat kertoimet loistavilla peliyhtiöillä alla olevasta taulukosta, mutta tarkastathan aina oikeat, voimassa olevat kertoimet itse vedonvälittäjän sivuilta.

Ciao Grazie, e alla prossima!
Vedonlyöntisivustot 1 X 2
7.00 4.50 1.44
7.25 4.45 1.44
8.00 4.50 1.44
7.55 4.55 1.45
7.50 4.55 1.45