Miesten Superpesis starttaa tänään kolmen ottelun kierroksella! Urheiluveikkauksen kaappaama väliaikainen pesiskirjoittaja käy kaikki joukkueet läpi. Viimeistään nyt on aika tutustua alkavaan kauteen UV:n ennakoiden kautta!

Kirjoittaja on nähnyt 18 vuotta pesäpalloa niin pelaajan, valmentajan kuin seurajohtajan silmin. Nykyinen vedonlyönnin ammattilainen toimii virallisesti vedonlyöntikentän uuden kasvon TurtleBet.comin pesisvihjaajana. TurtleBetin käynnistyminen kuitenkin hieman viivästyi, joten onnistuimme houkuttelemaan amma-miehen Turtlen sijaan tekemään meille upean kausiennakon:

Sotkamon Jymy - Kultajuna yskähtelee? Vimpelin Veto - Mestaruus palaa SaarikentälleJoensuun Maila - Rautaa rajaltaHyvinkään Tahko - Musta Hevonen? Jyväskylän Kiri - Perinteikkään seuran synkkä lähihistoria kääntymässä? Kankaanpään Maila - Superpesis-paikka on koetuksellaJymyJussit - Kokoa on (ja uhoa), mutta ei silti menestystä Pattijoen Urheilijat - Raahessa tiedetään miten menestytäänKouvolan Pallonlyöjät - Materiaali on kapea, mutta miehet sitkeitä Koskenkorvan Urheilijat - Viinapitäjässä hymyt hyytyyKiteen Pallo - Joko nyt Kitee?Alajärven Ankkurit - Vuoristoratamainen kausi tiedossa