Miesten Superpesiksessä pelattiin tiistaina jälleen erittäin jännittävä viikko ennen torstaina pelattavia jatkosarjoihin menoista. Olemme koonneet nyt sinulle kohokohtia näistä tiistaina pelatuista otteluista lyhykäisyydessään, ja toivottavasti niistä olisi apua sinulle näin jatkoa ajatellen, mikäli olet aikonut lyödä vetoa Superpesiksessä.

Hyvinkään Tahko veti tällä viikolla poikkeukselliset pisteet Kouvolasta, ja joukkue oli toinen edes pisteen Kymenlaaksolaisesta joukkueesta saanut seura, kun KPL hävisi omalla kotikentällään vierasjoukkueelle pistein 0-2.

Hyvinkään Tahkon pelinjohtajan Sami Sirviön mukaan, joukkueen ulkopeli sujui loistavasti ja siitä jäi hyvä maku. Ensimmäinen jakso sujui hyvin tasaisissa merkeissä, ja ainoa juoksut lyötiin Tahkon Teemu Nikkasen ja Ville Keron toimesta. Toisella jaksolla Kouvolan Pallonlyöjien tahti kuitenkin hiipui, ja toinen jakso päättyi lukemiin 4-8. Tästä kiitos ja kunnia kuuluvat Puhtamäelle ja kakkosvahdolle, Carlsonille.

Kotijoukkue oli kuitenkin iskussa Vimpelin ja Oulun välisessä ottelussa, kun kotijoukkue Vimpelin Veto otti puolestaan murskavoiton Oulun Liposta omalla kotikentällään Vimpelin kirkonkylän Saarikentällä. Oulu otti rökäletappion vieraissa päätyen lukemiin 2-0 jaksojen päättyessä lukuihin 14-0 ja 8-2. Ottelun parhaimmat pelaajat olivat ehdottomasti Vimpelin Vedon Henri Puputti, joka löi 1+4 juoksua ja toi kolme. Janne Mäkelä puolestaan takoi kuusi kotiutusta. Vierailijoiden joukkueesta mainittakoon Marko Pelkonen, sillä hän löi ottelussa kaksi juoksua.

Kainuun nälkämailla saatiin kuitenkin voittajaa hakea jopa neljän tunnin verran, kun Sotkamon Jymy ja Joensuun Maila ottivat mittaa toisistaan Sotkamossa. Tämä äärimmäisen tasainen ottelu ratkesi Joensuun mailan hyväksi kotiutuskisan toisella kierroksella, ja Sotkamon jymy joutui myöntämään tappionsa lukemin 1-2. Kotiutuskisan ensimmäisellä kierroksella Sotkamon Jymy sai kirittyä Joensuun kahden juoksun johdon, mutta Joensuun Juha Niemi kuitenkin ratkaisi tämän ottelun lyömällä kunnarilyönnin toisella kierroksella.

Vierailijat myös jyräsivät Kankaanpään Mailan ja Seinäjoen Jymy-Jussien välisessä ottelussa, Kun Seinäjoki otti voiton kotona pelanneesta Kankaanpäästä numeroin 0-2. Avausjakso päätyi jo vieraiden murskalukemiin 1-10, ja vaikka toisella jaksolla Kankaanpää johti toista jaksoa luvuin 3-1, iskivät Jymy-Jussit Vainionpään, Hallasuon ja Myllyniemen avulla peräkkäisistä kotiutuspaikoista Seinäjoen jaksovoittoon.

Jatkosarjoihin menijät ratkeavat nyt torstaina

Suomalaista miesten Superpesistä on todella jännittävä seurata ja varsinkin huomenna torstaina 27. heinäkuuta, kun ratkaistaan jatkosarjoihin menijät. Superpesikseen löytyy myös vedonlyönnissä useita jännittäviä kohteita, ja siihen tarjoaa laajan valikoiman hyvillä kertoimilla operaattori poistettu! omilla vedonlyöntisivuillaan. Lisäksi jos olet uusi pelaaja, operaattori poistettu! tarjoaa sinulle mahtavan tervetuliaisbonuksen, ja voit valita seuraavista kahdesta käsittämättömän reiluista vaihtoehdoista vedonlyönnin aloitukseen: Saat joko 100% talletusbonuksen aina 300 euroon asti, ja voit käyttää bonusrahan sekä vedonlyönnin, että kasinopelien puolella. Eli jos talletat 300 euroa, saat päälle 300 euroa bonusrahaa, ja näin sinulla on yhteensä käytettävissä yhteensä 600 euroa pelirahaa vedonlyönnissä! Tervetuliaisbonuksen toisena vaihtoehtona on, että talleta 10 euroa niin saat tälle kympin talletuksellesi 400% talletusbonuksen, eli sinulla on käytettävissä jopa 50 euroa vedonlyöntiin -Näin reilu pelikaveri operaattori poistettu! on! Tämän mahtavan aloituksen lisäksi voit osallistua kesäarvontoihin ja päivittäin vaihtuviin tarjouksiin, ja näiden lisäksi operaattori poistettu! jakaa myös ilmaisvetoja viikoittain Free Bet Clubissaan arvoltaan jopa 50 euroa. Aseta yhdistelmä- eli kombovetoja vähintään minimikertoimella 2.0 viikolla maanantaista torstaihin, niin saat viikonlopun kohteisiin ilmaisvedon hyvissä ajoin perjantaina. Mitä enemmän veikkaat arkena, niin sitä arvokkaamman ilmaisvedon saat pelitilillesi, ja voit esimerkiksi käyttää tämän ilmaisvedon kaikkiin Superpesiksenmatseihin. Tule nyt jännittämään kotimaisen pesäpallon otteluita, operaattori poistettu! tarjoaa sinulle loistavat eväät tähän!

Klikkaa itsesi operaattori poistettu! :in vedonlyöntiin tästä