Mestarien liigassa on tänään tiistai-iltana luvassa oikein matsien matsi, kun Euroopan ehkä kaksi vahvinta seuraa kohtaavat toisensa Manchesterin Etihad Stadiumilla.

Jännityksellä odotamme rytisevätkö maaliverkot tässä tiistai-illan trillerissä -ja kuinka paljon- kun Manchester City ja Napoli kohtaavat Mestarien liigan ottelussa kello 21.45 Suomen aikaa.

Napoli on ollut voittamaton tähän mennessä Italian Serie A:ssa, ja Cityn pojat ovat tehneet tämän kauden liigoissa yhteensä huikeat 34 maalia yhdeksässä viimeksi pelatussa ottelussa, ja Valioliigassa seura pitää tällä hetkellä kärkipaikkaa parhaimmilla pisteillä: yhteensä 22 mahdollisesta 24:stä. Manchester Cityn puolesta puhuu myös F-lohkon kärkipaikka kuudella pisteellä Mestarien Liigassa.

Jos katsotaan pelkästään pistetaulukkoa, näillä tuloksilla Manchester City on tällä hetkellä kiistattomasti Euroopan paras jalkapalloseura.

Lisää hikeä Napolin otsalle lisää se, että Pepillä on käsissään keskikentän ja hyökkäyksen puolella kiven kovaa sakkia: Sergio Aguero, Leroy Sane, Gabriel Jesus, Kevin De Bruyne, Raheen Sterling, David Silva, Bernardo Silva…

Napolin leiristä on kuulunut myös itse päävalmentajan, Maurizio Sarrin toimesta, että Mestareiden Liiga ei olisi tällä kaudella seuran prioriteettina, vaan joukkue tulee keskittymään Serie A:n peleihin. Varmaa kuitenkin on että Napoli tulee pistämään kampoihin, ja kunnolla. Ja jos Napoli onnistuu pistämään Euroopan kovimman joukkueen pelit plörinäksi, vain taivas on rajana suorituksiin tulevissa otteluissa.

Joka tapauksessa kertoimet vedonvälittäjillä laulavat Manchester Cityn puolesta, mutta illalla näemme miten käykään, kun Euroopan kovimmilla seuroilla on puolensa.

 

Olemme keränneet alapuolelle muutamia huippuvedonlyöntitoimistojen kertoimia esimerkiksi, ja ne ovat tässä vetovihjeessä vain suuntaa antavia. Tarkistathan oikeat, voimassaolevat kertoimet itse vedonvälittäjän tai pelioperaattorin sivuilta. Näiden vedonvälittäjien omille sivuille pääset suoraan klikkaamalla logoa.

 

Vedonlyöntisivustot 1 X 2
1.68 4.4 4.95
1.62 4.45 5.25
1.66 4.5 5.0
1.64 4.55 5.2
1.66 4.55 5.35