Torstaina näemme, miten käy Confederations Cupin jännittävässä taistossa, kun Saksa ja Chile kohtaavat toisensa Venäjällä. Nämä tiimit kohtaavat toisensa Cupin kahdekkasannessa pelissä, ja kertoimetkin sen kertovat, että varmasti hyvinkin jännittävä ottelu on kohta käsillä.

 

Mitä sinun tulee tietää ennen ottelua

Tehdäänpä faktat selväksi, niin pääset lähtemään varmemmin ottein kohti kotikatsomoa, ellei jopa livekatsomoa Venäjän Sochissa torstai-iltana kello 21.00. 1 X 2 kertoimet näyttävät Saksa- Chile -ottelulle seuraavaa Superlennyn vedonlyöntikasinolla: 2.40, 3.35, 2.90. Hyvin jännittävältä näyttää siis kaikin puolin, ja tähän on syytä.

Saksalla on tiimissään mukana tässä Venäjällä järjestettävässä turnauksessa vain kolme pelaajaa, jotka ovat olleet mukana voittamassa maailmanmestaruutta. Tämä ei kuitenkaan kerro välttämättä mitään tästä Saksan 23-henkisestä kokoonpanosta Sochissa, valmentaj Joachim Löwin matkassa.

Chilen joukkue, Espanjalaisen Juan Antonio Pizzin valmentaman tiimin kokoonpano sen sijaan on päässyt mukaan tämän vuoden Confederations Cupiin, kun he voittivat vuonna 2015 Copa American.

Superlenny tarjoaa monipuolisesti kertoimia jalkapallon pariin, eikä Confederations Cup tietenkään ole tässä poikkeus. Voitkin lähteä lyömään vetoa näihin B lohkon matseihin esimerkiksi veikkaamalla B lohkon voittajaa. Mitkä kaksi maata selviävät jatkoon näistä: Chile, Saksa, Cameroon ja Australia? Vielä on neljä peliä pelaamatta.

Sen sijaan että lähtisit veikkaamaan vain lohkon voittajaa tai pelejä, voit tietenkin veikata koko Cupin voittajaa. Löydät kaikki Superlennyn kertiomet ja vedonlyöntimahdollisuudet heidän vedonlyöntipuoleltaan. Mikä parasta, myöskin livevedonlyönti löytyy heidän sivuiltaan! Lähde siis torstai-iltana heidän matkassa kohti Sochin jännittävää taistoa.

Superlenny tarjoaa bonukset

Vedonlyönti Superlennyllä kannatta aloittaa jo tänään, sillä saat 100%:n talletusbonuksen aina 50 euroon saakka. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos talletat 50€, käytössäsi on heti 100 euroa rahaa vedonlyönnin puolelle. Ei muuta kuin kipin kapin kohti SuperLennyä! Torstaisen Chilen ja Saksan taiston jälkeen B lohko jatkuu taas sunnnuntaina. Sitä ennen näet lauantai-iltana kaksi A lohkon ottelua, joissa Meksiko kohtaa Venäjän ja Uusi-Seelanti Portugalin. Viikonlopun jälkeen pääsemmekin jo semifinaaleihin!

Tästä SuperLennylle lyömään omat betsit sisään!