Huuhkajat tavoittelee torstai-iltana klo 21:45 alkaen Kansojen liigan lohkovoittoa Ateenassa, ja tämän jälkeen maajoukkueellamme on edessään vielä vieraskeikka Budapestiin heti sunnuntaina samalla kellonlyömällä. Vedonlyöntiyhtiöt elävätkin näissä kutkuttavan jännittävissä futishetkissä mukana erinäisin tarjouksin, kilpailuin ja kampanjoin, joista pääset lukemaan lisää seuraavaksi.

Tarjolla onkin runsain mitoin muun muassa ilmaisvetoja, korotettuja erikoiskertoimia, ihkaoikeita käteispalkintoja sekä myös maajoukkueen pelipaitoja. Kaikkia näitä tarjous-kampanjoita yhdistääkin se tosiasia, että ne ovat voimassa vain tällä viikolla, kun Huuhkajat pistää Kreikkaa ja Unkaria nippuun UEFA Nations League -viheriöillä...

... Toinen yhdistävä tekijä on muuten myös se, että näiden tarjousten lunastaminen ja kampanjoihin osallistuminen on äärimmäisen helppoa!

Seuraavasta löydät siis kaikki parhaat tarjoukset ja muut kampanjat loppuviikon Kansojen liiga -matseihin. Huomaathan siis, että osa näistä kampanjoista on voimassa vain hyvin rajoitetun ajan, joten aikailuun ei ole välttämättä siis varaa!

Hyödynnä bonukset UNL-vetoihin:

coolbet operaattori poistettu betzest operaattori poistettu
BONUS: 400%/40€
- Talleta 10€, saat 50€!


BONUS: 100%/100€
- Talleta 100€, saat 200€!
 

BONUS: 5€ ilmaiseksi
- Ilman talletusta!
BONUS: 100%/200€
- Talleta 200€, saat 400€!
Katso kaikki vedonlyöntibonukset!

 

operaattori poistettu - voita lempimaajoukkueesi pelipaita!

operaattori poistettu kampanjaVuonna 2018 avattu operaattori poistettu-vedonlyönti on syöksynyt alan markkinoille vailla minkäänlaisia ennakkoluuloja, ja se onkin tehnyt todella vahvaa nousua ihan vedonlyöntisivujen kärkikastiin saakka. Se onkin eronnut monista muista uusista vedonlyöntisivustoista juuri siten, että se on latonut aktiivisesti tiskiin kampanjoita ja tarjouksia - ja Huuhkajien matsien kunniaksi onkin jälleen tarjolla uutta herkkua tällä sektorilla.

operaattori poistettuillä onkin käynnissä 13.-18. marraskuuta välisenä aikana käynnissä kampanja, jonka päätteeksi peliyhtiö arpoo yhdelle voittajalle täysin vapaavalintaisen maajoukkuepelipaita -palkinnon! Tähän arvontaan voikin päästä mukaan vain 5 euron futisvedon asettamalla.

Ja tämä operaattori poistettuin kampanja on vieläpä tarkoitettu vain tämän uuden vedonlyöntisivuston suomalaisille asiakkaille, eli tämä pelipaita-palkinto ei siis voi matkata tässä tapauksessa Suomen rajojen ulkopuolelle.

Näin pääset mukaan arvontaan:

 1. Siirry operaattori poistettuin vedonlyöntisivulle.
 2. Avaa pelitili operaattori poistettuille, jos et sellaista vielä omista.
  - Hyödynnä ensitalletuksella operaattori poistettuin vedonlyöntibonukset (100%/100€)
 3. Lyö vähintään 5€ panoksella varustettu veto operaattori poistettuin vedonlyönnissä 13.11. klo 13:00 - 18.11. klo 23:59 välisenä aikana, ja saat yhden arpalipun tulevaan pelipaita-arvontaan.
 4. Voit kerätä itsellesi näin arpalippuja rajattomat määrät kyseisenä aikavälinä 5€ vetoja asettamalla.
 5. operaattori poistettu arpoo voittajan sattumanvaraisesti 19.11. päivän aikana, ja voittaja voi valita itselleen mieluisen futismaajoukkueen pelipaidan palkinnoksi.
  - Peliyhtiö ottaa voittajaan yhteyttä sen sähköpostiosoitteen perusteella, joka pelaajalta löytyy oman pelitilin yhteystiedoista.

operaattori poistettu: Pelipaita-arvonta odottaa!

operaattori poistettu - Loistava erikoiskerroin!

operaattori poistettu kampanjaoperaattori poistettu on ladannut tarjolle loitavan erikoiskertoimen Kreikka-Suomi -matsiin. Tässä kampanjassa pelikohteena toimii tuplausmahdollisuus X2, ja kerroin nousee pitkälti päältä kaksinkertaiselle tasolle. Markkinat näyttävätkin, että tämän matsin X2 -kertoimet liikkuvat normaalisti parhaimmillaan siellä 1.67-1.68 tasolla, mutta operaattori poistettun erikoistarjouksen myötä tämän kohteen voi pelata eetteriin jopa 4.00 kertoimella!

Voit hyödyntää erikoiskertoimen maksimissaan 10 euron panoksella, joten mikäli lataat sisään vedon tällä täydellä panostasolla, ja Suomi voittaa tai pelaa tasan Kreikkaa vastaan, voitat mukavat 40 euroa. Tilaisuus kannattaakin siis käyttää hyödyksi.

HUOM! Erikoiskerroin on kuitenkin tarjolla vain Kreikka-Suomi -otteluun, joten tarjous umpeutuu 15.11. klo 21:45 -kellonlyömällä - eli kun kyseinen matsi alkaa.

Näin hyödynnät operaattori poistettun erikoiskertoimen:

 1. Mene operaattori poistettulle, ja avaa oma pelitilisi, jos et vielä sitä ole aiemmin avannut.
  - Uudet pelaajat voivat napata ensitalletukseensa operaattori poistettulle jopa 100%/200€ veikkausbonukset.
 2. Kirjaudu sisään operaattori poistettu-tilillesi, mene sen verkkosivuston "Erikoistarjoukset" -osioon
 3. Valitse "Kreikka-Suomi 15.11." -tarjous ja klikkaa tarjoussivulta löytyvää "Veikkaa X2" -nappulaa.
 4. Valitse vetokupongillesi 4.00 korotettu kerroin, ja lyö oma vetosi matsiin 1-10 euron kertoimella.
 5. Mikäli Suomi voittaa ottelun tai pelaa tasan, saat voitot tilillesi siten, että voitot alkuperäiseen kertoimeen asti ovat käteistä, ja korotuksen myötä ylimenevä osuus taasen bonusrahaa.
  - Mikäli löit vetosi 10€ panoksella, ja veto osuu, saat yhteensä 40 euron voitot!

operaattori poistettu: Käytä 4.00 erikoiskerroin!

operaattori poistettu - Ilmainen liveveto tarjolla!

operaattori poistettu huuhkajat-kampanjaoperaattori poistettu elää taasen Suomen ja Kreikan välisessä jännitysnäytelmässä mukana oman tarjouksensa muodossa, jossa kaikille halukkaille tarjotaankin helposti lunastettava ilmainen live-veto näiden UNL-pelien pariin.

Sinun täytyykin vain osallistua operaattori poistettuin kampanjaan sen tarjoussivulta, ja lyödä 15. marraskuuta aikana sisään minimissään 10 euron panoksella varustettu vetolappu, jossa on mukana vähintään yksi UEFA Nations League -pelikohde vähintään 1.50 kertoimella. Kun suoritat tämän peliliikkeen, napsahtaa tilillesi 10 euron ilmainen live-betsi, jonka voi käydä lyömässä sisään vapaavalintaisesti missä tahansa 15. marraskuuta pelattavassa Kansojen Liigan ottelussa.

Näin lunastat ilmaisen live-vetosi:

 1. Siirry operaattori poistettuille tästä.
 2. Jos et ole vielä operaattori poistettuin asiakas, avaa tilisi sivustolle nyt.
 3. Mene operaattori poistettuin "Nations League" -kampanjasivulle, ja osallistu kampanjaan klikkaamalla tuolta tarjoussivulta löytyvää osallistumis-painiketta.
  - HUOM! Kampanja on avoinna vain 15.11. klo 00:00-23:59 CET -välisenä aikana!
 4. Lyö vähintään 10€ panoksella varustettu veto, joka sisältää minimissään yhden UEFA Nations League -kohteen vähintään 1.50 -kertoimella.
 5. Saat tästä palkkioksi 10€ ilmaisen livevedon, jonka voit käyttää missä tahansa 15.11. pelattavassa UEFA Nations League -ottelussa, live-vedonlyönnissä.

operaattori poistettu: Ilmainen UNL-liveveto!

operaattori poistettu - 10 000€ veikkauskisa!

operaattori poistettu UNL-kisaJos taasen veikkauskisailu sattuu kiinnostamaan sinua ilmaisvetoja tai arvontoja enemmän, kannattanee katseet kääntää operaattori poistettuia kohti. Tämä peliyhtiö-jätti onkin rakennellut tulevien UEFA Nations League -otteluiden varalle loistavan kisan, jossa jaetaan niin 10 000 euron palkintopotti parhaille pelaajille että hulppea futismatkapaketti sille yksittäiselle voittajalle.

Homman nimi onkin selvä. Kisassa on tarkoitus metsästää korkeinta mahdollista voittavaa kerrointa 12.-20. marraskuuta välillä pelattavia UEFA Nations League -otteluita veikatessa. Kasaile siis näistä matseista yhdistelmävetoja siten, että kukin yhdistelmävedon pelikohde on kertoimeltaan vähintään 1.40 -tasolla. Minimipanos osallistumiseen on taasen vain 1 euro per vetolappu.

Korkeimman voittavan kertoimen lapulleen metsästänyt peluri voittaa itselleen liput vapaavalintaiseen Futismatsiin Euroopan sisällä sekä 1 500 euron rahasäkin tämän reissun suorittamiseen. 50 parasta peluria saavat myös 200 euroa per nokka.

Näin voit osallistua kisaan:

 1. Painele tästä linkistä operaattori poistettuin sivustolle.
 2. Kirjaudu sisään pelitilillesi, ja käy osallistumassa "Voita unelmiesi futismatka" -kampanjaan.
 3. Aseta operaattori poistettuilla voittavia UEFA Nations League -vetoja mahdollisimman korkeilla kertoimilla 12.11.-20.11. klo 23:59 CET välillä.
  - Minimipanos vedoille on 1 euro.
  - Minimikerroin jokaiselle yhdistelmävedon yksittäiselle kohteelle on 1.40.
 4. Ne 50 pelaajaa, jotka onnistuvat saavuttamaan kampanja-aikana korkeimmat voittavat kertoimet, jakavat 10 000 euron palkintopotin tasapäisesti.
  - Kaikki 50 voittajaa saavat siis 200 euroa / nenä.
 5. Koko kisan voittaja saa kuitenkin palkinnoksi myös vapaavalintaisen futismatkan Eurooppaan sekä 1 500 euroa matkarahaa!

operaattori poistettu: Syöksy veikkauskilpailuun!