Huomasimmekin täällä toimistolla että tänään illalla kello 22.30 suomen aikaa pelataan Espanjan kuninkaan cupissa, eli Copa del Reyssä. Vahva ja vankka Valencia saa vieraakseen Deportiva Las Palmasin, joten vielä kerkeää käydä laittamassa muutamat lappuset sisään vedonvälittäjälläsi, jos olet valmis ottamaan vinkkiä vastaan. Täällä me tuumasimme illan ottelusta seuraavaa:

Valencia on vahva kotonaan

Valencia on ollut todella kovassa formissa tällä menevällä kaudella La Ligassa, ja pitäväthän he kolmatta sijaa tässä espanjan omassa ykkössarjassa ja paikka Mestareiden Liigassa on varmoissa käsissä. Sevilla ja Real Madridkin ovat mukavasti selän takana, joten tässä matsissa ei olisi turkulaisittain sanottuna ”nii pal” väliä, jos antaisikin muille vähän löysää.

Marcelino on pistänyt joukkueessa pojat kiertoon, mutta tämä ei oikeastaan huolestuta meitä, sillä joukkueella löytyy lahjakkuutta toisesta laidasta aivan toiseen laitaan. Itseluottamusta myös Valencialta löytyy vaikka kuinka paljon, irtosihan voitto Gironastakin nyt pyhänä luvuin 2-1. Alku tuossa ottelussahan hieman kangerteli, mutta se onnistuttiin kääntämään parempaan suuntaan ja kovalla pelillä ansaittuun voittoon. Jos tänään vain valencialaiset jaksavat keskittyä, uumoilemme voittoa jopa kahden maalin edestä.

Las Palmashan pitää tällä hetkellä La Ligassa häntäpäätä ja Jumbohattua päässä, ja pisteitäkin on tilillä vain vaivaiset 11 kappaletta. Viime liigamatsia ennen joukkue vaihtoi valmentajaa, mutta tämäkin oli ilmeisesti aivan turha temppu, sillä joukkue hävisi kotonaan Eibarille luvuin 1-2. Jo näillä uumoiluilla matsin voittajaa voi pitää selvänä, joten jännitystä voi hankkia vaikkapa erikois- tai tasoitusvedoilla, joita otteluun on runsaasti saatavilla. Copa del Rey on siis asia erikseen, joten toivottavasti Las Palmas keskittyy viikonloppuna sitten liigan puolella matsiinsa Gironaa vastaan.

Tuttuun tapaan alapuolen taulukosta löytyy esimerkkejä kertoimista eri vedonvälittäjiltä, ja ne ovat jälleen suuntaa antavia. Tarkastathan oikeat kertoimet jälleen itse vedonlyöntitoimistosi puolelta, ja tarkasta jos jotain makoisaa löytyisi tarjoussivuilta kaupan päälle.

Ei muuta kuin viihtyisää iltaa teille kaikille ja onnea illan peleihin, tässä vielä nuo kertoimet illalla pelattavaan Copa del rey -otteluun

 
Vedonlyöntisivustot 1 X 2
1.32 5.60 8.00
1.29 5.65 8.50
1.33 5.50 9.00
1.28 5.55 9.55
1.29 5.65 8.50