mainos
Päivitetty
0
T Thomas Schyth
Viborgista kotoisin oleva Thomas Schyth on toiminut tanskalaisen yhteistyösivustomme vedonlyönti-asiantuntijana vuodesta 2016 lähtien, ja hänen suurennuslasinsa alla on ollut suurimmin brittifutis Valioliigan ja Championshipin muodossa.
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Valioliiga-kierros 9.-11.2. - Ennakko ja pelivinkit

Valioliiga 2018-19,
26. kierros:

Fulham - Manchester United
Crystal Palace - West Ham
Huddersfield - Arsenal
Liverpool - Bournemouth
Southamtpon - Cardiff
Watford - Everton
Brighton - Burnley
Tottenham - Leicester
Manchester City - Chelsea
Wolverhampton - Newcastle

Joka viikko Valioliiga-asiantuntija
Thomas Schyth takoo tiskiin oman
ennakkopakettinsa tulevasta
Valioliiga-kierroksesta, jossa pyritään
löytämään arvokkaita pelitärppejä
kierroksen jokaiseen otteluun.

Tärppien osumatarkkuus
25 kierroksen jälkeen:

Osumat: 136 / 275
Tuottosaldo: -2,27
Palautusprosentti: 99%

Liverpoolin viime kierroksen, ja toisen perättäisen, tasuri-kompuroinnin myötä mestaruuskamppailu muuttui entistäkin kutkuttavammaksi, kun taasen sarjan pohjalla tilanne synkkeni Huddersfieldin kannalta entisestään Chelsean käsissä. Valioliiga-asiantuntija Thomas Schyth onkin kasannut taas uuden ennakkopaketin tulevalle ottelukierrokselle, ja muutamilla muutoksilla haetaankin pelitärppeihin uutta nousukautta.

Viimeisten kierrosten saldo pelivihjeiden ja yksittäisten tärppien osalta on ollut mollivoittoinen. Pelissä voi toki olla myös silkkaa varianssia, mutta kuten urheilussakin on tapana, on heikkoja tuloksia pyrittävä aina parantamaan. Tästä syystä kierroksen ennakoinnin taustatyöhön on käytetty entistäkin enemmän aikaa, ja samalla koko ennakko-paketin malli on vedetty uuteen uskoon.

Nyt kukin ottelu onkin käsitelty johdonmukaisesti monien eri osa-alueiden kautta, jolloin paketista tulee toivottavasti helppolukuisempi. Samalla on toki mainittava, että uusi ennakko-malli on huomattavasti aiempaa mittavampi, joten luettavaa toki riittää samalla enemmän. Nyt ottelut ovat kuitenkin analysoitu tarkemmin juuri niiden osa-alueiden mukaan, jotka ovat vedonlyönnin kannalta oleellisimpia. Näin otteluista saa - ainakin toivottavasti - paremman ennakkokäsityksen.

Ja kuten totuttua, osaan otteluista on koottu myös omat, kokonaisvaltaisemmat pelivinkit, joissa analyysiä on tehty tiiviimmin juuri vedonlyönnin näkökulmasta. Kaikki nämä vinkit ovatkin löydettävissä vedonlyöntivihjeet -sivultamme.

Suosittelemme myös tässä vaihessa päivitettyä vedonlyöntibonukset -sivua, joka on saanut uusia tulokkaita aivan vastikään.

Nyt kuitenkin Valioliigan 26. kierroksen kimppuun...

TUOREIMMAT VEDONLYÖNTISIVUT URHEILUVEIKKAUS.COMISSA:
PELIYHTIÖ BONUS LUNASTA BONUS:
18Bet 100% bonus 100€ asti
fastbet 50€ bonukset
librabet 100% bonus 150€ asti
kto 100% bonus 100€ asti
operaattori poistettu 10% bonus
betclic 55€ ilmaisveto

Fulham - Manchester United

Ottelu pelataan: 9.2. klo 14:30
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Edellinen ottelu:

Fulham pelasi viime kierroksella hyvin suoraviivaisen ottelun Crystal Palacea vastaan, mutta joukkueen hyvä alku mureni jo 25. peliminuutin kohdalla tuomittuun rangaistuspotkuun ja siitä seuranneeseen Palacen avausmaaliin. Tämän jälkeen Fulham joutuikin muuttamaan pelisuunnitelmaansa takaa-ajoasemassa, eikä homma enää toiminutkaan. Aleksandar Mitrović jäi jälleen taas turhan yksin Fulham-hyökkäyksessä ja Palace onnistui lopulta nappaamaan suhteellisen vaivattomasti 2-0-voittonsa.

United taasen käytti viime ottelussa hyväkseen Leicester-puolustuksen nukahduksen Pogban ja Rashfordin avustuksella. Ottelussa ManU pelasi tutulla Ole Gunnar Solskjær -tyylillä, eli aktiivisesti hyökäten, joskin myös Leicesterillä oli käytössään tutut aseet: vastahyökkäykset. Tässä Leicester onnistuikin mallikkaasti, mutta joukkue ei onnistunut kuitenkaan omissa paikoissaan, ja näin Punaiset Paholaiset saivat harjattua matsista hivenen onnekkaastikin 0-1-vierasvoiton.

Voimasuhteet:

Vastakkain on kaksi joukkuetta, joista kumpikin vaihtoi manageriaan kesken kuluvan kauden, ja nämä vaihdokset ovatkin vaikuttaneet kummankin joukkueen iskukykyyn huomattavasti. Fulhamin rekordi on ollut parempi Ranierin kanssa, kuin ennen häntä. Joukkue oli kuitenkin ennen tuota valmentajanvaihdosta aivan sarjan pohjamudissa, joten tason pitäisi nousta vieläkin huomattavammin, mikäli joukkue haluaa Valioliigassa pysyä. Ranierin aikakaudella parhaat esitykset ovat kuitenkin antaneet osviittaa siitä, että tällaista potentiaalia joukkueelta löytyy.

Manchester United pelasi Jose Mourinhon aikakaudella hyvin puolustavalla ja jopa varovaisella sapluunalla, ja Solskjaerin saapumisen myötä joukkueen pelaaminen vapautuikin silminnähden. Nyt ManU voitaneekin lukea taas ihan kunnolla sinne TOP6-tason joukkueeksi, joskin joukkue on eittämättä pykälän verran sarjakärkiä Liverpoolia ja Cityä perässä.

Pelitapa- / taktiikka-analyysi:

Tämän ottelun matchup on Fulhamin kannalta erittäin mieleinen, sillä joukkue vetäytyy puolustamaan tuttuun Ranieri-tyyliin syvälle omalle alueelleen hakien samalla paikkoja teräville vastahyökkäyksille. ManU:a vastaan näitä mahdollisuuksia vastaiskuille luulisikin irtoavan, joka tykkää pitää palloa ja hakea maalipaikkoja aktiivisesti.

Solskjaerin alaisuudessa Unitedilla on kuitenkin ollut hankaluuksia juurikin tällaisia tiiviitä puolustuksia vastaan. Punaisilta löytyy monia liukkaita ja taitavia hyökkäyspään pelaajia, mutta nämä pelurit eivät ole niinkään vaarallisia syvällä makaavia joukkueita vastaan, kun he eivät pysty käyttämään hyväkseen nopeuttaan niin vahvasti pystyjuoksujen kautta.

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolot:

Fulhamilla edellisessä ottelussa loukkaantuneen laitapuolustaja Cyrus Christien pelaaminen on epävarmaa. Jos Christie ei pysty pelaamaan, on tilanne puolustuksen oikean laidan kannalta ongelmallinen, sillä juuri ManU:sta lainassa olevalla, toisella oikealla laitapuolustajalla Tim Fosu-Mensahilla ei ole pelioikeutta tässä ottelussa. Denis Odoi ja Calum Chambers pystyvät toki hoitamaan tuota laitapakin tonttia, mutta näissä tapauksissa Fulhamin täytyy sekoittaa normaalia pakkaansa puolustuslinjan tai keskikentän osalta.

Manchester Unitedin osalta merkittäviä poissaoloja ei ole tässä ottelussa, ja ainoa mainitsemisen arvoinen poissaolo onkin vaihtopelaajan rooliin tällä kaudella jäänyt argentiinalaispakki Marcos Rojo. 

Kuntopuntari:

Viimeisestä viidestä ottelustaan Fulham on onnistunut voittamaan vain yhden ja hävinnyt taasen loput neljä. Tänä aikavälinä sen vastukset ovat kuitenkin olleet vahvoja (mm. Tottenham ja Arsenal) ja näistä viidestä ottelusta kolme on ollut myös vierasmatseja. Rekordi ei siis ole millään tapaa katastrofaalinen, joskin joukkueen olisi toki pystyttävä parempaa, mikäli se haluaa vielä nousta putoamisrajan yläpuolle.

United on taasen ollut tuloksellisesti todellisessa lentokelissä Solskjærin alaisuudessa, ja viidestä viimeisestä ottelustaan joukkue on voittanut neljä ja pelannut yhden tasan Burnleyta vastaan, jossa ManU:lla oli huomattavasti niskan päällä. Leicesteriä ja Tottenhamia vastaan United oli onnekas saadessaan matseista täydet pistepotit, mutta muutoin joukkueen otteet ovat olleet hyvällä tasolla.

Edellinen kohtaaminen:

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran joulukuussa, jolloin Mourinho oli vielä Unitedin penkillä ohjaksissa. Tuolloin Punaiset Paholaiset kaivoivat ottelusta lopulta selvän 4-1-kotivoiton, ja Fulham joutui vieläpä pelaamaan puolet toisesta puoliajasta miesvajaalla.

Peliesitykset kotona / vieraissa:

Fulham on nostanut kotijoukkueena osakkeitaan juurikin Ranierin oppien avulla, ja italialaismanagerin joukkueet ovatkin olleet historian saatossa parhaimmillaan juuri kotonaan. Ranierin saavuttua joukkueen puikkoihin, Fulham on ollut Valioliigassa kahdeksanneksi paras kotijoukkue maaliodottamien perusteella, ja viimeisestä viidestä kotiottelustaan Fulham on voittanut kaksi, pelannut Wolvesin kanssa tasan ja hävinnyt mm. kertaalleen niukasti Tottenhamille.

Solskjærin alaisuudessa ManU on voittanut kaikki neljä vierasotteluaan Valioliiga-viheriöillä, mutta Leicesteriä ja Spursia vastaan kaivetut voitot voidaan laskea kenttätapahtumien perusteella onnekkaiksi.

VIHJE: Fulham - Manchester United: Fulham +1.0 - kerroin 1.88 (Bethard) 

Fulham on parantanut menoaan paljon Ranierin opastuksilla, ja tämän matchupin pitäisi sopia sille varsin hyvin. United on pelannut toistaiseksi tappioitta Solskjaerin alaisuudessa, mutta joukkueen pelaaminen ei ole kuitenkaan ollut mitään suoranaista ilotulitusta jokaisessa ottelussa. Viimeksi United olikin ongelmissa - ja lopulta onnekas - juuri Fulhamin tapaan vastahyökkäyksiin panostavalla tyylillä pelaavaa joukkuetta vastaan.

Lue kattava ennakko ja vedonlyöntivihje Fulham - Manchester United -otteluun tästä.

Crystal Palace - West Ham

Ottelu pelataan: 9.2. klo 14:30
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Edellinen ottelu:

Crystal Palace sai viime ottelussaan Fulhamia vastaan hyvinkin lahjamaisen rangaistuspotkun, jonka hyväksikäyttämällä joukkue siirsikin aloitteiden teon vastapuolen niskaan. Tässä tilanteessa Fulham ei ollutkaan omimmillaan, ja tarkasti puolustanut - ja samalla vastaan hyökännyt - Palace onnistui viemään ottelun nimiinsä lopulta hallitusti maalein 2-0. Vastikään Palaceen hankittu Michy Batshuayi päsi myös debytoimaan matsissa uudessa joukkueessaan, ja hyökkääjä esiintyikin näillä vähillä minuuteillaan erittäin positiivisesti ollen vahvasti mukana tuossa 2-0-ratkaisuosumassa.

West Ham iski taasen vahvalla esityksellään jauhoja mestarikandidaatti Liverpoolin keuhkoihin. Se keskittyi ottelussa vahvasti vastahyökkäyksiin ja erikoistilanteisiin, ja näillä eväillä se onnistuikin venymään isoon 1-1-tasapeliin ennakkosuosikkia vastaan. Liverpoolin ainokainen olisi pitänyt vieläpä liputtaa paitsioksi, ja kun huomioi vieläpä sen, että West Hamilta puuttui ottelussa monia avaintason pelaajia, on kyseinen suoritus siltä enemmän kuin pätevä. 

Voimasuhteet:

Voimasuhteiltaan vastakkain on kaksi hyvinkin samankaltaista ja -tasoista joukkuetta, ja sarjataulukossakin joukkueet ovat puolivälin alapuolella suhteellisen lähekkäin. West Ham on toki kerännyt kuusi pinnaa enemmän kuin Crystal Palace tällä kaudella, mutta paperilla joukkueiden välille ei suuren suurta eroa voi tasossa mitattuna kuitenkaan tehdä.

Pelitapa- / taktiikka-analyysi:

Taktiselta puolelta katsottaessa tästä ottelusta voi muodostua jännittävä kamppailu, sillä kumpikin joukkue tykkää hakea maalipaikkoja hyvinkin suoraviivaisesti. Palace on myös usein piirun verran aktiivisempi kotonaan Selhurst Parkilla, kun taasen Manuel Pellegrinin johtama West Ham haluaa taasen iskeä äkäisesti vastaan jokaisen paikan tullen.

Tässä ottelussa mielenkiintoisin kaksinkamppailupari nähtänee Palacen puolustuslinjan oikeassa sivustassa, kun loistavasti läpi kauden esiintynyt laitapakki Aaron Wan-Bissaka saa vastaansa West Hamin tämän kauden ykköstykin Felipe Andersonin. Kahden vahvan ja fyysisen keskikentän kaksinkamppailuun kannattaa myös kiinnittää huomiota, sillä matsista valtaosa voitanee viettää juurikin näillä viheriön pituuspiireillä.

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolot:

Palacen osalta kysymysmerkit lentävät ilmoille sekä keskikenttämies Cheikhou Kouyatén että hyökkäyspään tähden Wilfried Zahan pelaamisen suhteen. Zaha sai punaisen kortin toissa kierroksella, ja kärsi tuosta seuranneen pelikieltonsa viime kiepillä. Punainen lappu tuli kuitenkin epäurheilijaimaisesta käytöksestä ottelun tuomaria kohtaan, joten FA voi edelleen pidentää Zahan pelikieltoa, jolloin hän tietty joutuisi jatkamaan katsomon puolella.

Myös West Hamin osalta kysymysmerkkejä on ilmassa tärkeiden pelaajien suhteen, ja etenkin Samir Nasrin ja Marko Arnautovicin pelaaminen on ottelussa epävarmaa. Kumpikin heistä on kuitenkin aivan paluun kynnyksellä, joten hyvässä tapauksessa West Ham voi saada jykevät vahvistukset hyökkäysosastolleen.

Kuntopuntari:

Palacella on tilillään kaksi voittoa ja yksi tasapeli viidestä viimeisestä Valioliiga-ottelustaan - ja tänä aikana tappiot ovat tulleet Liverpoolia ja Watfordia vastaan. Tulokset ovatkin olleet linjassa joukkueen peliesitysten kanssa, ja etenkin voitot Fulhamista ja Wolvesista ovat olleet joukkueelta tasapainoisia suorituksia.

West Ham on taasen onnistunut voittamaan vain yhden viimeisestä viidestä pelistään, kun taasen näistä matseista kaksi on päättynyt pistejakoon. Tällä aikavälillä joukkueen otteluohjelma on kuitenkin ollut vaativa, ja merkillepantavaa onkin, että ainoa voitto tältä ajalta on tullut Arsenalista, ja yksi tasapeleistä taasen Liverpoolista.

Edellinen kohtaaminen:

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran joulukuussa, jolloin West Ham onnistui vetämään ottelusta pidemmän korren 3-2-kotivoitollaan. Kenttätapahtumien perusteella voitto oli kuitenkin ansaittu.

Peliesitykset kotona / vieraissa:

Palace ei ole saanut palettiaan toimimaan kotonaan Selhust Parkilla tällä kaudella, ja pisteissä mitattuna se onkin kolmanneksi huonoin kotijoukkue kuluvalla sesongilla.

Vieraspelaamisen osalta West Ham liikkuu Valioliigassa siellä keskikastissa - eli se on siis pelannut vieraissa suhteellisen odotetusti. 12 vieraspelistään joukkue on voittanut neljä ja pelannut kahdesti tasan.

VIHJE: Crystal Palace - West Ham: West Ham +0 - kerroin 2.86 (Bethard) 

Joukkueet ovat keskenään hyvinkin tasavahvat, mutta vedonlyöntiyhtiöiden asettamat kertoimet eivät kuitenkaan tällä hetkellä kuvasta tätä tasaväkisyyttä. Molemmilta joukkueilta odotetaan uutisia matsin kokoonpanojen suhteen, ja nyt näyttää siltä, että nämä uutiset voivat kääntyä ottelun kynnyksellä West Hamin eduksi. Kaikkinensa juuri vierasjoukkueen kertoimien olisikin oltava huomattavasti matalammalla.

Lue kattava ennakko ja vedonlyöntivihje Crystal Palace - West Ham -otteluun tästä.

VIHJE: Crystal Palace - West Ham: Yli 2,5 maalia - kerroin 2.05 (Coolbet) 

Molemmilta joukkueilta löytyy taitavia ja tehokkaitakin hyökkäyspään pelaajia, kun taasen puolustuspelin taso ailahtelee paljon kummallakin osapuolella. Tämän ottelun osalta ei ole ennakkoon varmaa kumpi joukkue ottaa matsissa ohjat, ja ottelusta voi hyvinkin muodostua nopeatempoinen kaahailu kummankin pyrkiessä käyttää juurikin niitä omia, parhaita aseitaan: nopeasti eteneviä hyökkäyksiä.

Huddersfield - Arsenal

Ottelu pelataan: 9.2. klo 17:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Edellinen ottelu:

Huddersfield sai kunnolla selkäänsä viime kierroksella, kun Chelsea murjoi jumbojoukkueen kotonaan selvin 5-0-numeroin. Huddersfieldin uudeksi manageriksi valikoitunut Jan Siewert yritti peluuttaa joukkuetta hyökkäävämmällä sapluunalla aiempaan manageriin David Wagneriin verrattuna, mutta suunnitelma ei ottanut onnistuakseen. Joukkue ei ollutkaan hyökkäyksissään vaarallinen, eikä ottelua hallinneen Chelsean voitto ollut oikein missän vaiheessa epäilyksen alaisena. Viisi maalia omiin oli tietty myös hyvin heikko suoritus puolustuksellisesti.

Arsenal sai myös koulutusta viime kierroksella, kun sarjakakkonen Manchester City niputti Tykkimiehet kotonaan hallitusti maalein 3-1. City karkasikin johtoon jo ottelun ensimmäisellä peliminuutilla, eikä Arsenalilla ollut kulmapotkusta saadun tasoitusmaalin lisäksi kunnolla vaarallisia maalipaikkoja. Etenkin toinen puolisko ottelusta oli lähes tulkoon täydellisesti Cityn näpeissä.

Arsenalin uusin hankinta Denis Suarez sai tehtyä myös debyyttinsä uudessa joukkueessa, joskin hänen panoksensa jäi hyvinkin puolittaiseksi - ainakin vielä toistaiseksi.

Voimasuhteet:

Huddersfield on ehdottomasti heikoin joukkue tällä hetkellä Valioliigassa, eikä Siewertin saapuminen joukkueen peräsimeen ainakaan heti tehnyt tähän kaavaan muutosta.

Hyökkäysvoimainen Arsenal voidaan taasen laskea tämän kauden osalta suhteellisen varmaksi TOP6-joukkueeksi. Paremmalla puolustuksella joukkue voisikin keikkua sarjataulukossa jopa korkeammalla, sillä Tykkimiehet tällä kaudella jopa kolmanneksi eniten maaleja tehnyt joukkue Valioliigassa.

Joukkueiden välinen tasoero on siis hyvin suuri.

Pelitapa- / taktiikka-analyysi:

Ei ole täysin selvää kummalla joukkueella on etu pelitapojen suhteen tässä otteluparissa. Arsenalilla on nimittäin ollut omat ongelmansa vahvasti puolustuksen kautta pelaavia joukkueita vastaan pelatessa, eikä se ole onnistunut luomaan näissä tilanteissa yhtä vahvasti maalipaikkoja pitkien pallollisten jaksojen kautta. Arsenal onkin ollut parhaimmillaan avoimemmissa, vauhdikkaissa otteluissa.

Huddersfield on ollut viime vuoden sisällä vaikea vastus Arsenalille, mutta uuden managerinsa alaisuudessa joukkue voi jatkaa aktiivisempaa ja avoimempaa pelaamistaan myös tässä ottelussa. Tämä palvelisikin hyvin myös Arsenalia, jonka nopeat hyökkääjät ovat parhaimmillaan tällaisissa otteluissa.

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolot:

Huddersfieldille ei ole osunut matkan varrelle uusia poisjääntejä, päinvastoin. Viime kierrokselta joukkueen avauskokoonpanoon tuleekin yksi paluumuuttaja, kun Jonathan Hogg ottanee oman paikkansa joukkueen keskikentältä.

Arsenalilla poissaoloja on taasen enemmän, joista nimekkäimmät ovat keskuspakki Sokratis, puolustava keskikenttämies Granit Xhaka sekä laitapuolustaja Hector Bellerin. Toisaalta, joukkueesta löytyy myös monia hiljalleen pelikuntoon palautuvia pelureita, jotka voivat palata kokoonpanoon vahvistamaan Arsenalia tähän otteluun. Näihin pelaajiin lukeutuukin mm. laitapakki Ainsley Maitland-Niles, hyökkäävä keskikenttäpeluri Henrikh Mkhitaryan sekä edellisessä City-ottelussa kovan tällin saanut Shkodran Mustafi.

Kuntopuntari:

Viimeisen viiden ottelun rekordi on Huddersfieldillä surkea, sillä tällä ajanjaksolla joukkue on hävinnyt neljästi ja pelannut vain kertaalleen tasan. Mikään ei viittaakaan tällä hetkellä siihen, että sarjajumbo onnistuisi välttämään putoamispeikon judo-otteen tällä kaudella, sillä takamatka karsintarajan yläpuolelle on kasvanut jo 13 pisteen mittaan. Toissa kierroksen ottelu Evertonia vastaan (0-1-tappio) oli Huddersfieldilta ehkäpä paras tällä viiden ottelun jaksolla, mutta edellisen kiepin Chelsea-selkäsauna oli sitten jotain paljon heikompaa.

Arsenalin saldo viidestä viimeisestä ottelusta on kolme voittoa ja kaksi tappiota. Tänä aikana vastustajat eivät kuitenkaan ole olleet heikoimmasta päästä, ja kun muistaa vielä, että Arsenal on kärsinyt viime aikoina isoistakin loukkaantumissumista, on kyseinen rekordi tältä aikaväliltä ihan hyväksyttävä.

Edellinen kohtaaminen:

Joukkueet pelasivat edellisen kerran keskenään joulukuussa, jolloin Arsenal vei peliä kotonaan odotettuun tapaan varsin selvästi. Kenttätapahtumien perusteella Arsenalin olisikin pitänyt voittaa tuo ottelu ehdottomasti enemmän kuin 1-0-lukemin.

Täytyy kuitenkin muistaa, että tuolloin Wagner oli siis vielä Huddersfieldin päävalmentajana.

Peliesitykset kotona / vieraissa:

Sarjajumbo Huddersfield on koko liigan heikoin kotijoukkue, sillä se on onnistunut voittamaan vain yhden tämän kauden 13:sta kotimatsistaan. Pisteitä se on saanut kerättyä näissä kotiotteluissaan yhteensä vain viisi kappaletta.

Toisaalta, Arsenal ei ole ollut mikään kummoinen vierasjoukkue, sillä 12 vierasmatsissaan kerätyllä 15 pisteen saldolla (4 voittoa, 3 tasapeliä) se on pisteissä mitattuna vasta yhdeksänneksi kovin joukkue vieraissa. 

VIHJE: Huddersfield - Arsenal: Yli 2,5 maalia - kerroin 1.82 (Pinnacle) 

Huddersfield on pelannut tällä kaudella kotikentällään paljon hyökkäävämällä ja muutoinkin aktiivisemmalla otteella, ja joukkueen onkin nyt jahdattava voittoja ja täysiä pistepotteja jopa epätoivoisesti, mikäli se mielii pelata Valioliigassa vielä ensi kaudella. Arsenalin hyökkäys on taasen tunnetun vahva nopeine hyökkääjätykkeineen eikä uusi kasvo Denis Suárez tätä hyökkäystä ainakaan heikennä.

Liverpool - Bournemouth

Ottelu pelataan: 9.2. klo 17:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Edellinen ottelu:

Liverpoolin viime kierroksen ottelu West Hamia vastaan oli pettymysten sävyttämä. Joukkue pääsi toki ottelun avauspuolikkaalla johtoon - joskin maali olisi pitänyt liputtaa myös paitsioksi - mutta West Ham tasoitti puntit nopeasti. Poolin esitys olikin kokonaisuudessaan hyvin heikko, eikä joukkue onnistunut luomaan vaarallisia paikkoja lähimainkaan siihen tyyliin, mitä siltä voi odottaa. Isäntäjoukkue West Ham näytti taasen useaan otteeseen vaarallisuuttaan, ja kaikkinensa Liverpool ei tästä ottelusta tosiaankaan pistettä enempää edes ansainnut.

Bournemouth ajautui niinikään ongelmiin, joskin suurempiin sellaisiin, viime kierroksella Cardiffia vastaan, kun se joutui ottamaan ottelussa ohjat. Joukkue veikin kamppailussa pallonhallinnan nimiinsä jopa 73 prosenttisesti, mutta tämä hallinta ei kuitenkaan muuntunut maalipaikoiksi. Cardiffin vastahyökkäykset olivat taasen hyvin vaarallisia, eikä Bournemouth selvinnyt näistä paikoista kuivin jaloin. Näin ollen Cardiff nappasikin ottelusta ansaitun 2-0-kotivoiton.

Voimasuhteet:

Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Liverpool olisi Valioliigan parhaita tällä kaudella, ja tällä hetkellä jaetulla sarjakärkipaikalla majaileva joukkue on myös ylivoimasesti eniten maaleja tehnyt tiimi liigassa tänä sesonkina. Viime kierrosten esityksiin peilaten sen kilpakumppani Manchester City on kuitenkin mielestäni Kloppin suojatteja hivenen edellä.

Bournemouth on sarjataulukossa puolivälinkrouvissa 10. sijalla, mutta itse sijoittaisin voimasuhteiden vertailussa sen Valioliigan alemman keskikastin puoliväliin. 

Pelitapa- / taktiikka-analyysi:

Ottelun kaava sopii ennakolta hyvin Bournemouthille, sillä se pystyy taas lähtemään matsiin suosimallaan, puolustavalla ja vastahyökkäyksiä kyttäävällä taktiikalla. Joukkueelta löytyykin paljon juurikin tällaiseen vastahyökkäyspelaamiseen sopivia pelaajia, ja huipputaitavien sekä luovien pelaajien puuttuessa tällainen ottelusuunnitelma maistunee Bournemouthille varsin hyvin.

Liverpoolilla on taasen ollut tällä kaudella omat ongelmansa juuri tiiviitä puolustusnippuja vastaan, sillä joukkue rakentaa maalipaikkansa mielummin tuulennopeiden ja taitavien hyökkääjiensä avustuksella vauhdikkaammin. Luovia pelaajia löytyy, ja syöttötaitoa myös, mutta vahvuudet ovat Liverpoolilla esitysten perusteella juurikin nopeissa tilanteiden käännöissä.

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolot:

Liverpoolin kannalta hyvä uutinen ottelun alla on se, että molempiin suuntiin vahvasti pelaava laitapuolustaja Trent Alexander-Arnold saattanee hyvinkin olla valmiina palaamaan tositoimiin loukkaantumisensa jälkeen. Hänen ollessa poissa tällä laitapakin tontilla onkin nähty muun muassa keskikenttäpelaajia, eikä Liverpool-pakka ole toiminut ilman häntä läheskään yhtä tehokkaasti.

Myös keskikenttäpelaajat Georginio Wijnaldum ja Jordan Henderson saattavat palata Liverpoolin kokoonpanoon tähän otteluun.

Bournemouthilta puuttuu ottelusta joukkueen nouseva tähtilaituri David Brooks, joka loukkaantui tammikuun lopulla. Myös joukkueen paras maalintekijä (10 maalia) Callum Wilson jatkaa sivussa tositoimista. Tämän kaksikon puuttuminen onkin Bournemouthille iso menetys juuri tämän ottelun kannalta, sillä heistä kumpikin olisi vahvuuksillaan hyvinkin käyttökelpoinen pelaaja vastahyökkäyksissä Liverpoolia vastaan.

Kuntopuntari:

Kuntopuntari ei näytä Liverpoolin kannalta miltään järjettömän hyvältä, sillä viimeisestä viidestä ottelusta se on onnistunut voittamaan vain kaksi. Se hävisi Citylle 2-1 tiukan kamppailun jälkeen, ja voitettuaan - niinikään niukasti - kaksi alapuoliskon joukkuetta se jäi täysin ansaitusti pistejakoihin niin Leicesteriä kuin myös viimeiseksi West Hamia vastaan.

Bournemouthin kuntopuntari kuvastaa hyvin joukkueen tätä kautta, sillä sen peliesitykset ailahtelevat otteluiden välillä hyvinkin isosti. Viidestä viime ottelusta joukkue on saanut kerättyä kaksi voittoa, ja yhden tasurin, ja etenkin Chelseasta raavittu upea 4-0-kotivoitto oli sitä parempaa Bournemouthia. Tuon ottelun jälkeen joukkue sitten romahtikin täysin Cardiffin vieraana häviten ottelun mitäänsanomattomasti 2-0.

Edellinen kohtaaminen:

Managerit Jürgen Klopp ja Eddie Howe ovat kohdanneet nykyisissä seuroissaan toisensa seitsemän kertaa, ja näistä kamppailuista Kloppin Liverpool on voittanut viisi. Kerran on pelattu tasan, ja kertaalleen Bournemouth on saanut vedettyä kamppailusta pidemmän korren. Viimeisen kolmen keskinäisen ottelun osalta saldo on kuitenkin Bournemouthin kannalta nihkeä, sillä Liverpool on voittanut näistä matseista jokaisen yhteismaalierolla 11-0.

Joukkueiden aiempi kohtaaminen tällä kaudella päättyikin Liverpoolin 0-4-murskavoittoon vieraskentällä, eikä Bournemouthilla jäänyt ottelusta käytännössä mitään muisteltavaa.

Peliesitykset kotona / vieraissa:

Liverpool ei ole hävinnyt kotonaan vielä kertaakaan tällä kaudella, ja kyseessä onkin ainoa tappioton kotijoukkue tämän kauden Valioliigassa. 12 kotiottelustaan joukkue on voittanut kymmenen ja kahdesti se on pelannut tasan. Liverpool on siis Anfieldilla vahva.

Bournemouth ei taasen ole ollut kovinkaan vakuuttava vierasjoukkue, sillä 12 vierasmatsista se on hävinnyt peräti yhdeksän - ja voittanut vain kolme. Näissä vieraspeleissä joukkueen kokonaismaaliero on vieläpä synkkä 12-27.

VIHJE: Liverpool - Bournemouth: Liverpool voittaa & pitää nollat - kerroin 2.02 (operaattori poistettu) 

Liverpool on vienyt edellisissä kohtaamisissa Bournemouthia kuin litran mittaa. Tällä kaudella Bournemouth on myös ollut heikko juurikin vieraissa, ja joukkueelta puuttuu ottelussa vieläpä kaksi parasta hyökkäyspään asettaan. Kloppin suojattien hyökkäyspeli ei ole ollut viime aikoina samaa timanttia kuin aiemmin sesongin aikana, mutta tässä ottelussa joukkueen pitäisi kaiken järjen mukaan päästä tulostaululle ja varmistella täten myös varmahko voitto tililleen.

Southampton - Cardiff

Ottelu pelataan: 9.2. klo 17:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Edellinen ottelu:

Southamptonilla oli viime kierroksella isoja ongelmia avata Burnleyn tiivistä puolustuspakkaa, kun taasen samalla Burnley onnistui fyysisempänä joukkueena dominoimaan ilmatilaa ottelussa huomattavasti. Parhaat paikat siunaantuikin ottelussa juuri isäntäjoukkue Burnleylle. Southampton karkasi ottelussa kuitenkin johtoon Nathan Redmondin yksilösuorituksen ja loistavan kaukolaukauksen myötä, mutta hyvistä paikoistaan huolimatta Burnley joutui odottamaan tasoitustaan aina lisäajalle saakka, kun joukkue sai täysin lahjana rangaistuspotkun ottelun toisen puolikkaan loppusekunneilla. Lopputulos oli siis 1-1-pistejako.

Cardiff taasen hoiti oman viime kierroksen matsinsa mallikkaasti kotonaan Bournemouthia vastaan, jolla oli niinikään isoja ongelmia Cardiffin puolustusmuurin murtamisessa. Isäntäjoukkue antoi ottelussa pallonhallinnan Bournemouthille keskittyen itse maalipaikkojen minimoimiseen sekä nopeiden vastahyökkäysten käynnistämiseen. Pelisuunnitelma onnistui virheettömästi, ja Cardiff juhlikin loppuvihellyksen myötä arvokasta 2-0-kotivoittoa.

Voimasuhteet:

Voimasuhteiden määrittäminen on Southamptonin suhteen hankalampaa, sillä joukkueen meno on muuttunut paljon parempaan managerin vaihdoksen myötä. Ralph Hasenhüttlin alaisuudessa joukkue on kerännyt 10 ottelussa 15 pistettä, kun taasen ex-manageri Mark Hughesin saldo oli joukkueen peräsimessä vain 9 pistettä 14 ottelusta.

Maaliodottamiin katsottaessa joukkue alisuorittikin huomattavasti Hughesin aikakaudella, joskin nyt joukkueen voidaan nähdä ylisuorittavan samaisiin tilastoihin perustuen. Sanoisinkin, että Southampton on nykyiseltä voimasuhteeltaan eittämättä putoamisrajan päällä, mutta keskitasolle sillä ei ole vielä asiaa.

Cardiff on taasen yksi heikoimmista joukkueista Valioliigassa tällä kaudella, ja joukkue keikkuukin paraikaa juuri sillä viimeisellä putoajan paikalla, eli sarjataulukon 18. sijalla. Takamatka muihin alemman keskitason joukkueisiin ei kuitenkaan ole suuri, ja hyvänä päivänä se voi kyllä haastaa monet tähän kastiin kuuluvat joukkueet tasapainoisesti.

Tämän ottelun kannalta voimasuhteet puhuvat kuitenkin Southamptonin puolesta - joskin varsin niukasti.

Pelitapa- / taktiikka-analyysi:

Ottelun ennakolta ajateltu käsikirjoitus suosinee paremmin juuri Cardiffia, joka on tottunut pelaamaan ottelussa kuin ottelussa syvältä puolustaen, vastaan hyökäten ja erikoistilanteisiinsa luottaen. Southamptonin voitanee taasen pelaavan kotikentällään hyökkäävämmin ja aktiivisemmin, mutta kun joukkue ei ole hyökkäyspelaamisen osalta sieltä luovimmasta päästä, voi sillä olla hankaluuksia Cardiffin puolustusmuurin edessä.

Samalla Southampton on myös haavoittuvaisempi Cardiffin vastaiskuille, joita se viljeli hyvällä menestyksellä viimekin kierroksella vastaavanlaisessa tilanteessa.

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolot:

Southampton joutuu pärjäämään jälleen ilman parasta maalintekijäänsä Danny Ingsia, joka loukkaantui uudestaan viime ottelussa Burnleyta vastaan. Kysymysmerkkejä liitelee myös tanskalaisen keskikenttäpelaajan Pierre-Emile Højbjergin ympärillä, joskin hänen odotetaan olevan matsissa pelikuntoinen.

Cardiifilta puuttuu taasen ottelussa puolustuslinjan johtohahmo Sean Morrison, joka on ollut sivussa tositoimista jo tammikuun 12. päivästä lähtien. Muita, uudempia poissaoloja ei joukkueeseen ole kuitenkaan ilmaantunut.

Kuntopuntari:

Kuntopuntari näyttää Southamptonin osalta varsin hyvältä, sillä joukkue ei ole hävinnyt kertaakaan viimeisen viiden ottelun sisällä. Tältä ajanjaksolta saldo onkin kaksi voittoa ja kolme tasuria, ja muun muassa maaliton pistejako Chelsean vieraana oli joukkueelta hyvä tulos. Näistäkin viiden ottelun tuloksista useat ovat olleet Southamptonin kannalta jopa hyvinkin onnekkaita. Onkin mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan joukkueen tuloksenteko menee, sillä peliesitykset eivät sinällään ole olleet sieltä vakuuttavimmasta päästä viime aikoina.

Otteluohjelma on ollut viime aikoina haastava Cardiffin kannalta, ja joukkue onkin kohdannut viimeisen viiden ottelun sisällä kaksi TOP6-joukkuetta. Viime kierroksella napattu voitto onkin ainoa täysi pistepotti Cardiffille tältä viiden viimeisen matsin ajanjaksolta, ja yhden tasapelin lisäksi plakkariin on kertynyt pelkkiä tappioita. Näistä tappioista kaksi on kuitenkin tullut Arsenalia ja Spursia vastaan, jotka olivat sinällään ihan "odotettuja".

Edellinen kohtaaminen:

Joukkueet kohtasivat toisena edellisen kerran joulukuun aikana, ja kyseessä olikin Hasenhüttlin ensimmäinen ottelu Southamptonin ohjaksissa. Tuossa ottelussa Cardiff nappasi pisteet kotikentällän täysin ansaitusti 1-0-voitollaan, joskin selvää on myös se, ettei Hasenhüttlin opit olleet vielä tuolloin täydessä käytössä joukkueessa. Uusi manageri ehti nimittäin vaikuttaa Sotonin peräsimessä vain joitakin päiviä ennen kyseisen ottelun alkuvihellystä.

Peliesitykset kotona / vieraissa:

Southamptonin peliesitykset eivät ole olleet tällä kaudella järin vakuuttavia kotiviheriöllä St. Mary's Stadiumilla, ja joukkue onkin pisteissä mitattuna toiseksi heikoin kotijoukkue tällä Valioliiga-sesongilla. Tämä voikin johtua siitä, että Southamptonin annetaan ottaa kotonaan ohjakset ottelussa, eikä tällainen pallonhallinnan kautta pelaaminen yksinkertaisesti sovi sille - ainakaan vielä tässä vaihessa. Southampton onkin ollut vahvempi vieraissa, joissa se pääsee itse pelaamaan paremmin vastahyökkäyksiin perustuvaa peliään.

Cardiffin kannalta tilanne onkin sitten lähestulkoon täysin päinvastainen, sillä joukkue on ollut toiseksi heikoin vierasjoukkue sarjassa tällä kaudella. Parhaat pelinsä walesiläiset ovatkin pelanneet kotonaan, kun 12 vierasmatsista plakkariin on kertynyt vain viisi pistettä - yhden voiton ja kahden tasapelin muodossa.

VIHJE: Southampton - Cardiff: Cardiff +0.25 - kerroin 2.63 (Bethard) 

Cardiff voi olla ottelussa hyvinkin vahvoilla, sillä se pääsee pelaamaan kamppailussa juurikin omilla vahvuuksillaan - päinvastoin kuin Southampton. Markkinat tuntuvat myös arvostavan kotijoukkuetta vähän liialtikin tällä hetkellä viimeisten tulosten takia, jotka eivät kuitenkaan kerro joukkueen otteista täyttä tarinaa. Tulokset ovatkin olleet monin paikoin parempia kuin peliesitykset olisivat antaneet myöten.

Lue kattava ennakko ja vedonlyöntivihje Southampton - Cardiff -otteluun tästä.

Watford - Everton

Ottelu pelataan: 9.2. klo 17:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Edellinen ottelu:

Watford ei onnistunut esittämään mitään järin erityistä viime kierroksella Brightonin vieraana maalittomassa tasapelissä. Joukkue ei onnistunut luomaan ottelussa hyviä maalipaikkoja, ja isäntäjoukkue Brighton olikin kamppailussa se vaarallisempi osapuoli. Watford saakin kiittää maalivahtiaan Ben Fosteria iltapuhteestaan, ja kokonaiskuvassa kokenut veskari onkin ollut tällä kaudella ehdottomasti joukkueen arvokkaimpia yksittäisiä lenkkejä. Tässäkin pelissä Foster toi Watfordin tilille edes sen yhden vieraspisteen hyvien torjuntojensa, ja nollapelin myötä.

Everton pelasi taasen keskiviikkona 27. kierroksen ottelunsa Manchester Cityä vastaan otteluohjelmamuutosten vuoksi etukäteen. Tuossa kamppailussa Everton oli odotetustikin ottavana osapuolena, eikä se pystynyt tuottamaan pahemmin ongelmia Citylle missään vaiheessa. Pep Guardiolan suojatit kaivoivatkin ottelusta hallitun 0-2-vierasvoiton.

Viime kierroksella (25. kierros) Everton taasen isännöi Wolvesia, eikä tuostakaan ottelusta jäänyt sillä pahemmin jälkipolville tarinoita. Kotijoukkue yritti ottaa pelin haltuun pallonhallinnan kautta, mutta Wolvesin vastahyökkäykset ja erikoistilanteet tuottivat sen puolustukselle isojakin ongelmia. Everton hävisikin ottelun lopulta 1-3-lukemin, eikä joukkueella ollut edes pahemmin paikkoja näiden loppulukemien parantamiseen.

Voimasuhteet:

Nämä joukkueet ovat voimasuhteiltaan hyvinkin tasaväkisiä, ja molemmat osapuolet löytyvätkin sarjataulukosta peräjälkeen piirun verran puolivälin paremmalta puolelta. Yksilötaidoltaan Evertonilta löytynee paperilla parempia pelaajia, mutta kollektiiviselta osaamiseltaan Watford on taaen yhtenäisempänä joukkueena pienellä etumatkalla.

Pelitapa- / taktiikka-analyysi:

Kummallakaan joukkueella ei ole tässä ottelussa varsinaisesti etua pelitavan suhteen, sillä molemmat tykkäävät pelata pääosin samalla tavalla. Kumpikin suosii nopeasti eteneviä hyökkäyksiä, joissa vyörytään epäorganisoitua puolustusta kohti. Näin ollen ottelusta voi tulla nopeatempoinen päästä-päähän -matsi, jossa kumpikaan ei saa tilanteesta suoranaisesti etua.

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolot:

Watfordin keskikenttämiehen Abdoulaye Doucourén pelaaminen on ottelussa epävarmaa. Tärkeä puolustava keskikenttäpeluri on ollut sivussa tositoimista 12. tammikuulta lähtien, mutta paluu pelikuntoon on hyvin lähellä, ja miehen odotetaankin palaavan nyt tositoimiin. Toinen keskikenttämies Roberto Pereyra lienee kuitenkin edelleen sivussa, mikä on joukkueen kannalta huono uutinen, sillä kyseessä on yksi Watfordin luovimmista keskikenttäpelureista.

Evertonille ei taasen ole sattunut mitään uusia loukkaantumishuolia, joskin puolustajat Yerry Mina, Leighton Baines ja Phil Jagielka lienevät edelleen poissaolijoiden listoilla. Kolmikon paluupäivä kuitenkin lähestyy vääjäämättä. Joukkueen kannalta positiivista oli kuitenkin se, että keskikentän raatajana tunnettu Idrissa Gueye teki paluun joukkueen pelaavaan kokoonpanoon tämän viikon City-ottelussa.

Kuntopuntari:

Voittojen kannalta Watford ei ole paraikaa siinä parhaassa putkessaan, sillä joukkue on saanut kaivettua vain yhden täyden pistepotin viimeisestä viidestä ottelustaan - vaikka otteluohjelma onkin ollut sille suotuisampaa luokkaa. Tappioita tällä ajanjaksolla on toki tullut vain yksi (vs. Tottenham), mutta kolme tasuria ei yksinkertaisesti oli häävi saldo, sillä näistä jokainen on tullut sitä sarjataulukossa heikommilla sijoilla majailevia joukkueita vastaan. Muutoinkin esitykset ovat olleet näissä tasureissa Watfordilta sitä luokkaa, että usein se saa olla kiitollinen jopa näistä pistejaoista.

Evertonin kannalta kuntopuntari ei myöskään vakuuta, sillä viidestä edellisestä ottelustaan sen saldona on kaksi voittoa ja kolme tappiota. Etenkin kahtena viimeisenä otteluina nähdyt tappiot Wolvesille ja Citylle ovat olleet siltä heikkoja, eikä kolmas tappio putoamisrajalla keikkuvaa Southamptoniakaan vastaan todellakaan vakuuttanut. Voitot Everton on taasen ottanut tällä ajanjaksolla sarjajumbo Huddersfieldistä (0-1) ja keskikastin Bournemouthista (2-0).

Edellinen kohtaaminen:

Joukkueiden aiempi kohtaaminen tällä kaudella pelattiin 10. joulukuuta, ja nopeatempoinen maalihurjastelu päättyi lopulta pistejakoon 2-2-lukemin.

Peliesitykset kotona / vieraissa:

Watford on ollut tällä kaudella keskitason kotijoukkue, ja 12 kotimatsissa kerätyt 17 pistettä (5 voittoa ja 2 tasapeliä) oikeuttavatkin kotijoukkuetilastoissa 12. sijaan. Everton on taasen pelannut tällä kaudella selvästi heikommin vieraissa kuin kotonaan, eli tässä ottelussa kotikentän etu on hienoisesti Watfordin puolella.

VIHJE: Watford - Everton: Yli 2,5 maalia - kerroin 1.95 (Coolbet) 

Molemmat joukkueet pelaavat nopeasti hyökäten, ja kumpikin osapuoli pyrkii päättämään nämä hyökkäykset pikaisen suoraviivaisesti maalipaikkaan. Ottelusta voikin muodostua samanlainen kohtaaminen kuin joukkueiden välillä nähtiin viimeksi, jolloin matsissa taottiin tulostaululle yhteensä neljä maalia.

Brighton - Burnley

Ottelu pelataan: 9.2. klo 19:30
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Edellinen ottelu:

Brightonin viime kierroksen kotiottelu Watfordia vastaan oli joukkueelta vakuuttava, kun isännät onnistuivat hallitsemaan kenttätapahtumia sekä pitämään vastapuolen poissa omasta boksistaan luoden itse ne ottelun vaarallisimmat maalipaikat. Kotijoukkue ei kuitenkaan onnistunut ohittamaan huippupelin pelannutta Watford-vahti Fosteria, joten pisteet laitettiin jakoon 0-0-kiikarilukemien myötä.

Burnley pelasi niinikään mallikkaasti Southamptonia vastaan viime kiepillä, ja kotiviheriöllään pelannut Burnley loikin ottelussa lukuisia hyviä maalipaikkoja. Maalinteko ei joukkueelle kuitenkaan maittanut, ja tilaisuudet jäivät hyödyntämättä - mihin ei tällaisissa otteluissa ole yksinkertaisesti varaa. Southampton rokottikin yllättävästi kaukolaukauksesta, ja Burnley sai pallon itse verkkoon vasta toisen puolikkaan lisäajalla täysin lahjana saadusta pilkusta. Myös tässä tapauksessa pisteet laitettiin siis jakoon.

Voimasuhteet:

Joukkueet ovat voimasuhteiltaan hyvin lähellä toisiaan, eikä tältä kannalta katsottuna etua ole oikeastaan kumpaankaan suuntaan. Kumpikin joukkue keikkuu siellä putoamisrajan paremmalla puoliskolla, mutta jatkuvat nappisuorituksetkaan tuskin riittäisi nostamaan heitä keskikastin joukkueiksi.

Pelitapa- / taktiikka-analyysi:

Kummankin joukkueen pelitapa on hyvin pitkälti samantapainen, eli aloitteiden teko ja pallonhallinta jätetään vastapuolelle, ja itse vetäydytään syvälle puolustamaan tiiviinä kollektiivina. Hyökkäyksiin lähdetään riistojen ja muiden tilanteiden kääntöjen kautta nopeiden vastahyökkäysten muodossa, ja jokaisesta erikoistilanteesta pyritään luomaan vaarallinen maalipaikka vastapuolen päätyyn.

Molemmat joukkueet eivät voi ottelussa vain maata puolustamassa omassa boksissaan, joten onkin vielä epäselvää, kumpi näistä leireistä lähtee tätä kamppailua viemään. Ennakolta ei voida kuitenkaan sanoa, että tässä matchupissa olisi jompaan kumpaan suuntaan etua. 

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolot:

Brighton-leiriin ei ole osunut lähipäivinä uusia loukkaantumisia, ja joukkue saaneekin matsiin takaisin keskikenttäpelaaja Dale Stephensin. Hänen piti pelata jo edellisessä ottelussa, mutta hänet vaihdettiin pelaavasta kokoonpanosta aivan ennen Watford-matsin alkua, kun aiemmin saatu lonkkavamma alkoi vihoitella.

Burnleyn puolelta sekä laitapakki Matthew Lowtonin että keskikenttämies Steven Defourin pelaaminen on ottelussa epävarmaa. Näille paikoille joukkue pystyy heittämään kuitenkin päteviä korvaajia, joten kaksikon poissaolot eivät siis Burnleyta hirveästi satuta.

Kuntopuntari:

Brighton on pelannut viisi viimeistä otteluaan voitoitta, ja tältä ajanjaksolta sen plakkariin onkin tarttunut vain kaksi pinnaa parin tasapelin myötä. Tällä ajanjaksolla Brightonilla on kuitenkin ollut vastassa sitä parempia joukkueita (mm. ManU ja Liverpool), joten aivan toivoton ei tämäkään saldo siis tältä pätkältä ole.

Burnleyn osalta kuntopuntari on taasen hyvinkin positiivinen, sillä viimeisestä viidestä ottelustaan joukkue on voittanut kaksi ja pelannut loput tasan. Joukkue oli onnekas tasapelissään Manchester Unitedia vastaan, mutta muutoin peliesitykset ovat olleet tällä ajanjaksolla hyviä ja joukkue olisi hyvinkin voinut voittaa näistä neljästä muusta ottelusta vaikka jokaisen.

Edellinen kohtaaminen:

Joukkueiden viime kohtaaminen joulukuussa oli hyvinkin tasaväkinen, mutta lopulta Burnley onnistui vetämään kaksinkamppailusta pidemmän korren 1-0-kotivoitollaan. Tässä kamppailussa aloitteiden teko jäikin Brightonille, ja tämä kostautui lopulta, sillä joukkue ei saannut tuotettua pallonhallinnallaan pahemmin maalipaikkoja.

Peliesitykset kotona / vieraissa:

Brighton on ollut huomattavasti vahvempi joukkue kotonaan kuin vieraissa, ja joukkue onkin kärsinyt kuluvalla kaudella vain kolme tappiota 12 kotimatsissaan. Kyseessä onkin hyvin pätevä rekordi häntäpään joukkueelle.

Burnley ei taasen ole ollut mikään säkenöivä vierasjoukkue, sillä se on kärsinyt seitsemän tappiota tämän kauden 13:sta vierasottelussaan. Putoamiskamppailussa mukana olevalle joukkuelle tällainen vierasrekordi ei ole sanalla sanoen huono, mutta Burnley tuskin on tähän kuitenkaan suoranaisesti tyytyväinen.

Lisätietoja:

Brighton pelasi keskiviikkona FA Cupissa uusintaottelun West Bromwichia vastaan, ja ottelussa ratkaisua haettiinkin pitkän kaavan mukaan jatkoajalta. Joukkue sai kierrätettyä ottelussa kokoonpanoaan varsin mukavasti, mutta matsin loppupuolella monet Brightonin avainpelaajat joutuivat vaihdon kautta tositoimiin.

Suuren suurta haittaa ottelusta ei kuitenkaan Brightonin kärkinimille seurannut, sillä tällä kaudella joukkueessa kymmenen eniten Valioliiga-minuutteja pelanneesta pelaajasta yksikään ei ollut tuossa matsissa joukkueen avauskokoonpanossa.

VIHJE: Brighton - Burnley: Alle 0,5 maalia - kerroin 8.00 (operaattori poistettu) 

Brighton ja Burnley pelaavat molemmat tiiviisti ja syvältä puolustaen, ja joukkueet ovatkin fläppitaululla hyvin pitkälti samankaltaisia. Molemmilta puuttuu myös ne luovimmat pelaajat, joita tällaisia tiiviitä puolustusnippuja vastaan tarvitaan, joten ottelusta voi tulla matalatempoinen nyhjäys, jossa parhaat paikat saadaan kaukolaukauksilla.

Tottenham - Leicester

Ottelu pelataan: 10.2. klo 15:30
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Edellinen ottelu:

Tottenham pelasi viime kiepillä toistamiseen putkeen ilman Dele Allia sekä parasta maalintekijäänsä Harry Kanea, ja Newcastlen tiivis puolustus onnistuikin vaikeuttamaan ennakkosuosikin iltapuhdetta tuntuvasti. Newcastle jätti kuitenkin omat harvat paikkansa käyttämättä osuen parhaimmillaan pystypuuhun, ja lopulta Aasian Cupista tammikuun lopuksi palannut Son Heung-Min nousi Spursin pelastajaksi loppuhetkien voitto-osumallaan.

Leicester kohtasi taasen viime kierroksella kotonaan Manchester Unitedin, jota vastaan se pääsi toteuttamaan täysin omaa pelisapluunaansa vastahyökkäysten muodossa Punaisten Paholaisten pyrkiessä hyökkäämään enemmän juuri pallonhallinnan kautta. Puolustuksen merkkausvirheen myötä ManU onnistui kuitenkin karkaamaan johtoon, ja kun isäntäjoukkue ei onnistunut hyödyntämään hyviäkään maalipaikkojaan, matkasivat pisteet - onnekkaastikin - Manchesteriin.

Voimasuhteet:

Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Spurs olisi tässä otteluparissa se vahvempi osapuoli. Omissa papereissani Tottenham on ehdottomasti sarjan kolmanneksi vahvin joukkue (kuten sarjataulukkokin osoittaa), kun taasen Leicester majailee sarjan keskikastissa hyvinkin tasapäisenä moniin muihin samantasoisiin joukkueisiin verrattuna.

Pelitapa- / taktiikka-analyysi:

Ottelu sopinee hyvin juuri Leicesterille, joka on ollut jo pitkään omimmillaan matseissa, joissa se pääsee pelaamaan vastahyökkäysten kautta. Leicesteriltä löytyykin lukuisia nopeita hyökkäyspään pelaajia, kun taasen puolustuksellisesti se pystyy roikkumaan onnistuessaan peleissä mukana parhaitakin nippuja vastaan.

Tottenham tulenee viemään peliä ja pitämään palloa, mutta Leicesterille tulee varmasti siunaantumaan myös omat paikkansa tässä ottelussa - aivan kuten joukkueelta nähtiin jo viime kierroksen ManU-matsissa.

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolot:

Tottenham joutunee pärjäämään vielä jokusen pelin ilman maalitykkiään Kanea, keskikenttämies Allia sekä laitapakki Ben Daviesia. Kaksi ensimmäisenä mainittua ovat melkeimpä mahdotonta korvata, mutta Danny Rose tarjoaa Daviesin paikalle hyvinkin pätevän vaihtoehdon.

Leicester-leiristä uupuu tässä ottelussa nimekkäimmistä pelureista vain Marc Albrighton, joskin hänen puuttuminen ei ole joukkueen keskikentän kannalta paha takaisku. Joukkue pääseekin lähtemään matsiin melkolailla vahvimmalla mahdollisella kokoonpanollaan.

Kuntopuntari:

Tottenham on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan neljä, ja ainoan tappion se on kärsinyt tänä aikana uudestisyntyneelle ManU:lle. Monet voitetuista otteluista ovat olleet tuloksellisesti tiukkoja, mutta kokonaisuudessaan pelaaminen on ollut vähintäänkin kohtalaista - etenkin kun muistaa, että joukkueen kaksi äärimmäisen tärkeää hyökkäyspään palasta ovat olleet pakasta pois. Positiivista onkin ollut se, että joukkue on onnistunut rakentamaan tarvittavat maalipaikat ja täysosumat myös ilman Kanea ja Allia.

Leicesterin saldo viidestä viimeisestä ottelusta on taasen vain yksi voitto, yksi tasapeli sekä kolme tappiota. Tänä aikana joukkueen esitykset eivät ole myöskään olleet kummoisia, poislukien kaksi viimeistä ottelua ManU:a ja Liverpoolia vastaan, joissa se laittoi hyvin positiivissävytteisesti hanttiin ennakkosuosikeille.

Edellinen kohtaaminen:

Tottenham ja Leicester kohtasivat toisensa edellisen kerran joulukuussa, jolloin Spurs vei pisteet mukanaan 0-2-vierasvoittonsa myötä - ansaitusti.

Peliesitykset kotona / vieraissa:

Kärkijoukkueeksi Tottenhamin kotikenttärekordi ei ole mikään kummoinen, sillä joukkue on voittanut 12 kotiottelustaan kahdeksan ja hävinnyt neljästi. Tämä voikin johtua siitä, ettei joukkueella ole varsinaisesti omaa kotistadionia vaan se on pelannut jo pidemmän aikaa "evakossa" Wembleyllä.

Leicerster on taasen ollut vahvempi juuri reissupeleissä tällä kaudella kotimatseihinsa verrattuna, mikä taasen johtunee siitä, että joukkue pääsee toteuttamaan vieraissa paremmin suosimaansa vastahyökkäys-pelitapaansa. 13:sta vierasottelustaan Leicester on voittanut viisi ja pelannut kolme tasan.

VIHJE: Tottenham - Leicester: 1 - kerroin 1.73 (Coolbet) 

Tottenham joutuu pelaamaan edelleen ilman Kanea ja Allia, joskin joukkueen tulokset ovat Valioliigassa ihan hyvää luokkaa myös ilman tätä kaksikkoa. Tuntuukin, että markkinat ovat reagoineet turhankin isosti Spursin viime aikojen ongelmakohtiin. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi myös Tottenhamin turvalliseen 0-2-vierasvoittoon, eikä Kane ollut tuolloinkaan joukkueen avauksessa.

Manchester City - Chelsea

Ottelu pelataan: 10.2. klo 18:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Edellinen ottelu:

Manchester City pelasi ottelusiirtojen vuoksi 27. kierroksen ottelunsa Evertonia vastaan muita aiemmin kuluneen viikon keskiviikkona, ja tässä kamppailussa City näyttikin kaapin paikan odotetulla tavalla. Ennakkosuosikki vei matsin nimiinsä hallitusti 0-2, eikä Everton päässyt pahemmin uhkaamaan sitä missään vaiheessa.

Chelsea pääsi taasen takaisin omille jaloilleen Bournemouthille kärsityn murskatappion jälkeen murskaamalla viime kierroksella itse sarjajumbo Huddersfieldin peräti 5-0-numeroin. Vaikka loppulukemat ovatkin Chelsean esityksen kannalta jopa mairittelevat, ei joukkueella ollut varsinaisesti ongelmiakaan missään vaiheessa tätä kamppailua. Siniset dominoivatkin ottelua alusta loppuun, ja Eden Hazardin ja uuden hankinnan Golzalo Higuainin välillä löytynyt yhteinen sävel lämmittänee manageri Maurizio Sarria varsin mukavasti.

Voimasuhteet:

Kuten jo aiemmin tässä tekstissä mainitsin, rankkaan itse Cityn tällä kaudella koko Valioliigan kovimmaksi joukkueeksi, joten sillä on tottakai etulyöntiasema myös tässä ottelussa, kun voimasuhteita mittaillaan. Chelsea on toki myös itse edelleen vahvasti tässä TOP6-kerhossa, mutta tästä huolimatta se on askeleen tai pari Cityä - kuin myös Liverpoolia - perässä.

Pelitapa- / taktiikka-analyysi:

Tämä matchup palvelee paremmin juuri Cityä, joka rakastaa palloa ja luo valtaosan maalipaikoistaan juuri pallonhallinnan kautta. Samaa tapaa suosii myös toki myös Chelsea, mutta tässä ottelussa joukkueelle jäänee vastaanottavaisempi rooli. Ja esimerkiksi Chelsean keskikentän pohjalla operoiva Jorginho on itse loistava pallollinen pelaaja, mutta kovan paineen alla - jota Cityä vastaan lienee riittää - hän ei ole omimmillaan, sillä vahvuudet eivät hänellä ole puolustuspelissä.

Chelsealla on toki myös omat vahvuutensa pelin käännöissä, sillä sen hyökkäyksestä löytyy loistavia aseita tyhjän tilan hyödyntämiseen ja epäorganisoidun puolustuksen ohittamiseen. City puskenee ottelussa vahvasti ylöspäin, joten tätä vapaata kaistaa voikin olla Sinisille tarjolla.

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolot:

City saanee vahvuuteensa takaisin jo pidemmän aikaa sivussa olleen, vasemman laitapakin Benjamin Mendy, joka tuo joukkueen puolustukseen käyttöön laajemman materiaalin kuin pitkiin pitkiin aikoihin. Kaikkinensa City pääseekin matsiin parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan.

Toki myöskään Chelsealla ei ole mitään pahoja poissaoloja tässä ottelussa, eli samat sanat pätevät myös vierasjoukkueeseen.

Kuntopuntari:

Viimeisessä viidessä ottelussa Cityn esitykset ovat olleet kaikkinensa hyviä, vaikka joukkue toki kärsikin yllätystappion Newcastlelle vieraissa. Tuossakin ottelussa City oli kuitenkin niskan päällä - kuten joukkueelta voikin odottaa. Neljä muuta ottelua City onkin sitten voittanut, ja jokaisen vieläpä useammalla kuin yhdellä maalilla.

Chelsean pelivire on taasen ailahdellut läpi kauden, ja sama meno on jatkunut myös viimeisen viiden matsin sisällä. Joukkue on voittanut tänä aikana kahdesti ja pelannut kertaalleen tasan, ja etenkin selvät tappiot Bournemouthille ja Arsenalille ovat nostaneet isosti kritiikkiä Sarria ja koko joukkuetta kohtaan. Viimeisin murskavoitto Huddersfieldistä on kuitenkin voinut olla omiaan vapauttamaan tunnelmaa Chelsea-pukukopissa.

Edellinen kohtaaminen:

Kun joukkueet kohtasivat toisensa joulukuussa, aloitti City matsin vahvasti ja joukkue olikin pitkään ottelussa täysin niskan päällä. Chelsea onnistui kuitenkin tuikkaamaan johtomaalin ainoasta maalipaikastaan ennen taukoa, ja toisella puolikkaalla Siniset olivatkin sitten itse vahvemmin kuskin paikalla. Chelsea veikin ottelun kotonaan nimiin lopulta lukemin 2-0.

Peliesitykset kotona / vieraissa:

City on ollut tällä kaudella koko Valioliigan vahvin kotijoukkue, sillä 13:sta pelaamastaan kotiottelusta se on kairannut tililleen peräti 12 voittoa, eli 36 pistettä. Ennen joulua City kärsikin ainoan kotitappionsa Crystal Palacelle 2-3-maalein.

Chelsea on ollut taasen hyvä vieraissa tällä kaudella, ja 12:sta vierasmatsista kaivetut seitsemän voittoa ja yksi tasuri onkin saldona hyvin pitkälti samaa tasoa, kuin monilla muillakin kärkitason joukkueilla.

Lisätietoja:

City pelasi siis keskiviikkona siirto-ottelun Evertonia vastaan, ja vaikka joukkueella onkin käytössään koko Valioliigan laajin pelaajamateriaali, on osa sen pelaajista eittämättä kovemman rasituksen alla. Chelsea on taasen saanut valmistautua otteluun rauhassa viikon mittaisen tauon kautta.

VIHJE: Manchester City - Chelsea: Man City -1.5 - kerroin 2.43 (Pinnacle) 

Matchupin pitäisi sopia varsin mallikkaasti hyvävireiselle Citylle, joka dominoi kenttätapahtumia isosti joukkueiden aiemman kohtaamisen avauspuolikkaalla. Mikäli he pystyvät uusimaan tämän vireen kotonaan, pitäisi joukkueen ehdottomasti saada luotua tarvittavat maalipaikat tämän matsin harjaamiseen.

Chelsea on kuitenkin aina vahva vastustaja, ja etenkin uuden hyökkääjänsä Higuainin kanssa se on entistäkin vaarallisempi vastahyökkäyksissään. Joukkueella on ollut myös pidempi lepoaika matsiin valmistautuessa, sillä City oli tositoimissa myös keskiviikkona.

Wolverhampton - Newcastle

Ottelu pelataan: 11.2. klo 22:00
- Katso ottelun tiedot ja kertoimet ottelukeskuksesta

Edellinen ottelu:

Wolverhampton pelasi viime kierroksella omilla vahvuuksillaan ja kaivoi tiiviillä puolustuspelillään, terävillä vastahyökkäyksillään ja vaarallisilla erikoistilanteillaan arvokkaan 1-3-vierasvoiton Evertonista. Joukkue antoikin tuossa ottelussa pallonhallinnan suosiolla isännille, ja käytti sitten surutta kaikki käännönpaikat hyödykseen voittaen ottelun lopulta täysin ansaitusti.

Newcastle kärsi taasen niukan tappion ennakkosuosikki Tottenhamille viime kierroksella ottelussa, jossa se pyrki sulkemaan luukut kaikin keinoin koko matsin ajaksi. Se ei saanutkaan ottelussa kovinkaan monia maalipaikkoja, mutta kärkipelaaja Salomón Rondón pääsi kuitenkin kolisuttamaan Spurs-maalin tolppaa omalla puskullaan. Lopussa Tottenham onnistui iskemään voittomaalinsa, ja vaikka takaisku varmasti korpeaakin Newcastle-leiriä, oli lopputulos kenttätapahtumiin nähden varsin oikeutettu.

Voimasuhteet:

Voimasuhteisiin katsottaessa vaaka keikahtaa auttamatta Wolvesin suuntaan, joka on profiloitunut tällä kaudella ensimmäiseksi TOP6-sakin ulkopuolelle jääväksi joukkueeksi. Materiaalissa joukkue onkin näitä kärkiseuroja perässä, mutta hyvänä päivänä se pystyy venymään myös näitä vastaan hyviin tuloksiin.

Newcastle on taasen auttamatta Valioliigan alemmassa keskikastissa laadultaan, joten joukkueiden välille voidaan vetää varsin suuri eromatka voimasuhteita pohtiessa.

Pelitapa- / taktiikka-analyysi:

Ottelussa pelitapa-etu on Newcastle-leirissä, sillä pallonhallinta jäänee tässä tapauksessa isäntäjoukkue Wolvesille, jolloin vieraat pääsevät pelaamaan täysin omaa peliään tiiviisti puolustaen ja vastaiskumahdollisuuksia kytäten. Aloitteiden teko ei ole taasen Wolvesin vahvuusalueella, joka niinikään pelaa mielummin puolustuksen kautta.

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolot:

Viidesti tällä kaudella Valioliigassa maalannut Wolves-hyökkääjä Diego Jota jätti tiistaisen FA Cupin matsin väliin, sillä hän sai pienen jalkavamman edellisen kierroksen Everton-matsissa. Portugalilaispeluri voi kuitenkin palautua takaisin pelikuntoon tähän otteluun, jolloin joukkueella olisikin kaikki avainpelurit käytössään.

Loukkaantumispeikko on vaivannut Newcastlea isolla kädellä viime aikoina, joskin tilanne on hiljalleen parantumaan päin.Vasen laitapakki Paul Dummett on palautunut takaisin pelikuntoon ja Mohamed Diamén, Jonjo Shelveyn sekä Ki Sung-yuengin paluupäivät ovat myös aivan kulman takana. Jälkimmäinen kolmikko voikin olla pelikunnossa jo tässä ottelussa.

Newcastlen uusi jättihankinta Miguel Almirón on myös saanut jo peliluvan, joten joukkue saanee nyt kasaan vahvemman kokoonpanon kuin pitkiin, pitkiin aikoihin. 

Kuntopuntari:

Wolves lähtee otteluun kolmen ottelun voittoputkessa, jota ennen se kärsi kaksi peräkkäistä tappiota. Esitykset ovatkin olleet viime aikoina hyvin positiivisia, joten joukkueen paikka sarjataulukon 7. sijalla on täysin ansaittu.

Newcastlella on kasassa kaksi voittoa ja kolme tappiota viimeisestä viidestä matsistaan, ja vaikkei kyseinen saldo kuulostakaan kummoiselta, täytyy huomioida, että tänä aikavälinä joukkue on kohdannut peräti neljä TOP6-nippua. Saldo ei siis ole yhtään pöllömpi tässä valossa.

Edellinen kohtaaminen:

Joulukuussa pelattu joukkueiden aiempi päättyi Wolvesin 1-2-vierasvoittoon, joskin voittomaali syntyi vasta ottelun viimeisillä sekunneilla 90+4 -minuutilla. Wolvesin voittoa avitti toki myös se, että DeAndre Yedlin ajettiin punaisella kortilla kentältä jo matsin 57. minuutilla.

Peliesitykset kotona / vieraissa:

Wolverhampton nauttii suurta kotiyleisön kannatusta kotonaan Molineux Stadiumilla, mutta tästä huolimatta otteissa on ollut tällä stadikalla parantamisen varaa. 13:sta kotimatsistaan joukkue onkin voittanut vain kuusi, ja pelannut tämän lisäksi kaksi tasan, ja kotijoukkueiden vertailussa Wolves onkin vasta 9. sijalla. Tämä johtuneekin siitä, että joukkue joutuu pelaamaan kotonaan enemmän pallon kanssa, jolloin omat vastahyökkäyksiin perustuvat vahvuudet eivät pääse niin esille.

Newcastle on taasen ollut huomattavasti parempi juuri vieraissa, sillä näissä otteluissa se pystyy pelaamaan itse paremmin omilla vahvuuksillaan - eli tiiviin puolustuksen kautta. 12:sta vierasottelustaan tällä kaudella joukkue on toki voittanut vain kaksi, mutta vierastasapelejä sille on kertynyt jopa viisi. Se on myös päästänyt näissä otteluissa omiin vain 15 maalia.

Listätietoja:

Wolves pelasi FA Cupissa Shrewsburya vastaan kuluvan viikon tiistaina - ja voitti, mutta joukkue onnistui kuitenkin kierrättämään kokoonpanoaan jonkin verran. Periaatteessa ottelussa Wolves-avaus olikin koottu puoliksi vaihtopelaajista, kun taasen toinen puolisko oli kokoonpanon vakiokasvoja.

Osa joukkueen pelaajista saattaa siis olla kilpakumppaneita väsyneemmillä jaloilla liikkeellä.

VIHJE: Wolves - Newcastle: Newcastle +0.5 - kerroin 2.27 (Pinnacle) 

Wolves on ollut useimmiten vaikeuksissa juuri sellaisissa otteluissa, missä aloitteiden teko on jääneyt sen harteille. Uutterasti puolustavan Newcastlen osalta tämä matchup on siis mieleinen, ja joukkue on vieläpä saamassa sairasosastolta tärkeitä ukkoja takaisin kokoonpanoonsa.

Viime Valioliiga-kierroksen tärpit ja tulokset:

Ottelut: Tärppi Kerroin: Lopputulema:
Tottenham - Newcastle Alle 2,5 maalia 2.00 Osuma
Brighton - Watford 2 3.10 Huti
Burnley - Southampton Burnley +0 1.83 Mitätöity
Chelsea - Huddersfield Alle 3,0 maalia 1.85 Huti
Crystal Palace - Fulham Fulham +0,25 2.18 Huti
Everton - Wolverhampton Wolves +0 2.32 Osuma
Cardiff - Bournemouth Cardiff +0,25 1.92 Osuma
Leicester - Manchester United Yli 2,5 maalia 1.84 Huti
Manchester City - Arsenal Yli 10,5 kulmaa 1.98 Huti
Manchester City - Arsenal Koscielny saa varoituksen 6.00 Huti
West Ham - Liverpool Liverpool -1.5 2.15 Huti
West Ham - Liverpool Liverpool voittaa ja pitää nollat 2.55 Huti


Edellisen kierroksen kokonaissaldo: -4,76 yksikköä.

Tilastot kokonaisuudessaan kuluvalta Valioliiga-kaudelta:

Osumat: 136 / 275
Tuotto: -2,27
Palautus%: 99%

Teksti: Thomas Schyth

Thomas Schyth on tanskalaisen yhteistyösivustomme asiantuntija, joka on erikoistunut jalkapallo-vedonlyöntiin. Hänen tanskaksi kirjoitetut veikkausvihjeet sekä viikottaiset Valioliiga-ennakkopaketit kaikkine tärppeineen löytyykin nyt myös Urheiluveikkaus.comista käännettynä suomeksi.

Kommentit

Palaute