mainos

Southampton - Cardiff City: (AH: -0,25) 2 - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
9 helmikuu 2019 at 17:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
St. Mary's Stadium    Martin Atkinson
6 helmi 2019 at 11:46 (Päivitetty 9 helmi 2019 at 18:55) 06/02
11
+1
Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 53-27-20%
Vedon arvo: 102,28%
Pelattavissa kertoimiin: 2,58
Osuma/Ohi: 1-2
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle

Fyysinen Cardiff-nippu pystyy himmentämään Saintsit

Tämä matchup sopii juuri Cardiffille hyvin, sillä se pääsee pelaamaan ottelussa juuri niillä vahvuuksilla, joilla joukkue kykenee keikkumaan Valioliigan putoamiskamppailussa mukana. Tämä tarkoittaakin sitä, että Southampton joutuu ottamaan ottelussa tahtikapulan ja pallonhallinnan haltuunsa, jossa se ei ole omimmillaan.

Southamptonilta puuttuukin rivistömstään sellaista huippuluokan luovuutta ja taitoa, joilla joukkue pystyisi säännöllisesti pilkkoamaan tiiviin syvältä puolustavien vastustajien takalinjat. Walesilaiset eivät ole olleet parhaimmillaan vieraskentillä, mutta ennakolta ei olisi kuitenkaan mikään ihme, mikäli ottelusta tulisi Cardiffia enemmän suosima, tasaväkinen nyhjäys.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Ottelu sopii Cardiffin pelisuunnitelmaan mainiosti, sillä joukkue pääsee pelaamaan ottelussa omilla vahvuuksillaan, eli syvältä puolustaen ja vastaan hyökäten.
 • Southampton joutuu taasen lähtemään viemään peliä pallon kanssa, ja vaikka joukkue pelaakin kotikentällään, ei se ole tällaisessa pelaamisessa vahvimmillaan.
 • Southampton-hyökkäysosastolta puuttuu luovuutta, joten joukkueella voi olla vaikeuksia saada Cardiffin tiivis puolustuspakka avattua.
 • Saintsin pelit ovat sujuneet viime aikoina (valmentajavaihdoksen jälkeen) tuloksellisesti varsin hyvin, mutta pelilillisesti suoritustaso ei ole ollut kuitenkaan kummoinen.
 • Cardiff osoitti jo joukkueiden edellisessä kohtaamisessa, että tämä matchup sopii sille mukavasti. Tuolloin walesilaiset voittivatkin matsin kotonaan 1-0 täysin ansaitusti.
 • Southampton on ollut tällä kaudella kotonaan todella heikko, ja pisteissä mitattuna se onkin koko Valioliigan toiseksi huonoin kotijoukkue. Tämä johtuukin hyvin pitkälti siitä, että joukkue lähtee kotimatseihinsa aktiivisemmalla, pallollisella lähestymistavalla, joka ei ole toiminut.
 • Cardiff pelasi loistavan ottelun viime kierroksella voittaen kotonaan Bournemouthin 2-0.
 • Saints taasen pelasi vieraissa tasan 1-1 Burnleyn kanssa, kun joukkue antoi lopussa isännille täysin ilmaisen rangaistuspotkun, josta tasoitus tuli aivan viime sekunneilla. Kokonaiskuvassa Burnley oli ottelussa kuitenkin se parempi osapuoli, joten Southampton saa olla ihan tyytyväinen myös tuohon yhteen pisteeseen.
 • Southamptonin hyökkäyksestä puuttuu joukkueen paras maalintekijä Danny Ings loukkaantumisen vuoksi.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Cardiff on heikko vierasjoukkue, sillä walesilaiset ovat voittaneet vain yhden tämän kauden 12:sta vierasottelustaan. Pisteissä mitattuna Cardiff onkin Valioliigan toiseksi huonoin joukkue vieraskentillä.
 • Cardiff joutuu pelaamaan edelleen ilman toppariaan Sean Morrisonia, joka on joukkueen puolustulinjan ehdottomia johtohahmoja.
 • Southampton on hävinnyt kotonaan Valioliigassa vain kahdesti siitä lähtien, kun Ralph Hasenhüttl otti ohjat joukkueessa joulukuussa.
 • Nathan Redmond on ollut Southampton-hyökkäyksessä hyvässä nousuvireessä, ja hän kykenee hyvänä päivänä luomaan paikkoja jopa omatoimisesti.
 • Kun Ings on loukkaantuneena, kääntynee Hasenhüttle kärkivalinnassaan Shane Longin puoleen, joka sopii paperilla joukkueen pelisapluunaan jopa Ingsiäkin paremmin.
 • Southamptonin keskikentältä löytyy taistelutahtoa ja santapaperia siinä määrin, että joukkue pystyy kamppailemaan tasapainoisesti fyysisesti vahvan Cardiff-keskikentän kanssa.

Kerroin-markkinat:

Kertoimet ovat eläneet markkinoilla tähän Cardiff +0,25 valintaan tuntuvasti, ja kerroin-lukemissa on varsin paljon eroa eri vedonlyöntiyhtiöiden välillä. Esimerkiksi markkinatoppia tällä hetkellä hallussa pitävällä Pinnaclella (2.65) pelivalinnan kerroin oli kohteen auetessa vain 2.46, jonka jälkeen se kerkesi käymään parhaimmillaan 2.76 -lukemissa. Suurin kasvu kertoimiin tulikin juuri 3. helmikuuta - eli juuri viime kierroksen otteluiden jälkeen, mikä on sinällään erikoista, koska tuolla kierroksella juuri Cardiff oli se, joka esiintyi näistä joukkueista enemmän edukseen.

Kehityskäyrä kertoimissa oli samantyylinen myös Bethard ja Fastbet -peliyhtiöillä, joilla nykyinen kerroin on vain piirun verran Pinnaclea heikompi (2.64). Näillä sivustoilla kerroin oli käynyt tovi sitten parhaimmillaan 2.75 -numeroissa. Muut vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat kohdetta hyvin pitkälti 2.60 -kerrointasolla tai sitä alhaisemmilla lukemilla.

Southamptonin kertoimet ovat olleet nousussa edellisen kolmen ottelun ajanjaksolla kahdessa matsin kohdalla, kun taasen Cardiffin kertoimet ovat kasvaneet useasti ennen otteluita. Näin ollen onkin mielenkiintoista nähdä, mihin suuntaan kertoimet kehittyvät viimeisten päivien aikana.

Valueta voisi löytää myös muilta, vaihtoehtoisilta pelivalinnoilta.

1X2-kohteessa vierasvoiton pelaamiseen on tarjolla 5.05 -kerroin Coolbetilla.

Tasapeli ei vetoa -kohteessa 2-merkkiä saa lapulle 3.60 -kertoimella operaattori poistettuilla, 888Sportilla ja operaattori poistettuilla.

Cardiff +0,5 on myös käypä valinta, jonka saa pelattua parhaimmillaan 2.20 -kerroinlukemalla Pinnaclella.

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolijat:

Tärkeimmät poissaolot on listattu molempien joukkueiden osalta vihjeiden perusteluihin, ranskalaisiin viivoihin.

Näiden lisäksi on toki myös todettava, että Cardiffin kannalta positiivinen tilanne on tällä hetkellä se, että joukkue sai hankittua tammikuun siirtoikkunassa senegalilaishyökkääjä Oumar Niassen lainalle loppukaudeksi Evertonista. Nopeilla jaloilla varustettu kärkipeluri sopiikin mukavasti Cardiffin vastahyökkäyksiä suosivaan pelitapaan tarjoten samalla uutta, laadukkaampaa osaamista joukkueen hyökkäykseen.

 • Parhaat kertoimet
 • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
 • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute