Jälleen miellyttävää tiistaita kaikille lukijoille, ja vaikka sanotaankin että tiistai on vain maanantain ruma serkku, paremmaksi päivän saa tämän illan Valioliiga ottelu, kun Swansea saa vieraakseen Arsenalin. Matsi vihelletään käyntiin Swansean Liberty Stadiumilla kello 21.45, joten sinulla on vielä loistavasti aikaa laittaa kupongit sisään, tai kokeilla live-vedonlyöntiä, jolloin voit seurata peliä samalla kun lyöt vetoa. Illan ottelusta ajattelimme kuitenkin seuraavaa:

Valioliiga Vetovihje

Jatkamme täällä Urheiluveikkauksessa Arsenalin puolien pitämistä, ja meidän mielestä markkinat eivät kauheasti arvosta joukkuetta tällä kaudella. Onhan siihen tietenkin syynsä, kuten hieman heikonpuoleinen menestys. Meidän mielestä Swansea on liigan ehdottomasti huonoimpia joukkueita, ja se  nyt tässä ei muutenkaan kerkeä kauheasti lepäämään sillä viikonloppuna pelataan jälleen myös FA- , eli Englannin Cupia.

Arsenal näytti viimeksi kyntensä matsissa Crystal Palacea vastaan luvuilla 4-1, ja se ei siis ole yhtään huonompi jalkapallojoukkue. Seura mielestämme on saanut vähän liian paljon lokaa niskaan huonoista tuloksista mitä tuli joulun ja uuden vuoden aikaan. Seuralla on kuitenkin paljon asiansa osaavia pelaajia, kun vaikkapa vertaa tämän illan vastuksen nimilistaa.

Koska Arsenal on jo ulos Englannin Cupista, on saanut levättyä paremmin kuin Swansea, mutta viikonloppua varten on tulossa tiukka matsi Carabao Cupissa, jossa se kohtaa Chelsean.

Loukkaantumisten tilanne alkaa myös vihdoinkin pikkuhiljaa helpottaa myös Arsenalin puolella, vaikkakin Monreal joutuikin viimeisimpänä ulos.

Koska Swansea on kuitenkin mielestämme liigan huonoimpia joukkueita, oletamme kuitenkin, että voitto tulee Arsenalille vähintään yhdellä maalilla.

Alapuolella näet tuon taulukon, missä tuttuun tapaan näet peruskertoimet vedonlyöntiin näillä huippuoperaattoreilla. Ne ovat tällä hetkellä vain suuntaa antavia matsiin, joten ne saattavat muuttua vielä tämän vetovihjeen julkaisuhetkestä. Tarkastathan siis oikeat ja voimassa olevat kertoimet oman vedonlyöntitoimistosi luota.

Mikäli sinulla ei ole vielä omaa vedonlyöntitoimistoa, tai harkitset uutta operaattoria, kannattaa kertoimet sekä muut tulevat edut pelitilin avaamisesta tarkastaa ehdottomasti joidenkin näiden operaattorien luona. Tarjolla on vaikka mitä, bonusrahasta ilmaisiin ja riskittömiin vetoihin, joten saat varmasti rahallesi vastinetta ja etuja.

Hyvää päivän jatkoa vaan kaikille, sekä onnea peleihin!
Vedonlyöntisivustot 1 X 2
7.20 4.70 1.49
7.00 4.50 1.52
6.95 4.35 1.50
6.75 4.50 1.48
7.00 4.60 1.50
7.00 4.50 1.52