Vielä ehdit mukaan keskiviikkon asti voimassa olevaan operaattori poistettuin huikeaan kampanjaan, jossa olisi veikkausvoittojen lisäksi tarjolla huikeita futismatkoja Eurooppaan! Huimia kisoja Eurooppaliigan, FA Cupin ja Mestareiden liigan parissa on tarjolla jopa kaksi erilaista, joista voit valita kumpaan haluat osallistua -vaiko peräti molempiin!

Toimi nopeasti – vielä ehdit mukaan!

Nyt on syytä olla asialla nopeasti, sillä osallistumisaikaa on vain keskiviikkoon 24.5. asti, sillä tällöin pelataan Eurooppaliigan finaali. Ennen kuin annamme Manchester Unitedin kohdata Ajaxin, on syytä kertoa, mistä näissä kahdessa kisassa on kysymys.

Ensinnäkin, ensimmäinen kilpailu on ilmaisvetojen kilpailu! Kyllä, nyt sinulla on mahdollista voittaa kokonainen 1000 euron bonusrahapotti, kun veikkaat ilmaiseksi operaattori poistettuillä. Osallistuminen edellyttää, että veikkaat sekä Eurooppaliigan, FA Cupin sekä Mestareiden liigan osalta näiden voittajat. Jos kaikki osuvat oikeaan, tämä 1000€ potti on sinun!

Huima potti olisi siis tarjolla, mutta sen lisäksi on vielä toinen peli tämän nahkaisen pallon parissa. Tässä tarkoituksena olisi veikata sekä ennakko- että liveveto näihin samoisin futisfinaaleihin: Eurooppaliiga, FA Cup sekä Mestareiden liiga. Näin saat arpoja huimaan kilpailuun, jossa olisi tarjolla jalkapallomatkoja Eurooppaan valitsemaasi kohteeseen! Matka sisältää lennot, huippuluokan majoituksen sikä liput kahdelle valitsemaasi otteluun!

Tässä kilpailussa säännöt ovat seuraavat: lyö vähintään 20€ veto minimikertoimella 1,5 missä tahansa näistä kolmesta finaalipelistä. Ansaitset sekä ennakkovedolla että livevedolla lilpun jalkapallomatkan arvontaan. Yhdestä finaalista saat siis yhteensä kaksi arpalipuketta, ja jos lyöt vetoa näissä kaikissa kolmessa finaalissa, voitkin siis napata itsellesi kokonaiset kuusi lipuketta matka-arvontaan!

Halusitpa siis osallistua ilmaiseen arvontaan ja mahdollisesti voittaa tonnin käteispotin, tai lyödä etoa ennakkoon sekä livenä, nyt on aika toimia! Aikaa on pari päivää päästä mukaan näihin mahtaviin kilpailuihin! Pidä siis huolta, että betsit on sisällä ennen Eurooppaliigan finaalia.

Hulppeat tervetuliaisedut operaattori poistettuillä!

Vedonlyöntikasinojen uranuurtajalla on luonnollisesti huikeat tervetulotarjoukset kermana kakun päällä, tarjoten jeesiä vedonlyöntiin kolmessa eri tasossa! Ensitalletuksesi saat saman tien tuplana, aina sataan euroon asti! Tämän jälkeen operaattori poistettu tarjoaa 50% bonuksen, jonka jälkeen on vielä tarjolla 20 euron ilmaismobiiliveto!

 

Täältä jalkapallon, kilpailujen ja etujen pariin!