Taas mennään

Maajoukkuetauko on vihdoinkin ohitse ja Veikkausliiga jatkuu jälleen kaikkien jalkapallofanien iloksi varsin pitkältä tuntuneen odotuksen jälkeen. Tänään keskiviikkona pelataan yhteensä kolme vauhdikasta ottelua: HIFK-SJK, KuPS-VPS ja PS Kemi- IFK Mariehamn. Kaikki ottelut pelataan samaan aikaan eli klo 18:30 alkaen.

Huomenna torstaina pelataan yhteensä kaksi jännittävää ottelua: HJK Helsinki kohtaa Telia 5G Areenalla JJK Jyväskylän ja Lahti ottelee Ilvestä vastaan. Molemmat ottelut alkavat jälleen samaan aikaan eli klo 18:30.

HJK on jo ennen huomista ottelua ehtinyt kerätä tällä kaudella 25 pistettä. Kaiken kaikkiaan Veikkausliigan aikana se on haalinut itselleen jo huikeat 1498 pistettä. Jos HJK onnistuu huomenna kaatamaan sarjataulukossa tällä hetkellä kahdentenatoista olevan JJK:n, menee maaginen 1500 pisteen raja rikki. Jo tällä hetkellä HJK on karannut Veikkausliigan maratonissa aivan omiin lukemiinsa, sillä koko Veikkausliigan historiassa ainoastaan MYPA on onnistunut rikkomaan 1000 pisteen rajan.  Nähtäväksi jää, kuinka huomisessa ottelussa käy. Jos voitto HJK:lle huomenna tosiaan heltiää, riemulla ei todennäköisesti ole kentällä saati kotiyleisössä rajoja, niin huikea ja suorastaan uskomaton kokonaispistemäärä on menossa rikki. Jotta ottelun seuraamisesta saa vielä jännittävämmän, kannattaa käydä vielä laittamassa vetoja menemään. Se onnistuu esimerksiksi Mobilebetin urheiluvedonlyönnissä.

Veikkaamaan Mobilebetille

Mobilebetin urheiluvedonlyönti tarjoaa erittäin kattavan valikoiman erilaisia vedonlyöntikohteita, myös live-vedonlyöntiin. Mobilebetin nettikasinon sivustolla pääsee lyömään vetoa myös kaikkiin Veikkausliigan eri otteluihin. Siellä on tälläkin hetkellä kertoimet sekä tämäniltaisiin, että huomisen peleihin JJK-Ilves ja HJK-JJK.

Mobilebetillä on käynnissä jatkuvasti kampanja nimeltä Mobilebet Pisteet. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että kun pelaaja käyttää tiliään, lähes jokainen hänen tekemä asia kerryttää pisteitä saldoon. Näitä tekoja ovat muun muassa kirjautuminen tilille, erilaisten dokumenttien lähetys ja pelaaminen. Jopa noston tekemisestä kertyy pisteitä. Nämä pisteet ovat käypää valuuttaa Mobilebetin Kaupassa, jonka valikoima vaihtuu jatkuvasti ja sieltä tekee jos minkälaisia löytöjä. Kauppa on tarjolla ainakin toistaiseksi ainoastaan Mobilebetin sivuston täysversiossa, mutta pisteet kyllä kertyvät saldoon myös mobiilissa. Tämän pisteiden kertymisen lisäksi Mobilebetillä on myös erittäin hyvät uuden pelaajan tervetuliaistarjoukset ja bonukset, joista löytyy lisätietoa Mobilebetin nettisivuilta.

Veikkausliigan vedot täältä!