Katso tämä vetovihje La Ligaan

Jouluaatto sen kun vain lähenee lähestymistä, ja jäljellä on enää muutama yö talven suurimpaan juhlaan. Mutta ennen kuin maailman liigat pitävät pienen paussin, katsastetaan hieman Espanjan ykkössarjaan eli La Ligaa, sekä perjantai-illan ottelua Espanyolin ja Atletico Madridin välillä.

Atletico Madrid kohtaa siis Espanyolin perjantaina 22. joulukuuta, ja seura on selkeästi päässyt formiin neljällä peräkkäisellä voitollaan, ja ilmassa on selkeästi myös viidennen voiton tavoittelua, kun joukkue matkustaa Barcelonaan. Eihän sitä hyvää putkea kannata katkaista, sanoivat myös aikoinaan rantojen miehet.

Vankka ja vahva puolustus on ollut ehdottomasti Atletico Madridin voittojen perusteena tällä kaudella, ja nyt kun vielä maalivahti Griezmannin konekin saataisiin hörähtämään käyntiin, olisi tilanne niin ”Mui Bien” koko seuralle.

Lisäksi lauantaina samalla kierroksella pelataan niin sanottu ”El Clasico” ottelu Real Madridin ja Barcelonan välillä, olisi vierasvoitto Atleticolle kunnon myllytys barcelonalaisille heti alkuun, ja mahdollisuus mitä ei tulisi missata.

Vetovihje faktat otteluun:

Vetovihje valintamme siis ehdottomasti tälle ottelulle on 2, sillä sen puolesta puhuvat niin monet tilastolliset asiat: viimeisestä yhdeksästä pelatusta ottelusta Atletico on voittanut seitsemän. Takkiin on vain tullut siis kaksi kertaa ja nekin Chelseaa ja Real Madridia vastaan, joten se me suotakoon anteeksi.

Vierasjoukkueella ei myöskään ole tällä hetkellä mitään suurelle yleisölle raportoituja loukkaantumisia, ja viimeksi Espanyol on onnistunut voittamaan Atleticon vuonna 2013, eli jälleen monta täyttäkuuta sitten.

Espanyolin tilastotkaan eivät tällä hetkellä ole muutenkaan kauhean mairittelevia, sillä seura on voittanut kuudesta viimeksi pelatusta ottelusta vain yhden.

Sanottuamme jälleen tietenkin tämän, Espanyol on kuitenkin hyvä kotipeleissä, ja jos Atletico Madrid ei käytä pelissään tilanteita hyväksi, on ruksin mahdollisuus silloin olemassa.

Olemme jälleen keränneet hyviltä mestoilta suuntaa antavia kertoimia alla olevaan taulukkoon, ja ne puhukoon puolestaan, mitä niin meillä kuin maailmalla ajatellaan ottelusta. Muistathan myös, että ne ovat vain suuntaa antavia, ja oikeat voimassa olevat kertoimet löytyvät itse vedonvälittäjän sivuilta. Kannattaa myös tarkistaa vedonlyöntitoimiston voimassa olevat mehukkaat tarjoukset, jos sieltä irtoisi jotain kaupan päälle.

Jännittäviä pelihetkiä, ja olkoon onni myötä!

 
Vedonlyöntisivustot 1 X 2
5.40 3.50 1.75
4.95 3.40 1.76
5.00 3.50 1.75
5.05 3.50 1.78
7.50 3.55 1.80