Kaikki merkit puhuvat Flyersien puolesta

Ennen kuin änärin pojat pääsevät myös pienelle joulutauolle, hektinen viikonloppu odottaa meitä kaikkia muutamalla pelattavalla matsilla NHL:ssä, olemme valinneet kohteeksi nyt aamuyöllä kello 02.00 Suomen aikaa pelattavan Buffalo Sabersin ja Philadelphia Flyersin välisen ottelun.

Buffalo saa vieraakseen Philadelphian ja emme oikeastaan näe muuta vaihtoehtoa lopputulokselle kuin vierasjoukkueen voiton.

Buffalo pitää häntäpäätä

Buffalo Sabers ja Arizonan kojootit ovat olleet tällä kaudella liigan ehdottomasti huonoimmat joukkueet. Yleensä seurathan voivat ottaa muutaman kerran turpaansa ja pudota taulukossa, jolloin on korkea aika ottaa itseään niskasta kiinni, ja tehdä asioille jotain. Edes yrittää.

Sabers ei kuitenkaan ole parantanut suuntaansa millään tavalla: Häviöitä häviöiden perään, yksi voitto ja jälleen takaisin häviöiden voittokulkueeseen. Voi kun olisikin olemassa se katkaisin olemassa mistä saisi jonkun asian toimimaan.

Paperilla tämä saattaa näyttää vielä ehkä jollain tavalla ookoolta, mutta meidän mielestä Kapteeni Eichel on ollut liian yksipuolinen ja itsenäinen kantaakseen koko joukkueen taakan -Yksilöllisestihän mies on erittäin lahjakas, mutta ei ole onnistunut saamaan mitään joukkueesta irti. Robin Lehner laskettakoon myös hyväksi jätkäksi, mutta hän ei juuri ole saanut apua joukkuetovereiltaan.

Flyerseilla on puolestaan aika mielenkiintoinen joukkue: Alku oli tällä kaudella hyvin hankalaa kymmenellä, vai jopa yhdellätoista häviöllä. Kelkka on kuitenkin Philadelphiassa käännetty aivan toiseen suuntaan nyt, ja näyttäisi siltä, että formi olisi saatu nyt tällä itärannikon seuralla kuntoon.

Kunto on kova viimeisestä matsista kotona Los Angeles Kingsejä vastaan, mutta Detroit onnistuttiin kaatamaan luvuin 4-3. Voitto tuli täysin ansaitusti, sillä ottelussa tehtiin voiton eteen kovasti työtä sen eteen.

Vetovihje -Eli mitä ruksia tänään illalla

Meidän mielestä valinta olisi aika selkeä 2. Katsottiin tuossa taas jälleen statistiikkoja, joten niiden perusteellakin voi jo päätellä aika paljon. Kahdestakymmenestä pelatusta ottelusta näiden kahden joukkueen välillä Philadelphia Flyers on voittanut viisitoista.

Philadelphia kamppailee play off paikasta, joten kiinnostusta löytyy näiltä pojilta, kun taas Buffalon pelit ovat näillä näppylöillä suhteellisen taputeltu tältä kaudelta.

Aamuyön ottelusta mitä todennäköisimmin tulee tylsä läpihuutojuttu, ja meidän mielestä Philadelphian voisi päästää jouluvapaille suoraan voittajana, sillä seura on selkeästi Buffaloa parempi jokaisella saralla.

Alhaalla vielä suuntaa antavia kertoimia eri vedonvälittäjillä, ja tarkastathan jälleen oikeat voimassa olevat kertoimet itse toimistolta, sekä muut asiaan kuuluvat tarjoukset ja kampanjat. Valitse siis oma suosikkisi, ja onnea matkaan illan peliin!

 
Vedonlyöntisivustot 1 X 2
2.80 3.95 2.30
2.80 3.90 2.25
2.55 3.85 2.20
2.80 4.10 2.26
2.80 3.90 2.25