mainos

Jääkiekon liveseuranta


Jääkiekko on oivallinen laji seurata liveseurannan kautta, sillä siinä on tarjolla sekä jännittäviä tilanteita, laitojen ryskettä ja innokkaan yleisön mylvintää. Live streamin kautta on mahdollista seurata jääkiekkoa yli 100 liigasta, cupista ja kansainvälisestä turnauksesta. Tämän lisäksi se tarjoaa sarjataulukoita, maalintekijälistoja ja tilanteita, sekä tietenkin kaikki jääkiekon lopputulokset livenä. Katsojan ei edes tarvitse päivittää sivua, silä se kaiken lisäksi vielä päivittää tilanteet itsestään. Innokas kiekkofani pääsee seuraamaan tuloksia kaikista seuraavista:

 
  • NHL Livescore
  • SM Liiga
  • Mestis
  • SHL
  • KHL
  • Tsekki, Saksa, Sveitsi ja muut liigat
  • Useat eri jääkiekkoturnaukset
  • IIHF jääkiekon MM-kisat
  • Stanley Cup
Live stream antaa jääkiekkopelin seuraajalle aivan toisenlaisen kokemuksen, joka vetää vertoja todelliselle livekokemukselle paikan päällä. Tämän lisäksi liveseurannan kautta katsottavissa oleva pelivalikoima nousee aivan huikeisiin määriin, joten valinnanvaraa todella riittää.

Liveseurannassa pelaaja voi paitsi katsoa suurimman osan maailman jääkiekko otteluista suorana lähetyksenä, niin myös lyödä vetoa niistä livenä. Sivuilta on helppoa tarkistaa parhaimmat ja viimeisimmät kertoimet sekä otteluohjelmat ja tallentaa itselle mieluisat pelit omaan otteluohjelmat-osioon.

Esimerkiksi otteluohjelmat-osiossa katsojalla on käytettävissä hyvin rakennettu ja koottu taulukko, josta on helppoa tarkistaa niin liiga, otteluaika, kertoimet ja tilanne sarjataulukossa. Todella kätevä väline siis kaikille jotka rakastavat jääkiekkoa, sen seuraamista tai vedonlyöntiä siihen liittyen.

Nykyiset live streamit toimivat yleensä moitteettomasti, mutta jos ongelmia ilmenee, paras tapa on sulkea selain kokonaan ja käynnistää se uudelleen. Yleensä tämä ratkaisee missä tahansa liveseurannassa ilmenneet ongelmat täysin. Hyvä idea voi olla myös poistaa mainokset käytöstä, sillä ymmärrettävästi niitä on tarjolla aika suuri määrä, mutta joissain palveluissa mainostenesto-ohjelmat voivat haitata tai jopa estää sisällön latautumista.

Ei muuta kuin mukaan liveseurannan jännittävään maailmaan!

Jääkiekon MM-kisat Liveseuranta

Nyt alkavat jääkiekon MM-kisat näkyvät myös todella hyvin live streamien kautta ja esimerkiksi operaattori poistettu mahdollistaa omille asiakkailleen todella hyvin MM-kiekon seuraamisen myös live streamin kautta. Toinen varteenotetteva vaihtoehto on MTV3:n ylläpitämä CMore. Täältä innokas jääkiekkofani voikin sitten katsoa kaikki 64 ottelua ja kaiken lisäksi nämä ovat katsottavissa ilman mainoskatsoja ja myös kaikilla yleisimillä mobiililaitteilla. Monia ilahduttaa varmasti myös tieto siitä, että CMorella selostukset hoitaa kukas muukaan kuin legendaarinen Antero Mertaranta!

Vinkki

Suosittelemme käyttämään jääkiekon liveseurantaan viaplay.fi/urheilu, CMore tai operaattori poistettu- sivustoja sillä ne tarjoavat todella kattavasti sekä NHL-otteluita että tietenkin MM-jääkiekkoa suorana! Lisätietoa kunkin streamauspalvelun tarjonnasta voit lukea Live streamit -osiostamme.
Palaute