mainos

Aston Villa - Manchester United: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
15 tammikuu 2022 at 19:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Villa Park    David Coote
14 tammi 2022 at 15:57 (Päivitetty 15 tammi 2022 at 21:29) 14/01
7
0

FA Cupissa Manchester Unitedin vieraana niukan tappion kärsinyt Aston Villa hakee kotonaan parempaa tulosta.

Mahdollisuus: 65%
Vedon arvo: 107,90%
Pelattavissa kertoimiin: 1,54
Osuma/Ohi: 2-2
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Vahvistunut Aston Villa pyrkii iskemään kiilaa vieraiden haaveille tunkeutumisesta neljän joukkoon Valioliigassa.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Aston Villan yhdeksässä kotiottelussa on nähty 29 maalia
  • Unitedin epävarma puolustus kärsii myös poissaoloista
  • Vahvistuksia hankkineet isännät ovat nälkäisiä iskemään ja vieraiden hyökkäysarsenaali on hurja
Kertoimien markkinat kuvaus

BTTS:n kerroin painuu painumistaan alaspäin ja niin kuuluukin, sillä lauantain päättävässä Valioliigakamppailussa tullaan näkemään maaleja. Molempien onnistuminen maalinteossa antaa erinomaista arvoa.

Villa Parkilla nähdään lauantai-iltana tulikivenkatkuinen vääntö Valioliigapisteistä. Birminghamiin saapuva Manchester United on esittänyt Ralf Rangnickin epätasaisia esityksiä, joissa suurin loisto on jäänyt vielä kiistatta puuttumaan. Vaikkapa vierastasapeli Newcastlea vastaan vai viimeisen Valioliigakamppailu, kotitappio Wolverhamptonille eivät olleet sitä mitä Punaiset Paholaiset ovat omalta kaudeltaan hakemassa. Kaikki on kuitenkin yhä auki, sillä matkaa neljännellä sijalla majailevaan West Hamiin ei ole kuin kuusi pistettä ja seitsemäntenä oleva ManU on pelannut kaksi ottelua vähemmän.

Aston Villa sai hetkellisen boostin vaihdettuaan valmentajaa Dean Smithin tehtyä tilaa Steven Gerrardille. Voittoja on tullut riittävästi, jotta Villa on noussut miehittämään tiivistä keskikastia. Tappioitakin Gerrardin miehistö on kärsinyt, joskin vastustajina ovat olleet Manchester Cityn, Liverpoolin tai Chelsean tasoiset yhdistelmät. Sen sijaan vuodenvaihteen jälkeen tullut vierastappio Brentfordin luona oli myrkkyä Villainsille. Tämän jälkeen joukkue suuntasi FA Cupin otteluun juuri Manchester Unitedin vieraaksi. Villa loi ottelussa lukuisia maalipaikkoja ja sai pallon maaliinkin, mutta pitkän videotarkastelun jälkeen osuma hylättiin. Ottelun lopputulos oli Unitedin 1-0 -kotivoitto, mikä tuntui taatusti karvaalta vieraiden leirissä.

Aston Villa esitteli hiljattain myös kaksi uutta pelaajaa, jotka kertovat seuran haluavan nousevan ylöspäin. Laitapakki Lucas Digne siirtyi Evertonista tuomaan todellista uhkaa vaarallisella vasemmalla jalallaan ja Gerrardille läpeensä tuttu viime kausien ongelmapelaaja Philippe Coutinho tuli hakemaan uutta nostetta uralleen. Villa saakin jalkeille varsin laadukkaan miehistön, vaikka Bertrand Traore ja Trezeguet ja tärkeä keskikenttämies John McGinn kärsii pelikieltoa.

Unitedilta pelikiellossa on muutenkin avauskokoonpanon paikkansa kanssa niin ja näin oleva Luke Shaw ja samasta syystä sivuun jää cupin ottelussa ainoan maalin tehnyt Scott McTominay. Eric Bailly olisi tuskin vastuuta saanutkaan, mutta mies on myös maajoukkuetehtävissä. Nemanja Matic noussee keskikentälle avaukseen ja kun katsoo kummankin rosteria, on selvää että lauantai-iltana pidetään tempoa eikä tilanteita tule puuttumaan. Kun vielä jonkinasteisesta lonkkavammasta kärsinyt Cristiano Ronaldokin nähtäneen avauksessa, otetaan erinomaista arvoa antava BTTS lapulle panostasolla 7/10.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute