mainos

Vihjeet & kertoimet : Aston Villa - West Ham United: Alle 2,5 Maalia

Ottelukeskus
28 elokuu 2022 at 16:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Villa Park    David Coote
Päivitetty
2
0
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Kahden alamaissa laahaavan ryhmän kamppailu on tarkkailevaa vääntöä

Todennäköisyys (yli-alle): 46-54%
Vedon arvo: 103,09%
Pelattavissa kertoimiin: 1,85
Osuma/Ohi: 0-1
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Todella vaisusti kauden avanneet Aston Villa ja West Ham ovat kumpikin kasvojenpesun tarpeessa.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Aston Villan hyökkäyspelaaminen on ollut erittäin yksiulotteista
  • West Ham yrittää toipua liigan shokkialusta
  • Kumpikin on pelannut viikolla käytännössä ykkösmiehistöllään
Kertoimien markkinat kuvaus

Kahden epävireisen poppoon ottelu on ennen muuta ottelu, jota kumpikaan ei halua hävitä. Underin saama kerroin kiinnostaa.

Kaksi todella perinteikästä brittiseuraa mittelevät paremmuudestaan vaikeista lähtökohdista. Laatujalkapalloa parhaimpina hetkinään esittäneet miehistöt ovat kumpikin aloittaneet kauden erittäin heikosti, sillä Aston Villalla on plakkarissa kolme pistettä yhtä monesta ottelusta ja West Hamin sarake näyttää pyöreää nollaa. Vierailla on kolmen sarjakierroksen jälkeen vielä jopa kuparinen rikkomatta, joten paine kasvaa molemmissa leireissä. 

Aston Villan tekeminen on ollut lamaantunutta. Pelintekijöistä ja hyökkäyksen avainmiehistä vaikka Philippe Coutinho on vajonnut varjojen maille, eikä Villa ole saanut tekemisen epärytmin myötä vaarallisuutta myöskään laitakaistoilta. Manageri Steven Gerrard tekikin viikolla kovan ratkaisun ja laittoi EFL Cupin otteluun League Onessa nykyään pelaavaa Boltonia vastaan avaukseen käytännössä koko ykkösmiehistönsä. Lopulta Villa onnistui neljästi maalinteossa, joten on mielenkiintoista nähdä antoiko tempaus minkäänlaista itseluottamusta vai toimiko se lähinnä energiaa syövänä lähestymistapana.

West Hamin alkutaival on ollut ahdistava, mutta pientä valoa tunnelin päähän toi viikolla varmistettu paikka Conference Leaguen lohkovaiheessa. Vaikka Hammers oli hoitanut avausosan tanskalaista Viborgia vastaan lukemin 3-1, matka Tanskaan ja ottelu torstaina eivät ole optimaalinen valmistautuminen sunnuntain tärkeään kamppailuun. West Hamin laatu on perustasoltaan isäntiä pykälää korkeampi, mutta itseluottamuksen laahatessa alamaissa puolin ja toisin kilpailuetua on vaikea löytää. Niinpä sunnuntain ottelusta on helppo odottaa tunnustelevaa, sillä tappio puolin tai toisin asettaisi jo merkittäviä kysymysmerkkejä erityisesti Gerrardin suuntaan. Maaliodottama jää näistä asetelma merkittävän matalaksi ja under kiinnostaa pelimielessä riittävästi rajakertoimen ylittyessä.

Perusteltu vetovihje otteluun Aston Villa vs West Ham on alle 2,5 maalia ja panostaso 3/10.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute