" " " "" "

Belgia - Tšekki: Yli 2,5 Maalia

Ottelukeskus
5 syyskuu 2021 at 21:45 - Jalkapallo, World Cup
Koning Boudewijnstadion
3 syys 2021 at 14:08 (Päivitetty 5 syys 2021 at 23:39) 03/09
4
0

Viihdyttävä Belgia ja EM-kisoissa säväyttänyt Tsekki kohtaavat nyt MM-karsintojen merkeissä

Todennäköisyys (yli-alle): 57-43%
Vedon arvo: 104,31%
Pelattavissa kertoimiin: 1,75
Osuma/Ohi: 3-0
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle
Jatkuuko Romelu Lukakun vahva vire Belgian "Kultaisen sukupolven" metsästäessä paikkaa MM-lopputurnauksessa?
Vihjeen puolesta puhuu
  • Belgia osunut kolmessa MM-karsintaottelussaan 14 kertaa
  • Tsekki osoitti EM-kisoissa vaarallisuutensa
  • Keskinäinen ottelu karsinta-avauksessa oli avointa jalkapalloa lopputuloksen ollessa 1-1
Kertoimien markkinat kuvaus

Ennakkosuosikkina kamppailuun lähtevän Belgian menestyksistä on löydettävissä jonkinlaista etua, mutta mielenkiinto kohdistuu erityisesti overin suuntaan. Belgialta löytyy avaimet murtaa Tsekin alakerran lukko, eivätkä vieraatkaan ole aseettomia hyökkäyspäässä.

EM-kisoissa pettymyksen kokenut Belgia ja eräs kisojen suurista yllättäjistä, Tsekki, kohtaavat sunnuntaina MM-karsintojen merkeissä. Kumpikin joukkue pääsi tällä viikolla jo karsintaottelun makuun. Tsekki kaatoi kotonaan Valko-Venäjän nihkeästi 1-0, kun taas Belgia iloitteli Virossa vierasvoiton maalein 2-5. Belgian asema lohkon kärjessä on erinomainen, sillä joukkue on kerännyt neljästä ottelusta kymmenen pistettä ja Roberto Martinezin joukkojen maaliero on hulppea 17-4. Kun joukkueella on takanaan 24 (!) tappiottoman MM-karsintaottelun putki, myöskään sunnuntain otteluun ei ole vaikea löytää ennakkosuosikkia.

Tsekki yllätti EM-kisoissa monet ottamalla jatkopaikan lohkosta, jossa pelasivat sen lisäksi Englanti, Kroatia sekä Skotlanti. Tätä seurasi eräs kisojen suurimmista pommeista, kun Jaroslav Silhavyn miehet pudottivat ensimmäisellä pudotuspelikierroksella suurena ennakkosuosikkina kamppailuun lähteneen Hollannin. Isossa kuvassa on huomionarvoista, ettei Tsekin puolustus ole kuitenkaan ollut vedenpitävää tekoa. Viimeisimmissä kymmenessä MM-karsintaottelussaan se on pitänyt maalinsa puhtaana vain kolmesti ja edellisissä viidessä karsintojen vierasottelussa kumpikin joukkue on onnistunut maalinteossa.

Huippuvireisen Romelu Lukakun johdolla Belgia painaa ison vaihteen silmään ja vie pelin Tsekin alueelle. Vierailla tulee olemaan omat haasteensa saadakseen isäntien linjat murretuiksi, etenkin kun EM-kisoissa viisi maalia iskenyt Patrik Schick on yhä sivussa saatuaan punaisen kortin Walesia vastaan kevään MM-karsintaottelussa. Uusia vastuunkantajia siis tarvitaan, eikä Tsekki voi lähteä sunnuntaina vain peruutusvaihde silmässä ottamaan Belgian vyöryä vastaan. Vieraat ovat vaarallinen erikoistilannejoukkue, eikä Belgian puolustus ole sekään vakuuttanut viime aikoina. Overia otetaan lapulla panostasolla 4/10 ja sivuvedoksi kelpaa Belgia -1,5 tasolla 2,5/10.

  • Parhaat kertoimet
  • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
  • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Kommentit

Palaute