mainos

Vihjeet & kertoimet : AFC Bournemouth - Wolverhampton Wanderers: 2

Ottelukeskus
23 helmikuu 2019 at 17:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Vitality Stadium    Roger East
18 helmi 2019 at 11:13 (Päivitetty 23 helmi 2019 at 18:55) 18/02
10
0

Hyvävireinen Wolves vahvoilla Dean Courtilla.

Todennäköisyys (1-X-2): 32-29-39%
Vedon arvo: 107,25%
Pelattavissa kertoimiin: 2,56
Osuma/Ohi: 1-1
Coolbet Lyö vetoa nyt: Coolbet

Englannin Valioliigassa on lauantaina jälleen cup-rientojen jälkeen luvassa neljän ottelun kierros ja peli-ideamme tulee Bournemouthin ja Wolvesin väliseen, jossa hyvävireinen vierasjoukkue on vahvoilla.

Kotijoukkue Bournemouthin kausi on ollut ennakko-odotuksia parempi ja joukkue on tällä hetkellä sarjataulukon 11. sijalla 33 pisteellä. Saldo näyttää lukuja 10-3-13 maalierolla 37:47 ja silmiinpistävää tilastossa on tasapelien vähäinen määrä 26 ottelun jälkeen. The Cherries on ollut tällä kaudella vahva kotijoukkue ja 13:sta kotiottelustaan se on voittanut peräti seitsemän, pelannut kolmesta tasan ja hävinnyt vain kolme kertaa. Bournemouthin syksy oli kohtalaisen vahva, mutta viime aikoina kone on hieman yskinyt, sillä kymmenen edellisen ottelun saldo on 3-1-6 maalierolla 12:21. Kaksi edellistä ottelua joukkue on kyntänyt, sillä turpaan on tullut niin Liverpoolilta (3-0) kuin Cardiffiltakin (2-0).

Vierasjoukkue Wolves on yksi kauden valopilkkuja ja joukkue on tällä hetkellä sarjataulukon seitsemäntenä ja pisteitä on kasassa 39 kappaletta. Saldo näyttää lukuja 11-6-9 maalierolla 34:33, joten joukkue on suoriutunut kaudesta varsin tasaisesti. Matkaa kuudennella sijalla olevaan Chelseaan on 11 pistettä, joten Wolvesilla on vielä teoreettiset mahdollisuudet nousta kuuden joukkoon. Wolves on ollut viime aikoina varsin hyvässä iskussa ja viiden edellisen ottelun saldo on vahva 3-1-1 maalierolla 11:8. Viime aikoina joukkue on kaatanut mm. Evertonin vieraissa (1-3), West Hamin kotona (3-0) ja Leicesterin (4-3) kotona. Viime viikonloppuna joukkue eteni FA Cupissa jatkoon kaatamalla vieraskentällä Bristol Cityn lukemin 0-1. Joukkue on siis varsin vahvassa vedossa ja peli on kokonaisvaltaisesti hyvällä mallilla.

Bournemouth on vahva kotijoukkue, mutta perustasoltaan Wolves on joukkueista parempi kokonaisuus. Joulukuussa, kun joukkueet kohtasivat edellisen kerran, niin Wolves otti selvän 2-0 voiton kotikentällään.

Vieraiden puolesta puhuu:

 • Wolves on ollut viime aikoina mainiossa iskussa ja peli on toiminut jokaisella osa-alueella hyvin.
 • Bournemouth joutuu tekemään ottelussa aloitteet ja tämä sopii mainiosti vieraiden pelityyliin, jotka osaavat puolustaa tiiviisti ja iskevät vastaan todella nopeasti ja tehokkaasti.
 • Bournemouthilta puuttuu tästä ottelusta kaksi tärkeää pelaaja, kun sekä David Brooks, että Callum Wilson ovat varmuudella sivussa tästä kamppailusta.
 • Wolves on Valioliigan parhaita offshore-joukkueita. He tykkäävät antaa aloitteen vastustajalle, puolustavat erinomaisesti ja iskevät kovalla prosentilla omista paikoista.
 • Sudet voittivat joukkueiden edellisen kohtaamisen joulukuussa solidin esityksen jälkeen 2-0.

Varo näitä:

 • Bournemouth nauttii vahvaa kotietua, sillä 13 kotiottelun saldo on vahva 7-3-3.
 • Wolves pelasi viime sunnuntaina FA Cupin ottelun, joka saattaa näkyä pienenä rasituksena jaloissa.

Odotetut avauskokoonpanot:

 • Bournemouth: Boruc - Clyne, Mepham, Aké, Rico - Ibe. Gosling, Lerma, Fraser - Solanke, King.
 • Wolverhampton: Patricio - Bennett, Coady, Boly - Doherty, Dendoncker, Neves, Moutinho, Jonny - Jimenez, Jota.

Pelisuositus:

Bournemouth - Wolverhampton: 2.
2,75 @ Coolbet.
Todennäköisyysarvio: 32-29-39%.
OA: 1,07.
Kerroinraja: 2,56.

Thomas Schyth on tanskalaisen yhteistyösivustomme ammattivedonlyöjä ja -vihjaaja, joka on erikoistunut Englannin Valioliigan vedonlyöntiin. Hänen kirjoittamansa vihjeet löydätkin nyt myös käännettynä suomeksi Urheiluveikkaus.comista!

 • Innovatiivinen vedonlyöntialusta
 • Loistavat kertoimet
 • Hulppeat vedonlyöntibonukset ja -kampanjat

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute