Brasilia - Serbia: Yli 2,5 Maalia - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
24 marraskuu 2022 at 21:00 - Jalkapallo, Etelä-Amerikan MM-karsinnat
Lusail Stadium (neutraali)    Alireza Faghani
24 marras 2022 at 17:33 (Päivitetty 24 marras 2022 at 22:56) 24/11
8
0

Viihdettä samban tahtiin

Todennäköisyys (yli-alle): 60-40%
Vedon arvo: 105,00%
Pelattavissa kertoimiin: 1,67
Osuma/Ohi: 2-0
LVBet Lyö vetoa nyt: LVBet
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Brasilia vastaan Serbia!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Brasilian yksilötaito on huippuluokkaa
  • Serbian maalinteko oli huippuluokkaa karsintavaiheessa
  • Serbialla on kaikki eväät iskeä yllätys hyökkäämällä
Kertoimien markkinat kuvaus

Vähämaalisten otteluiden jälkeen Brasilian avausottelu saa liian matalan maaliodottaman markkinoilla.

Kenties jalkapallon MM-kisojen suurin mestarisuosikki Brasilia avaa oman kisaurakkansa herkullisella kamppailulla Serbiaa vastaan. Siinä missä Brasilia on noussut viime vuosikymmenen loppupuolen kuopastaan ja on jälleen maailman suurimpia jalkapallomahteja, Serbian profiili on noussut myös voimakkaasti. Dragan Stojkovicin johtama maajoukkue jätti karsintavaiheessa myös huippuvireisen Portugalin kakkoseksi ja takoi kahdeksassa karsintamatsissaan peräti 18 osumaa. Joukkueelta löytyvät riveistään hyökkäyspäästä ja keskikentältä mm. sellaiset nimet kuin Dusan Vlahovic, Sergej Milinkovic-Savic sekä Dusan Tadic, vaikka vahvan alkukauden Valioliigassa pelannut Aleksandar Mitrovic aloittaneekin kisat nilkkavamman vuoksi vaihtopenkin puolelta. 

Vahvaa kansansuosiota nauttiva Tite johtaa Brasilian kisoihin hakemaan mestaruuspystiä itselleen 20 vuoden tauon jälkeen. Nimilista on tutun vahva, mutta laajuus erityisesti hyökkäyspään optioiden osalta voi hyvinkin olla se tekijä, joka nostaa Brasilian turnauksen edetessä entistä vahvemmaksi. Jokaiselle pelipaikalle on tunkua ja maailmanluokan pelaajia jäi myös joukkueen ulkopuolelle. Neymar on joukkueen keulakuva, mutta mielenkiinto kohdistuu yhtä paljon myös siihen, ovatko nämä ne kisat joissa Vinicius jr. nousee vielä entistä korkeammalle maailmantähtien joukossa. Avausottelu antaa heti suuntaa myös hyökkäyspään harmonialle, mutta erittäin kokenut ja joiltain osin jo kenties parhaat päivänsä nähnyt puolustus joutuu myös todelliseen testiin.

Serbia kykenee pitämään Brasilian ahtaalla ja kamppailu voi olla totta kai myös normaalin hermostunut avausottelu. Tilanteita tulee kuitenkin riittämään, eikä myöskään eräs kisojen tähän saakka viihdyttävimmistä otteluista saa yllättää ketään. Perusteltu vetovihje otteluun Brasialia - Serbia on yli 2,5 maalia ja panostaso 5/10.

  • 100% Bonus uusille pelaajille
  • Verovapaat voitot
  • Kattavat rahansiirtomenetelmät

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute