mainos

Cincinnati Bengals - Kansas City Chiefs: Yli 51,5

2 tammikuu 2022 at 20:00 - Am. Jalkapallon, USA - NFL
Paul Brown Stadium
2 tammi 2022 at 17:24 02/01
3
0

Cincinnati Bengals ja Kansas City Chiefs tykittävät sunnuntai-iltaan pistekarnevaalin.

Todennäköisyys (yli-alle): 54-46%
Vedon arvo: 105,30%
Pelattavissa kertoimiin: 1,85
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Lähelle parasta tasoaan hyökkäyksessä noussut Kansas City Chiefs saapuu Cincinnatiin pahat mielessään. Isäntien hyökkäys on myös tulikuumassa vireessä.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Bengalsin viidessä edellisessä kotiottelussa on tehty pisteitä 56,8 pisteen keskiarvolla
  • Chiefs on löytänyt hyökkäyksensä: kolmessa edellisessä ottelussa 118 pistettä
  • Vieraiden keskushyökkääjän loukkaantuminen vie peliä entistä enemmän heiton puolelle ja kasvattaa pisteodottamaa
Kertoimien markkinat kuvaus

Bengalsin ja Chiefsin ottelussa pelataan paitsi pudotuspeliasemista, myös siitä kuinka uskottava ryhmä Bengals lopulta on. Lähtöasetelmat viittaavat shootout-tyyppiseen otteluun, jossa pisteraja 51,5 antaa muhevaa arvoa.

Cincinnati Bengals on ollut pitkään varjoissa vaeltanut organisaatio, jonka tulevaisuus näyttää kuitenkin nyt valoisalta. Huipputasaisessa AFC Northissa Bengals pitää peräti piikkipaikkaa kirjauksella 9-6. Vaikka isännät ovatkin kärsineet loukkaantumisista erittäin merkittävästi muita lohkon joukkueita vähemmän, noste on silti huomattava ja sunnuntain kamppailu Chiefsiä vastaan kertoo paljon joukkueen tilasta. Pelinrakentaja Joe Burrow tulee otteluun käsittämättömän, yli 500 jaardin onnistuneiden heittopelien kokonaismäärän jäljiltä ja nuori kisälli pääsee nyt iskemään kotiyleisön edessä huippuluokan vihollista vastaan.

Kansas City Chiefs oli alkukaudesta vain varjo itsestään, mutta piti itsensä kuitenkin pudotuspelipaikkojen tuntumassa. Kahdessa edellisessä Super Bowlissa pelannut Chiefs on kuitenkin kehittänyt kahdeksan ottelun voittoputken ja varmisti AFC Westin voiton murjottuaan Steelersin nurin lukemin 36-10. Chiefs on nyt lukemissa 11-4 ja kamppailee kynsin ja hampain pudotuspelien ensimmäisen kierroksen lepovuorosta. Sunnuntain voitto helpottaisi tätä projektia merkittävästi. Steelers toi kuitenkin jobinpostia, kun keskushyökkääjänä jälleen mainioon vauhtiin päässyt Clyde Edwards-Helaire loukkasi solisluunsa ja lienee sivussa vähintään pudotuspelien alkuun. Korvaajia Chiefsin riveistä toki löytyy, mutta Patrick Mahomes on myös palannut omalle, huikealle tasolleen ja löytää heitoilleen kohteita välillä mahdottomistakin paikoista.

Kummankin puolustus kykenee esittämään erittäin vahvoja otteita, mutta hyökkäyspään vaihtoehtoja on käytössä todella runsaasti. Cincinnatin olosuhteet voivat olla talviset ja jopa lumiset, mikä ei ole kummallekaan joukkueelle uusi tilanne. Sunnuntai-iltana nähdään upea kamppailua, jossa lapulle merkataan overia arvolla 5,5/10.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute