mainos

Vihjeet & kertoimet : Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers: (AH: +6,5) 2

11 syyskuu 2022 at 20:00 - Am. Jalkapallo, USA - NFL
Paycor Stadium
Päivitetty
7
0
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Steelers tekee divisioonan sisäisestä ottelusta tasaisen näytöksen.

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 46-0-54%
Vedon arvo: 104,76%
Pelattavissa kertoimiin: 1,85
Betfair Sportsbook Lyö vetoa nyt: Betfair Sportsbook
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Cincinnati Bengals vs Pittsburgh Steelers!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Steelersin valmistautuminen kauteen on ollut vahva
  • Bengals on perustasoltaan vahvempi, muttei välttämättä valmiimpi
  • Markkina reagoi liikaa vieraiden pelinrakentajatilanteeseen
Kertoimien markkinat kuvaus

Isäntien suosikkiasemaa liioitellaan kauden avauksessa. Vieraiden saama yli touchdownin tasoitus on liikaa.

Cincinnati Bengals oli viime NFL-kauden suurimpia, jollei suurin tarina. Altavastaajana kauteen lähtenyt ryhmä löysi uuden tason ja oli kauden ratkaisevilla hetkillä erinomainen. Pelinrakentaja Joe Burrow ja ulompi laitahyökkääjä Ja'Marr Chase löysivät saman yhteyden kuin LSU-aikoinaan ja Bengals raivasi tiensä aina Super Bowliin saakka. Huomionarvoista on kuitenkin se, että vahvasta kaudesta, tähtiloistosta ja väkevästä puolustuksesta huolimatta Bengals keräsi runkosarjassa kirjauksen 10-7 erittäin raihnaisessa divisioonassa. Mitään paraatimarssia joukkueen kausi ei siis ollut ja totuuden nimissä myös pudotuspeleissä otteet olivat varsin epätasaisia siihen saakka, kunnes joukkue esitti huikean paluun Kansas City Chiefsiä vastaan. Joukkueet alkoivat kuitenkin päästä kiinni Burrow'n pelaamiseen runkosarjan loppupuoliskolla ja vaikka kyse on huikeasta erityislahjakkuudesta, heikko hyökkäyksen linja aiheuttaa yhä huolta. Linjaa on parannettu, mutta kausi näyttää ovatko muutokset olleet riittäviä. 

Pittsburgh Steelersin kohdalla suurin puheenaihe on ollut joukkueen ikoniksi nousseen Ben Roethlisbergerin päätös lopettaa vuonna 2004 alkanut upea ura Steelersin paidassa. Nyt Big Benin seuraajaksi on tarjolla joko Mitch Trubisky tai heti harjoitusotteluissa varsin lupaavia otteita esittänyt, ensimmäisellä kierroksella varattu Kenny Pickett. Steelersin hyökkäyksen linja ei ole myöskään liigan paremmasta päästä, mikä vie merkittävästi pois siitä kuinka kova potentiaali joukkueella olisi hyökkäyspäässä. Sekä juoksupeli että laitahyökkääjät ovat erittäin kiinnostava ryhmä ja jos linja saa pidettyä Bengalsia millään muotoa kurissa, isännille voi olla luvassa ongelmia.

Mielenkiintoinen vastakkainasettelu nähdään myös toisella puolella, kun liigan eliittiin kuuluva pass rusher TJ Watt pyrkii Bengalsin linjan läpi Burrow'n kimppuun. Bengalsin kuuluu olla suosikki, mutta Steelers on joukkue joka harjoittelee NFL-joukkueiden nykylinjaan verrattuna poikkeuksellisesti. Pelaajia ei suojella kontaktilta ennen kauden alkua, vaan ryhmä harjoittelee myös keskenään erittäin fyysisesti ja kilpailullisesti. Tämä on näkynyt edellisvuosina vahvoina startteina ja myös nyt Steelers on valmis. 

Perusteltu vetovihje otteluun Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers on Steelers +6,5 ja panostaso 5/10.

  • Uskomaton pelikohdevalikoima
  • Huippuluokan kertoimet monissa lajeissa
  • 20€ bonusta veikkaukseen

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute