Detroit Lions - Green Bay Packers: Yli 49,5 Pisteet - Vihjeet & kertoimet

6 marraskuu 2022 at 20:00 - Am. Jalkapallo, USA - NFL
Ford Field
6 marras 2022 at 13:13 06/11
4
0

Pistejuhlat jatkuvat Detroitissa

Todennäköisyys (yli-alle): 58-42%
Vedon arvo: 110,20%
Pelattavissa kertoimiin: 1,72
EnergyBet Lyö vetoa nyt: EnergyBet
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Detroit Lions vs Green Bay Packers!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Lionsin kotiotteluissa on taottu pisteitä puolin ja toisin
  • Packersin hyökkäys saa nyt kauden parhaan mahdollisuutensa
  • Vieraiden puolustus ei ole esiintynyt odotetulla tasolla
Kertoimien markkinat kuvaus

Markkina pitää pisterajaa korkeana, mutta over antaa silti paljon arvoa. 

Detroit Lionsin kausi on ollut kovin värikäs. Jälleenrakennusvaiheessa oleva nuori joukkue on saanut erityisesti kotonaan aikaan paljon näyttäviä suorituksia, mutta puolustuspään ongelmat ovat valtavia. Lionsin juoksupuolustus on liigan heikoimpia ja katetulla kotistadionilla on vietetty todellisia pistejuhlia. Neljässä pelatussa kotiottelussa on nähty lähes 72 pistettä ottelua kohden! Vieraissa Lionsin hyökkääminen on ollut huomattavasti vaisumpaa, mutta vastustaja on tehnyt pisteitä kaikissa olosuhteissa. Lionsin pudotuspelihaaveet ovat jo valuneet hiekkaan, mutta nuorille vastuunkantajille johtoasemien pitäminen olisi jatkoakin ajatellen erittäin tärkeää.

Green Bay Packers laskettiin NFC-konferenssin kärkiryhmien joukkoon, vaikka joukkueen ulompien laitahyökkääjien laatua spekuloitiin supertähti Davante Adamsin vaihdettua maisemaa. Toistaiseksi tilanne on ollut suurimmilta osin juuri se, että kahden edelliskauden MVP Aaron Rodgers ei ole löytänyt syötöilleen kohdetta eivätkä vastaanottajat ole olleet samalla sivulla. Joukkue onkin edennyt pitkälti juoksupelin kautta ja hyökkäys on jäänyt usein erittäin vaatimattomaksi. Nyt Packersin vahvat juoksijat voivat hyvinkin päästä murjomaan Lionsin puolustusta ja avaamaan tilaa heitoille. Tämä on ollut usean vierasjoukkueen resepti Ford Fieldin otteluissa.

Lionsin oma hyökkäyspään suorittaminen on ollut kotiotteluissa vahvaa. Pelinrakentaja Jared Goff on löytänyt kohteensa kovalla prosentilla kotiyleisön silmien alla, eikä isäntien pistetehtailua tee juuri vaikeammaksi se, että Packersin nimivahva puolustus on toistaiseksi ollut kaikkea muuta kuin osiensa summa. Ennen kautta puolustuspään kokonaisuutta kuvailtiin parhaaksi sitten Packersin Super Bowl -voiton yli vuosikymmen sitten, mutta vastustajat ovat edenneet Packersin kenttäpäätyyn aivan liian helposti.

49,5 pistettä on rajana korkea, mutta kahden NFC North -joukkueen välinen mittelö sisätiloissa voi yltyä pisteidentekokilpailuksi. Perusteltu vetovihje otteluun Detroit Lions - Green Bay Packers on yli 49,5 ja panostaso max bet 10/10.

  • Palkittu pelialan brändi
  • Tyylikäs sivusto
  • Jatkuvia veikkaus -tarjouksia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute