Englanti - Iran: 1 (-1) - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
21 marraskuu 2022 at 15:00 - Jalkapallo, Etelä-Amerikan MM-karsinnat
Khalifa International Stadium (neutraali)    Raphael Claus
21 marras 2022 at 13:24 (Päivitetty 21 marras 2022 at 17:14) 21/11
10
0

Kolme Leijonaa avaa kisat selkeällä voitolla

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 49-36-15%
Vedon arvo: 105,35%
Pelattavissa kertoimiin: 2,04
Osuma/Ohi: 6-2
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Englanti - Iran!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Iranin avainpelaajia yhä loukkaantuneena
  • Englannin hyökkäyspään avainpelaajilla nousujohteinen vire
  • Englanti on ollut vahva edellisissä arvokisoissa
Kertoimien markkinat kuvaus

Niukkaa ja vähämaalista kamppailua odottava markkina painottaa vahvasti underia, mutta Englannin selkeämmät voitot maistuvat.

Englanti aloittaa MM-kisaurakkansa vuoden 2022 kisoissa kohtaamalla Carlos Queirozin manageroiman Iranin. Englannin esitys Kansojen liigassa meni totaalisesti penkin alle, mutta Gareth Southgaten poppoon vire ei ollut todellakaan sitä mitä arvokisoissa on lupa odottaa. Vaikka peliruuhka on tuttu lähes kaikille turnauksen joukkueista eikä Englantikaan ole toden totta säästynyt loukkaantumisilta, on Kolmen Leijonan kisaryhmä yhtä kaikki laadultaan aivan eri luokkaa kuin Iranin vastaava yhdistelmä.

Southgaten alaisuudessa Englanti on ollut puolustuksen kautta peliä rakentava, kurinalainen ja vähämaalisia otteluita pelaava ryhmä. Queiroz taas on erittäin puolustusorientoitunut manageri, jonka johdolla Iran jatkaa taatusti tiukasti muodossa pallon alla pelaamista. Iranin ryhmälle tuottaa päänvaivaa myös loukkaantumisten lista erityisesti pelintekijöiden osalta. Hyökkäyksessä joukkueella on mukavasti laatua, eikä Englannin ryhmä ole missään nimessä esiintynyt seinävarmasti alakerrassa. Omid Ebrahimin loukkaantuminen ja Bayer Leverkusenissa pelaavan Sardar Azmounin paluu pelikentille lihasvamman jäljiltä syövät kuitenkin linkkiä potentiaalisille maalintekopaikoille. Edelliskisojen trendi jatkunee, sillä Iran on osunut vain kolme kertaa kaksissa edellisissä MM-kisoissa eikä se ole voittanut kuin kaksi ottelua ko. kisojen historiassa. Kontrasti erääseen kisojen mestarisuosikeista on siis suuri.

Englannin hyökkäyksen keskipisteessä häärii yhä kapteeni Harry Kane, joka on löytänyt vireensä sopivasti ennen arvokisoja. Englanti tulee pyörittämään peliä paljon muodon ulkopuolella, mutta siltä löytyy keinoja löytää sekä leveyttä että murtaa linjoja 1vs1 -haastoilla sekä toisen aallon juoksuilla. Avausmaalin jälkeenkin Englanti on ehdottoman iskukykyinen iskemään lisämaaleja, jotka voivat tulla pidemmän päälle tarpeeseen myös itseluottamuksen kannalta. Vahva startti veisi paljon painolastia harteilta ja lähtökohtana onkin Englannin selkeä voitto.

Perusteltu vetovihje otteluun Englanti - Iran on Englanti -1,5 ja panostaso vihjeelle on 5,5/10.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute