mainos

Vihjeet & kertoimet : Everton - West Ham United: 2

Ottelukeskus
18 syyskuu 2022 at 16:15 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Goodison Park    Michael Oliver
18 syys 2022 at 09:47 (Päivitetty 18 syys 2022 at 18:09) 18/09
4
0

Luokkaa parempi West Ham jättää Evertonin jälkeensä.

Todennäköisyys (1-X-2): 28-29-43%
Vedon arvo: 105,35%
Pelattavissa kertoimiin: 2,33
Osuma/Ohi: 1-0
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Everton vs West Ham!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Everton on yhä vailla voittoa Valioliigassa
  • West Hamilla on pelituntumaa europeleistä
  • Evertonin loukkaantumiset tuovat huolia
Kertoimien markkinat kuvaus

West Hamin alavireinen alkukausi nostaa vieraiden kerrointa merkittävästi ja tekee vierasvoitosta mainion pelikohteen.

Everton on erikoistunut Valioliigakauden alkumetreillä tasapeleihin. Frank Lampardin ryhmän kuudesta liigaottelusta peräti neljä on päättynyt tasan, viimeisimpänä Merseysiden derby kaksi viikkoa sitten. Tuossa ottelussa Englannin maajoukkuemaalivahti Jordan Pickford esitti tukun paraatipelastuksia ja isäntien jo ennestään pitkälle sairaslistalle Pickfordin reisivamma on todella harmillinen lisä. Ensimmäistä voittoaan hakeva joukkue on saamassa sairastuvalta takaisin tärkeitä pelaajia, mutta vielä tässä ottelussa Lampard ei saa kentälle parasta mahdollista aloituskokoonpanoaan.

West Ham on pelannut Valioliigatauon aikana Konferenssiliigan otteluita. Torstaina Hammers vieraili Silkeborgissa ja otti voiton lukemin 2-3. Europelit ovat olleet paitsi hyvä tapa pitää yllä pelituntumaa ja seuran nimeä Euroopan tasolla, myös ajaa sisään pelaajia joiden pelituntuma ei ole tällä kaudella vielä maksimaalinen. Eräs tällainen nimi on seuran kesän suurhankinta, Gianluca Scamacca, joka väläytteli Tanskassa hurjaa laukaustaan iskiessään osuman. Sunnuntaina David Moyes laittanee kuitenkin jälleen avauksen Michail Antonion

West Hamin alkukausi on ollut kotimaan liigassa synkkä ja joukkue löytyykin sarjataulukosta sijalta 18, juuri Evertonin alapuolelta. Edelliskausina jopa Mestarien liigan paikoista kamppaillut joukkue on perustasoltaan huomattavan paljon nykysijoitustaan parempi ryhmä ja David Moyes tuo entiselle kotistadionilleen laadukkaan, pelivalmiin ja nälkäisen ryhmän. Pickfordin ja Evertonin alakerran loukkaantumiset luovat vääjäämättä paineen isäntien maalille ja vierailta löytyy tätä nykyä erilaisia vaihtoehtoja maalintekoon. Siinä missä Everton kamppaili edelliskaudella samoilla sijoilla kuin tällä hetkellä, West Ham kuuluu perustasoltaan merkittävästi korkeammalle ja näillä kertoimilla vierasvoiton ostaminen on mainio sijoitus.

Perusteltu vetovihje otteluun Everton - West Ham on vierasvoitto ja vihjeen panostasoksi asetetaan 5,5/10.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute