mainos

Vihjeet & kertoimet : Hertha Berlin - Werder Bremen: 1

Ottelukeskus
16 helmikuu 2019 at 19:30 - Jalkapallo, Länsi-Saksa - Bundesliiga
Olympiastadion    Sören Storks
Päivitetty
19
0
Rasmus G on tanskalaisella yhteistyösivustollamme operoiva vedonlyönti-asiantuntija, jonka leipälajeihin lukeutuu muun muassa saksalainen ja tanskalainen jalkapallo Bundesliigan ja Superliigan (Superligaen) muodossa.
Näytä lisää
Näytä vähemmän
Todennäköisyys (1-X-2): 43-28-29%
Vedon arvo: 105,35%
Pelattavissa kertoimiin: 2,33
Osuma/Ohi: 1-1
Bethard Lyö vetoa nyt: Bethard

Hertha kotivoitolle hyvää valueta

Hertha lähtee otteluun iso voitto allaan, kun se kaatoi viime kierroksella Gladbachin vieraissa näyttään tyyliin. Myös Bremen oli iskussa viime kiepillä, kun se nuiji Augsburgin maanrakoon lukemin 4-0, mutta markkinat tuntuvat arvostavan Bremenin nykyistä kuntoa aivan liikaa, kun joukkueiden otteita ottaa suurempaan tarkasteluun.

Herthalla pitäisikin ehdottomasti olla matalampi kerroin kotivoitolle Bremenin tasoista joukkuetta vastaan.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Hertha pelasi viime kierroksella loistavasta Borussia Möchengladbachin vieraana voittaen ottelun numeroin 0-3. Matsi on varmasti kasvattanut joukkueen itseluottamusta isosti.
 • Herthalla on ollut Bremeniä vastaan kotivoiton kerroin tällä +2.40 tasolla viimeksi niinkin kaukana kuin vuonna 2012.
 • Tässä ottelussa Hertha luovuttanee pallonhallinnan suosiolla Bremenille, joka tykkääkin pelata enemmän pallonhallinnan kautta. Tämä on kuitenkin täysin sopivaa vastahyökkäyksiä kyttäävälle, ja niitä tehokkaasti hyväksikäyttävälle Herthalle.
 • Hertha saa otteluun takaisin äärimmäisen tärkeän laitapakkinsa Valentino Lazaro, jolla tulee olemaan iso rooli mm. Milot Rashica pimentämisessä (mikäli hän pelaa ottelussa).
 • Edellisen kierroksen Gladbach-voitto ei ollut pelkästään Herthan hyökkäyksen näytöstä vaan joukkueen puolustus esiintyi myös erinomaisesti. Gladbachin huippukovat hyökkäyspään aseet Thorgan Hazard, Alassane Plea ja Lars Stindl pimennettiinkin matsissa täysin.
 • Werder Bremenin hyökkääjä ja kapteeni Max Kruse ei ole ollut tällä kaudella samalla tasolla kuin aiemmilla sesongeilla - etenkään maalinteon näkökulmasta.
 • Kaudella 2016-17 jopa 15 maalia Bundesliigassa iskenyt Kruse on viimeistellyt tänä sesonkina vain 4 maalia, ja nykyisin hyökkääjä ei olekaan niin vaarallinen maalipelote kuin aiemmin.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Bremen voitti viime kierroksella Augsburgin kotonaan jopa maalein 4-0. Tuossa ottelussa joukkue pelasi suoraviivaisempaa jalkapalloa, sillä pallonhallinta meni Augsburgille 57 prosenttisesti.
 • Werder Bremen voitti Saksan Cupin ottelussa 5.2. sarjakärki Dortmundin vieraissa rangaistuspotkukilpailun jälkeen maalein 3-4. Tämä ottelu osoitti Bremen-keskikentän taitokapasiteetin, sillä tämä keskikenttäosasto peittosi matsissa Dortmundin Delaney-Witsel -kaksikon selvästi.
 • Bremen on parhaimmillaan sillon, kun se pääsee operoimaan otteluissa pallonhallinnan kautta, jolloin se saa parhaiten hyödynnettyä taitavia pelaajiaan koko kentän pituudelta.
 • Hertha on ollut tällä kaudella keskivertoa parempi kotijoukkue, mutta viime kuukausina joukkueen kotimatsit ovat sujuneet mollivoittoisemmin.
 • Bundesliigassa Hertha ei ole onnistunut voittamaan kotonaan kertaakaan kolmeen viimeiseen kotimatsiin: saldona tältä ajalta on kaksi tasapeliä (molemmat 2-2 - Schalke & Augsburg) sekä yksi 0-1-tappio (Wolfsburg).
 • Bremenin vierastappiot ovat olleet tällä kaudella useasti hyvinkin niukkoja, sillä joukkue on roikkunut näissä matseissa mukana pelissä aina päätösvihellykseen asti.
 • Tällä kaudella Bremeniä ei ole pidetty vielä kertaakaan ottelussa maaleitta, ja etenkin sen vahvasti nousevat laitapakit ovat tuottaneet vastustajille ongelmia.

Kerroin-markkinat:

Bethard tarjoilee otteluun kotivoitolle parhaan kertoimen, joka keikkuu juuri nyt 2.45 -tasolla. Kerroin onkin pysynyt pitkään jotakuinkin muuttumattomana, sillä kyseisen kohteen auetessa helmikuun alussa kotivoiton merkin kerroin oli sivustolla 2.40.

Muut vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat 1-merkille parhaimmillaan 2.42 -kerrointa, joka on saatavilla Pinnaclelta, kun taasen Coolbetilla, operaattori poistettuilla ja operaattori poistettuilla tarjottu kerroin on tason 2.40.

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolijat:

Loukkaantumiset ja pelikiellot:

Hertha:

Javairô Dilrosun (keskikenttä - pelaaminen epävarmaa)
Mathew Leckie (hyökkäävä keskikenttä - pelaaminen epävarmaa)
Arne Maier (keskikenttä - pelaaminen epävarmaa)
Jordan Torunarigha (keskuspuolustaja - pelaaminen epävarmaa)
Marius Gersbeck (maalivahti - pelaaminen epävarmaa)
Julius Kade (keskikenttä, murtunut nilkka - ei pelaa)
Derrick Luckassen (puolustaja, nilkkavamma - ei pelaa)
Peter Pekarik (laitapuolustaja, pohjevamma - ei pelaa)

Werder Bremen:

Milot Rashica (hyökkääjä - pelaaminen epävarmaa)
Yuya Osako (hyökkääjä - pelaaminen epävarmaa)
Martin Harnik (hyökkääjä - pelaaminen epävarmaa)
Aron Jóhannsson (hyökkääjä - nilkkavamma, ei pelaa)
Jan-Niklas Beste (laitapuolustaja - pelaaminen epävarmaa))
Thore Jacobsen (laitapuolustaja - pelaaminen epävarmaa))
Fin Bartels (hyökkääjä - pelaaminen epävarmaa))
Michael Zetterer (maalivahti - pelaaminen epävarmaa))

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Hertha: Jarstein – Lazaro, Rekik, Torunarigha – Klünter, Grujic, Lustenberger, Mittelstädt – Duda – Kalou, Selke

Bremen: Pavlenka – Gebre Selassie, Langkamp, Moisander, Augustinsson – M. Eggestein, Bargfrede, Klaassen – J. Eggestein, Kruse, Rashica

 • Huippuluokan veikkausbonus
 • Loistavat kertoimet ja kohdevalikoima
 • Upea sivustokokonaisuus

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute