" " " "" "

Hiihdon MM - miesten sprintti: H2H: Jay - Gros 2

21 helmikuu 2019 at 13:00
19 helmi 2019 at 16:12 (Päivitetty 21 helmi 2019 at 17:28) 19/02
29
+1
Mahdollisuus: 55%
Vedon arvo: 111,10%
Pelattavissa kertoimiin: 1,82
Osuma/Ohi:
Betsson Lyö vetoa nyt: Betsson

Ranskalaiskamppailussa erikoinen kerroin-vaihtelu

Hiihdon MM-kisat 2019 -vuosimallia käynnistyy miesten ja naisten sprinteillä, ja näiden vapaalla hiihdettävien pikamatkojen H2H-kohteista löytyy joitakin mielenkiintoisia tärppejä. Yksi näistä tärpeistä liittyy miesten sprintissä ranskalaisparivaljakon Baptiste Grosin ja Renaud Jayn väliseen vääntöön, johon onkin tarjolla hyvinkin mielenkiintoinen kerroin-jakauma.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Gros ja Jay ovat kisanneet tällä hiihdon maailmancup-kaudella keskenään yhteensä seitsemällä sprintti-matkalla, joista kaikki on kisattu vapaalla hiihtotavalla. Näistä Jay on onnistunut voittamaan vain kaksi.
 • Gros oli kymmenes juuri MM-kisoja edeltäneessä Cognen sprintissä, ja Jay jäi kisassa vasta 15. sijalle.
 • Lähestulkoon kaikki vedonlyöntiyhtiöt pitävät tässä kaksinkampailussa Grosia juuri ennakkosuosikkina, ja myös Urheiluveikkaus.com on tästä asiasta samaa mieltä. NordicBet, Betsson ja Betsafe tarjoavat tähän H2H-kohteeseen kuitenkin täysin päinvastaisen kerroin-jakauman.
  • Nämä kolme peliyhtiötä rankkaavat siis Jayn poikkeuksellisesti tämän kaksinkamppailun suosikiksi, joten Grosin voitolle on tarjolla siis erikoisen korkea 2.02 -kerroin.

Sijoitukset sprintti-kilpailuissa tällä kaudella - Baptiste Gros & Renaud Jay:

Kilpailu: Gros Jay
30.11. Lillehammer: 52. 36.
15.12. Davos: 3. 8.
29.12. Toblach: 18. 19.
1.1. Val Mustair: 19. 22.
12.1. Dresden: 6. 8.
9.2. Lahti: 36. 12.
16.2. Cogne: 10. 15.


Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Gros on aiempien sijoitusten perusteella mielestämme tämän H2H-parin suosikki, mutta suurta eroa ei kaksikon kyvyissä kuitenkaan sprinttimatkoilla ole.
 • Monissa kisoissa kaksikko onkin hiihtänyt hyvin pitkälti samantasoisille sijoille - joskin Gros on ollut useammin piirun verran edellä.
  • Pienikin horjahdus tai muu erhe voi siis vaikuttaa tämän kaksinkamppailun lopputulokseen.
 • Jay voitti Grosin Lahdessa helmikuun alussa sprintissä, kun Gros ei päässyt karsinnasta jatkoon.
 • Jay oli Grosia nopeampi myös Cognen sprintin karsinnoissa, joskin varsinaisessa kilpailussa Gros oli etevämpi.

Kerroin-markkinat:

Kuten sanottua, tähän H2H-kohteeseen on tarjolla hyvinkin jännää kerroin-lukemaa. Tämä H2H-kohde onkin nimittäin tarjolla lähes kaikilla peliyhtiöillä, ja valtaosalla näistä Grosin kerroin on 1.72 ja Jayn puolestaan 2.00. Tämä kyseinen kerroinjakauma löytyykin nimittäin muun muassa Unibetilta, LeoVegasilta, Expektiltä, Mr Greeniltä ja 888Sportilta.

NordicBet, Betsson ja Betsafe näkevät tämän H2H-kamppailun ennakolta kuitenkin täysin päinvastaiselta, sillä näillä sivustoilla Grosin kerroin on 2.02 ja Jayn puolestaan 1.73.

Mielestämme Grosin pelaaminen tällä 2.02 kertoimella on todennäköisyyksien ja ennakkoasetelmien puolesta ehdottomasti harkinnan arvoinen teko.

Tsekkaa sivuiltamme myös toinen miesten MM-sprintin H2H-vihje (Krogh vs Skar).

 • Paljon vedonlyöntibonuksia ja palkintoja
 • Kaikenkattava sivusto
 • Korkeat kertoimet

Kommentit

Palaute