Hollanti - Turkki: Yli 2,5 Maalia

Ottelukeskus
7 syyskuu 2021 at 21:45 - Jalkapallo, World Cup
Johan Cruijff ArenA
6 syys 2021 at 12:48 (Päivitetty 7 syys 2021 at 23:37) 06/09
5
0

Hollannin ja Turkin välinen kohtaaminen on ennalta kiehtova kattaus

Todennäköisyys (yli-alle): 65-35%
Vedon arvo: 102,70%
Pelattavissa kertoimiin: 1,54
Osuma/Ohi: 6-1
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Soivatko verkot Oranjen isännöidessä Turkkia?
Vihjeen puolesta puhuu
  • Van Gaalin paluun jälkeen Hollannin ensimmäinen ottelu 4-0
  • Turkki 5/6 overia viime otteluissaan
  • Turkilla nähtyä enemmän hyökkäyspään potentiaalia
Kertoimien markkinat kuvaus

Hollannin ja Turkin kohdatessa odotusarvona on viihdyttävä kamppailu. Vaikka ottelun tärkeys pudottaakin maalimäärän odotusarvoa jossain määrin, overille saadaan silti arvoa.

Louis van Gaalin kolmas jakso Hollannin managerina alkoi komeasti, kun Oranje laittoi kotikentällään Montenegron nippuun lukemin 4-0. Ottelu oli käytännössä yhtä maalia, sillä Hollannilla oli peräti 28 laukausta joista maalia kohtia suuntautui 12. Montenegron vastaavat lukemat olivat 4 ja 1. Voitto nosti Hollannin lohkossa toiseksi, tähän mennessä kasassa on 10 pistettä viidestä ottelusta. Lohkoa johtaa juuri Turkki, jonka pistesarake näyttää yhtä monen pelatun ottelun jälkeen lukemaa 11.

Kumpikin joukkue on kunnostautunut karsintojen aikana maalijuhlissa. Hollannin maaliero viiden ottelun jälkeen on 16-5 ja Turkin 15-7, mikä tarkoittaa molempien osalta yli neljää maalia ottelua kohden. Şenol Güneş ja van Gaal ovat kokeneita kehäkettuja, joilla on käytössään nuoria ja potentiaalisia hyökkäyspään osaajia. Tasapeli ei olisi varsinainen katastrofi kummallekaan, mutta Norjan väijyessä myös kymmenessä pisteessä voittoa lähdetään varmasti hakemaan puolin ja toisin.

Turkin kyky pitää vastustajat ilman maaleja ei ole ollut vuoden 2021 puolella vahvimmasta päästä. Seitsemässä karsinta- tai lopputurnausottelussa se on onnistunut kyseisessä tehtävässä kahdesti. Toisella kerralla tehtävää auttoi Norjan ottama punainen kortti ja lauantaina vastassa oli piskuinen Gibraltar. Vastaavasti vastustajat ovat soitelleet Turkin verkkoa 13 kertaa. Turkilla on eväät onnistua maalinteossa myös Amsterdamissa, mutta selkeänä altavastaajana se toki otteluun lähtee.

Hollannin terveystilanne on hyvä ja uuden managerin myötä myös itseluottamus sekä moraali lienevät korkealla. Jo EM-kisoissa nähtiin aina Tsekki-ottelun kompastumiseen saakka komeaa hyökkäyspään tekemistä, eikä tilanne näytä muuttuneen. Hyökkäystä johtaa Montenegroa vastaan kahdesti osunut Barcelonan Memphis Depay ja Turkilla on edessään erittäin hikinen ehtoo Johan Cruijff Arenalla. Ostamme overia panostasolla 3/10 ja pienen sivuvedon paikka lienee myös vetomuotoon Hollanti -1,5.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Kommentit

Palaute