mainos

Houston Texans - Tennessee Titans: Yli 42,5

9 tammikuu 2022 at 20:00 - Am. Jalkapallon, USA - NFL
NRG Stadium
7 tammi 2022 at 17:40 07/01
6
0

Konferenssin ykköspaikkaa tavoitteleva Tennessee Titans murjoo isäntäjoukkue Texansia overin arvoisesti.

Todennäköisyys (yli-alle): 56-44%
Vedon arvo: 106,40%
Pelattavissa kertoimiin: 1,79
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Titansille ottelu on monestakin syystä huipputärkeä ja Texans on osoittanut kykenevänsä tekemään pisteitä kotonaan.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Texansia vastaan on tehty kolmessa edellisessä kotiottelussa 93 pistettä
  • Titans saavuttaa voitolla konferenssin ykköstilan ja arvokkaan lepoviikon
  • Texans voitti Titansin vieraissa ja teki 22 pistettä
  • Ottelu pelataan sisätiloissa, joten olosuhteet ovat optimaaliset
Kertoimien markkinat kuvaus

Texansin ja Titansin välisen kamppailun pisteraja on vedetty matalalle, oletettavasti koska kummankin joukkueen otteet ovat ailahdelleet hyökkäyksessä. Nyt Titansin panokset ovat kovat ja Texans puolestaan on osoittanut kykenevänsä haastamaan kärkiryhmiä kotonaan. Over maistuu makealle.

Houston Texansin kausi oli vähintään PR-katastrofi jo ennen alkamistaan. Kentällä joukkue on esiintynyt pääosin heikosti, mutta silloin tällöin David Culleyn on nostattanut lajia seuraavien kulmakarvoja. Vain kaksi viikkoa sitten Texans murjoi kotonaan Los Angeles Chargersin ottelussa, joka oli vieraille huipputärkeä pudotuspelejä ajatellen. 41 pistettä Chargersia vastaan ja 22 pistettä eräänä sarjan kovimmista puolustuspään joukkueista pidettävää LA Ramsia vastaan olivat osoituksia ryhmän kyvyistä. Eräs kauden kovimmista yllätyksistä koettiin marraskuussa, kun Texans kävi hakemassa vierasvoiton nimenomaan Tennessee Titansin vieraana lukemin 16-22.

Titansin kausi näytti kokevan jopa ratkaisevan oloisen negatiivisen käänteen, kun kahden edelliskauden jaardikuningas Derrick Henry joutui sivuun pitkäksi aikaa jalkavamman takia. Mike Vrabelin ryhmä on kuitenkin kamppaillut loukkaantumisten keskellä itsensä lopulta jopa erinomaiseen asemaan pudotuspelejä ajatellen. Nykyisessä pudotuspelijärjestelmässä vain yksi joukkue saa lepoviikon ensimmäisellä kierroksella ja Titans varmistaisi AFC-konferenssin ykköstilan voitolla. Henry on palannut harjoituksiin ja lähestyy pelikuntoa, joten yksi lisäviikko tulisi niiltäkin osin todella tarpeeseen.

Titansin hyökkäys on kärsinyt muiltakin osin loukkaantumisista, mutta tilalle tulleet pelaajat ovat täyttäneet ruutunsa mainiosti. Texansin pelinrakentaja on toiminut loppukauden aikana tulokaskauttaan pelaava Davis Mills, jolta ei odotettu paljoa mutta nuori mies on osoittanut osaavansa pelata ennen muuta järkevästi. Texansilla ei ole ottelussa mitään hävittävää ja vanhan divisioonavihollisen kaataminen maistuisi kauden päätteeksi makealta kotiyleisön edessä. Over houkuttelee, joten nappaamme sen kupongille arvolla 5,5/10.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute