mainos
12 huhtikuu 2019 at 18:30 - Jääkiekko, Suomi - SM-Liiga
11 huhti 2019 at 13:01 (Päivitetty 12 huhti 2019 at 21:18) 11/04
4
0
Todennäköisyys (1-2): 64-36%
Vedon arvo: 108,00%
Pelattavissa kertoimiin: 2,78
Osuma/Ohi: 1-1
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365

Oulun Kärppien ja Helsingin IFK:n välieräsarja on ollut toistaiseksi tulikuuma ja HIFK on onnistunut omalla pelillään sekoittamaan suursuosikki Oulun Kärppien pelaamista. Sarjassa on menty toistaiseksi kotijoukkueiden komennossa, mutta perjantaina HIFK:lla on loistava sauma napata vieraskentältä voitto ja napata samalla kotietu itselleen.

Helsingin IFK:n runkosarja oli kuin kauhuelokuvasta, mutta kevään aikana joukkue sai vihdoin palikat oikeat järjestykseen peli alkoi kulkea materiaalin edellyttämällä tavalla. Puolivälierissä joukkue kaatoi Lahden Pelicansin, joka kaatui saappaat jalassa otteluvoitoin 4-2, mutta välierässä vastus koveni selvästi, kun vastaan luisteli Oulun Kärpät. HIFK oli lähellä ryöstöä jo ottelusarjan ensimmäisessä ottelussa Oulussa, mutta lopulta Kärpät oli kotikentällään jatkoajan jälkeen parempi lukemin 3-2. Jo tuossa ottelussa helsinkiläiset osoittivat, että Kärppiä pystyy huojuttamaan todella aktiivisella karvaamisella sekä kovalla fyysisellä pelillä.

Ottelusarjan toisessa kohtaamisessa HIFK nappasi tiukan väännön jälkeen 3-2 kotivoiton, mutta heti seuraavassa ottelussa joukkue jäi Oulussa nollille, kun Kärpät nappasi 3-0 kotivoiton. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran maanantaina ja silloin HIFK oli Nordiksella parempi lukemin 2-0, mutta lukemat olisivat voineet olla isommatkin kotijoukkueen hyväksi, sillä punapaidat kilauttelivat tolppiin useamman kerran tuossa ottelussa ja olivat muutenkin selvästi parempi joukkue. Myös HIFK-vahti Atte Engren on ollut loistavassa iskussa koko kevään ja hän onkin ehkä tärkein yksittäinen pelaaja tällä hetkellä koko HIFK-rosterissa.

Oulun Kärpät on koko sarjan suurin mestarisuosikki, sillä se dominoi runkosarjaa mielensä mukaan ja pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella se laittoin hyvin taistelleen Ilveksen kesälomalle puhtaasti otteluvoitoin 4-0. Jo tuossa sarjassa näkyi viitteitä siitä, että oululaisten pelinrakentelua pystyy horjuttamaan todella aktiivisella karvauksella ja hyvin liikkuvalla viisikkopelillä. HIFK-sarjassa Kärpät on ollut ajoittain pahassa purjeessa ja HIFK on ollut toistaiseksi lähempänä kolmea voittoa kuin Kärpät.

Raksilan perjantai-illassa on varmasti luvassa aiempien otteluiden tapaan varsin vähämaalinen ja tasainen koitos ja ei olisi ihme jos ottelu venyisi jatkoajalle asti. Kärpät on koti- ja materiaaliedun turvin ottelussa suosikki, mutta aivan kerroinmarkkinan mukainen jättisuosikki se ei meidän papereissa ole. HIFK:lla on menossa tällä hetkellä hyvä jakso ja momemtum on helsinkiläisillä tällä hetkellä. HIFK:n kertoimissa on tarjolla etua ja pelikohteeksi nostetaankin vieraiden moneyline-voitto, joka toteutuu noin 36% todennäköisyydellä. Bet365 ja Betway ovat täysin omilla linjoilla kerroinasettelunsa kanssa ja vierasmenestykselle on tarjolla ylikerroin.

Pelisuositus:

Kärpät - HIFK (moneyline): 2
3,00 @ Bet365, Betway.
Todennäköisyysarvio (1-2): 64-36%
OA: 1,08.
Kerroinraja: 2,78.

  • Hulppea pelikohde-valikoima
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute