" " " "" "

Kuka aloittaa Englannin 1. ottelun?: J. Henderson/K. Phillips: Ja

12 kesäkuu 2021 at 19:00 - EM 2021
11 kesä 2021 at 23:43 11/06
3
0
Mahdollisuus: 67%
Vedon arvo: 114,57%
Pelattavissa kertoimiin: 1,49
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Southgaten odotetaan aloittavan kahdella puolustavalla keskikenttäpelaajalla, olipa sitten kyseessä 4-2-3-1 tai 433. Neljä (ehkä viisi) pelaajaa on ajateltu näille paikoille. Heitä ovat: J. Henderson, Rice, Phillips ja Bellingham (tai Mount).
Vihjeen puolesta puhuu
 • Jordan Henderson on yleensä Englannin kapteenina ja on ollut vakiokasvo jo pitkään. Vaikka hän on ollut loukkaantuneena, tuli hän siitä huolimatta kentälle ja pelasi toisen kehutun puoliajan äskettäisessä harjoitteluottelussa Romaniaa vastaan. Rangaistuspotkusta huolimatta.
 • Kalvin Phillips on aloittanut neljä Englannin viidestä viimeisestä ottelusta, mukaan lukien kaikki kolme MM-karsintaottelua. Hän oli myös loukkaantuneena (olkapää) ja jäi pois Itävallan ottelusta. Siitä huolimatta hän aloitti ottelun Romaniaa vastaan. Lisäksi on ollut tällä kaudella yksi Leedsin tärkeimmistä pelaajista.
 • Rice on maajoukkueen vakiokasvo ja onnistui karistamaan loukkaantumisensa. Hän oli aloituskokoonpanossa Itävaltaa vastaan ja tuli myös kentälle Romaniaa vastaan pelatussa pelissä. Hän on varmasti aloituksessa, kuten kerroin 1,05 myös viittaa.
 • Bellingham - 17-vuotias keskikenttäpelaaja Dortmundista. Aloitti ensimmäisen maaottelunsa Itävaltaa vastaan ja tuli kentälle Romaniaa vastaan. Sitä ennen hän pelasi puoliajan San Marinoa (MM-karsintaottelu) ja 17 minuuttia ystävyysottelussa Irlantia vastaan. Hän on tulevaisuuden tekijä.
 • Lyhyesti sanottuna. Bellingham on liian nuori aloittamaan Kroatiaa vastaan. Hänellä on ollut kaksi harjoitusottelua aikaa oppia. Rice on turvallinen valinta. Lisäksi kysymys siitä, luottaako Southgate Hendersonin peruskuntoon vai valitseeko varman päälle Phillipsin kanssa - joka on myös hyvä kaukolaukauksissa, joita hän saattaisi käyttää vastahyökkäyksessä Kroatiaa vastaan.
Huomioi myös nämä seikat
 • Chelsean runkopelaajana Mount oli ylpeä Mestareiden liiga voitostaan - ja on siten myös ansainnut paikkansa joukkueessa (kerroin 1,12). Pystyy pelaamaan keskikentällä suhteellisen dominoivasti.
 • Henderson ja Phillips ovat kärsineet loukkaantumisista ennen valintaa. He saattavat toipua kuitenkin ennen ottelua.
 • Southgate saattaa olla kuitenkin vakuuttunut Bellinghamista ja saattaa ottaa jommankumman paikoista.
Kertoimien markkinat kuvaus

Tämä veto on laskettu puoliksi takuuvarmaksi.

Tämä veto on laskettu puoliksi takuuvarmaksi, ja vedonjako on 62,07 % Phillipsille kertoimella 2,75 ja 37,93 % Jordan Hendersonille kertoimella 4,5.

Teoriassa kumpi tahansa saattaa olla aloituspaikalla, mutta tässä esityksessä sitä ei oteta huomioon.

 • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
 • Huippuluokan kertoimet
 • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute