" " " "" "

Las Vegas Raiders - Baltimore Ravens: Yli 50,5

14 syyskuu 2021 at 03:15 - Am. Jalkapallon, USA - NFL
Allegiant Stadium
13 syys 2021 at 12:09 13/09
2
0

Las Vegas Raiders saa hulppealle kotistadionilleen sekä kotiyleisön että laadukkaan vieraan viihdyttävään otteluun.

Todennäköisyys (yli-alle): 55-45%
Vedon arvo: 104,50%
Pelattavissa kertoimiin: 1,82
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Ravensin loukkaantumiset ja Raidersin make or break -kausi tarjoavat makoisan ennakkoasetelman Monday Night Footballiin.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Raidersin puolustus viime kaudella sarjan heikoimpia
  • Ravensilla paljon poissaoloja, mutta joukkueen ensimmäiset pelit ovat olleet useamman kauden ajan todella vahvoja
  • Raidersin edelliset 9 peliä kotialtavastaajana 8 overia
Kertoimien markkinat kuvaus

Raidersin uudistettu, entistä laadukkaampi puolustus joutuu vielä alkuvaiheessa todella koville Ravensin tasoisen hyökkäyksen kanssa. Kun isänniltäkin löytyy mukavasti laatua Ravensin kovaa puolustusta vastaan, overista saa kelvollisesti arvoa.

Las Vegas Raiders sai viime kaudelle käyttöönsä käsittämättömän upean kotistadionin, mutta kaikkien tuntemasta syystä sen ottelutapahtuman elementeistä puuttui se kaikkein tärkein eli yleisö. Nyt tuo epäkohta korjataan, kun Monday Night Footballissa stadion saadaan täyteen ja tunnelma tulee olemaan sähköinen. Pelillisesti tällä ei ole vastustajaan, Baltimore Ravensiin ja sen toissavuoden liigan MVP-palkinnon pokanneeseen pelinrakentaja Lamar Jacksoniin juurikaan merkitystä, mutta kotijoukkue saa automaattisesti pienen lisäboostin.

Ottelun pelillistä kuvaa mietittäessä vieraat ovat ennakkosuosikkeja, vaikkakin Ravensin loukkaantuneiden lista lähentelee naurettavaa jo kauden alla. Joukkueen perinteisesti erittäin vahva juoksupeli meni täysin uusiksi käytännössä kaikkien rotaation kärkipäässä olleiden optioiden kokiessa kauden päättäneet loukkaantumiset. Nyt mahdollisuuden saavat kuitenkin jälleen uudet nimet ja joukkueen vahvuus on ollut nimenomaan prosessissa, joka on antanut Jacksonin poikkeuksellisten ominaisuuksien avulla tilaa erilaisille hyökkäysvariaatioille. Nytkin on vaikea nähdä, että Ravens olisi kaikesta huolimatta poikkeuksellisen ahtaalla isäntien uudistuneen puolustuksen puristuksessa. 

Raiders uudisti viime kaudella pahasti vuotanutta puolustustaan. Kauden lukemin 6-3 aloittanut ryhmä lipui lopulta ulos pudotuspeleistä, ei vähiten siksi että Jon Grudenin miehistö teki historiallisen huonoa jälkeä otteluiden viimeisillä neljänneksillä. Nyt Grudenin aikakaudella on esissä kausi, jolloin joukkueen täytyy joko edetä pudotuspeleihin tai aloittaa jälleen alusta. Puolustusta on vahvistettu merkittävästi ja puolustuksen koordinaattoria vaihdettiin, minkä voi olettaa tuovan tulosta kauden mittaan. Heti kauden alussa Ravens on kuitenkin raaka vastus isännille, vaikkei voittajaa voi tässä kamppailussa vielä kirkossa kuuluttaakaan.

Pelin kokonaiskuvaa on vielä hyvin vaikea arvioida, sillä tasainen vääntö viime minuuteille tai vieraiden totaalinen ylikävely kaikesta huolimatta ovat kumpikin mahdollisia optioita. Erinomaista arvoa saa kuitenkin melko korkeasta linjasta huolimatta over, jonka takomiseen näillä ryhmillä on erinomaiset edellytykset. Yli 50,5 pisteen kokonaissaldoa ostetaan 5/10 arvolla.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute