mainos

Vihjeet & kertoimet : Lille - Nice: (AH: -0,5) 2

Ottelukeskus
1 helmikuu 2019 at 21:45 - Jalkapallo, Ranska - Ligue 1
Decathlon Arena-Stade Pierre-Mauroy    Jérôme Miguelgorry
Päivitetty
9
0
Muun muassa ranskalaisen jalkapallon asiantuntijana tunnettu Jens Bøye on toiminut tanskalaisella yhteistyösivustollamme kirjoittajana jo vuodesta 2002 saakka.
Näytä lisää
Näytä vähemmän
Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 50-0-50%
Vedon arvo: 102,00%
Pelattavissa kertoimiin: 2,00
Osuma/Ohi: 4-0
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle

Heräilevä Nice kykenee kiusaamaan Lilleä

Paperilla vahva Nice pelasi kauniin agressiivisesti viime kierroksella Nimesiä vastaan vieden tuon kamppailun nimiinsä maalein 2-0, ja joukkueen tuulennopea hyökkääjä Allan Saint-Maximin tulee varmasti jälleen kiusaamaan Lillen suhteellisen raskasta keskuspuolustusta.

Kotijoukkue on esiintynyt tällä kaudella hyvinkin positiivisesti kokonaiskuvassa, ja viime kierroksella Lille kaatoikin vieraissa Marseillen. Tämä voitto oli kuitenkin kenttätapahtumiin katsottuna varsin onnekas, joten mitään järisyttävän hyvää pelaamista ei Lilleltä tuossa kamppailussa nähty.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • OGC Nice on pelannut vuoden 2019 Ligue 1:ssä ilman tappioita, ja marras-joulukuun ajan kahdeksassa Ligue 1 -ottelussa sen tilille kertyi vain yksi tappio. Viimeisessä 12 ottelussa Nicen verkkoon onkin uponnut vain vaivaiset 5 maalia.
 • Nice voitti marraskuussa myös Lillen aiemmassa keskinäisessä ottelussa kotona maalein 2-0.
 • Joulu-tammikuun ajan raskaan otteluruuhkan jälkeen Nice löysi jälleen uutta vaihdetta pelaamiseensa, kun se kaatoi kotonaan viime kierroksella Nimesin selvästi maalein 2-0.
 • huippunopea ja alati vaarallinen Saint-Maximin takaa joukkueelle jatkuvia murtautumismahdollisuuksia, ja Lillen hitaahkot keskuspakit voivat olla hänen kanssaan ongelmissa.
 • Hyvä esitys Nimesiä vastaan johtuukin monista eri seikoista, kuten esim. 4-3-3 pelisapluunaan siirtymisestä, joka takaa paremmat tuet ykköstykki Saint-Maximinille. Puolustuksellisesti Nice oli kuitenkin edelleen tiivis, eikä vaarallinen Nimes saanut paljoakaan A-luokan maalipaikkoja.
 • Lille on parhaimmillaan niissä otteluissa, joissa se pääsee hyökkäämään pääosin vastaan, ja joukkue onkin kohdannut ongelmia tiiviitä puolustuksia vastaan - kuten esimerkiksi kotiotteluissaan Caenia, Strasbourgia, Reimsia and Toulousea vastaan.
 • Lille voi pitää itseään onnekkaana siitä, että se sai täydet pisteet viime kierroksella Marseillen vieraana, sillä isännät olivat tuossa ottelussa se parempi osapuoli lukuisista poissaoloista ja yhdestä punaisesta kortista huolimatta.
 • Nyt Lille joutunee lähtemään otteluun ilman tärkeää laitapakkiaan Mehmet Zeki Çelik, joka hankki joukkueelle Marseillea vastaan tärkeän rankkarin loukkaantuen kuitenkin samalla.
 • Lille pelaa Ranskan Cupin neljännesvälierissä Rennesiä vastaan keskiviikkona 6.2., jonka jälkeen seuraava Ligue 1 -ottelu on sillä 10.2. Kiertääkö kokoonpano jo nyt? Nice ei ole enää Ranskan Cupissa mukana.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Sarjataulukossa upeasti toisena oleva Lille on ollut tällä kaudella vahva kotiviheriöllään: 7 voittoa, kolme tasuria ja 1 tappio - maalierolla 21-9.
 • Vuoden 2019 aikana Lille on voittanut kaikki viisi otteluaan (joista kaksi Ranskan Cupissa).
 • Hyökkäysosastolla illasta toiseen vakuuttavasti kärjen alapuolla operoiva kolmikko Jonathan Bamba-Jonathan Ikoné-Nicolas Pépé hakee aktiivisesti maalipaikkoja nopeiden jalkojen, hyvien haastojen ja röyhkeän pelaamisen kautta. Etenkin vastaiskuissa kolmikko on äärimmäisen vaarallinen.
 • Lillen maalivahti Mike Maignan on sarjan parhaimmista, joskin samaa voitanee sanoa myös Nice-veskarista Walter Daniel Benítezistä. Lillen puolustus on myös ollut tällä kaudella vahva, ja mikäli Celik joutuu olemaan ottelusta sivussa, on Jérémy Pied hänelle varsin laadukas ja kokenut korvaaja.
 • Lillellä on ollut ongelmia tiiviiden ja syvällä makaavien puolustusten avaamisessa, joskin tuloksellisesti se on onnistunut haasteissaan hyvin ongelmistaan huolimatta.
 • OGC Nicen hyökkäyspelaaminen ja etenkin maalinteko on ollut tukkoista joulukuulta aina tammikuun alkupuolelle saakka.
 • Nicen viime ottelu oli siis vahvaa suorittamista, mutta uskaltaako manageri Patrick Vieira lähteä myös Lilleä vastaan 4-3-3-sapluunalla vai siirtyykö hän takaisin kolmen keskuspuolustajan - sekä täten heikompaan hyökkäyspelaamisen - malliin?
 • Nicen vankka puolustus on myös kokenut ajoittaisia romahduksia, kun esimerkiksi Toulouse vei joukkuetta vuoden alkajaisiksi Ranskan Cupissa jopa 4-1-lukemin.
 • Nice-keskikenttäpeluri Pierre Lees-Melou esinntyi vaihtopelaajana jokusen minuutin viime ottelussa Nimesiä vastaan pidemmän huilitauon jälkeen. Nyt hän voi olla avauksessa, mutta mikä on miehen todellinen pelikunto pitkän tauon jälkeen?

Kerroin-markkinat:

Suurin kerroin Nicen +0,5 -kohteeseen löytyy juuri nyt Pinnaclelta (2.04), joskin monet muut vedonlyöntiyhtiöt seuraavat tässä tapauksessa lähettyvillä. Esimerkiksi Fastbet, 18Bet sekä Bethard pitää kohdetta sivustollaan 2.03 -kertoimella. Kertoimet ovatkin olleet tasaisessa laskussa tähän valintaan, sillä parhaimmillaan kohdetta on saanut pelattua 24 tunnin sisällä jopa yli 2.10 -lukemilla.

operaattori poistettu, operaattori poistettu, 888Sport ja MrGreen tarjoavat Nice +0,5 kohteeseen 2.02 -kertoimia.

Pelikohteissa voi ottaa tämän lisäksi harkintaan myös X2-tuplamahdollisuutta, jota voi pelata 18Betillä 2.05 -kertoimella. operaattori poistettu, operaattori poistettu, Mr.Green ja 888Sport tarjoaa X2-valinnan tasan 2.00 -kerroinlukemilla.

Joukkueet ja kokoonpanot:

Tärkeimmät loukkaantumisten tai pelikieltojen vuoksi poissaolevat pelaajat on lueteltu molempien joukkueiden osalta yläpuolella.

Ennakoidut kokoonpanot:

Kokoonpanot päivitetään vihjeeseen myöhemmin...

 • Parhaat kertoimet
 • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
 • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute